- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- Konu Sahibi kirmiziyanak
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esim tek bu ofke kontrolu konusunda sikintli diger yonleriyle gercekten cok iyi bi es. Ama ofkesini kontrol edemiyor. Kac defa konustum agladim zirladim. Ayrilirim diye tehdit ettim. Kustum yuzune bakmadim. Ama yok iki gun duzeliyor sonra yine ayni. Herseyi burnumdan getiriyor bu huyu yuzunden.normal değil tabi demek ki eşiniz de bazı şeylere tahammül edemiyo ve bunu doğru uslupla belirtmiyo.bence konuşun ve durumu anlatın sakince anlatırsanız etkili olur diye düşünüyorum inşallah yani :)
her seferinde yaptığı anda uyarın sakin bi şekilde bi süre sonra yaptığı an bile aklına gelck pişman olcak sonra inşallah atıcak üstünden bence bunuEsim tek bu ofke kontrolu konusunda sikintli diger yonleriyle gercekten cok iyi bi es. Ama ofkesini kontrol edemiyor. Kac defa konustum agladim zirladim. Ayrilirim diye tehdit ettim. Kustum yuzune bakmadim. Ama yok iki gun duzeliyor sonra yine ayni. Herseyi burnumdan getiriyor bu huyu yuzunden.
kocan kış uykusundan erken uyanmış
Herkese boyle babasina bile oyle. Bende bana karsi bilincli yapiyor. Ya ben senin esinim. Azicik kirilir mi kuser mi diye dusun dimi. Ama yok hic deger vermiyor. Deger verse kirilmamdan korkar. Bide ben ne dersem tersine haraket eder. Resmen benimle giciklasiyor. Sirf bu yuzden soguyorrumBunun ofke kontroluyle alakasi oldugunu dusunmuyorum. Insan bir sorun olur sikinti olur. Misal ayni ornekten sana ayakkabini al der . Almiylrum dersin inatlasirsiniz filan kizar sinirden ezer. Evet burda ofkesini oontrol edemiyor cileden cikti sen de damarina basmissin filan deriz. Ama anlattigin oyle degil ki sanki adamin sana bir hinci var bir kizginligi garezi var da acisini cikariyor. Catacak yer ariyor gibi bir durum var ortada.
Sadece size karsi boyle gergindir ailesine vs. de mi yapar
inşallah geberirsin lafını eşimden hiç işitmedim saygısızlığa girer bu , normal değil bu birbirinize saygılı olun bence ,evlilikte öyle aklına geleni söyleyemezsin ,Merhaba arkadaslar benim derdim kocam. Biz severek evlendik 2 yil olcak. Esimi seviyorum bazi yonleri cok iyi bazi yonlerinden nrfret ediyorum. Mesela cok sinirli. Cabuk parliyor. Ve bana karsi cok saygisiz. En kotusude o zaten. Neyse devam edeyim mesela sinirleniyor birseye ve agzina geleni soyluyor. Zaten surat bes karis. En son yasadigimiz olayi anlatayim. Ayakkabimi kapida birakmistim bir onceki gun aksam annemlerden gelirken ayakkabinin uzerine basiyor iceri almadim diye ezdi ayakkabiyi. Bende kizdim allah seni islah etsin dedim oda insallh geberirsin dedi.O kdr zoruma gitti ki anlatamam. Daha anlaticak cok sey var ama sikmak istemiyorum. Hep sorguliyorum herkes mi boyle diye bunlar evlilikte normal mi bence degil ama siz biseyler deyin
Herkese boyle babasina bile oyle. Bende bana karsi bilincli yapiyor. Ya ben senin esinim. Azicik kirilir mi kuser mi diye dusun dimi. Ama yok hic deger vermiyor. Deger verse kirilmamdan korkar. Bide ben ne dersem tersine haraket eder. Resmen benimle giciklasiyor. Sirf bu yuzden soguyorrum