- 27 Aralık 2014
- 1.023
- 697
- Konu Sahibi Neseli_Hatun
Slm kızlar,, Bu ay ilk evlilik yıldönümümüzdü. Senemizi doldurduk ve bilirsiniz ki eş dost akraba arkadaşlar komşular aklınıza gelebilecek herkes bize bebek sormaya başladı Biz ilk evlendiğimzde çocuk yapmayalım biras gezip tozalm saten yaşımız genç die düşünüyorduk Ama mahalle baskısı dediğimiz şey bizi çocuk çalşmalarına itti. 4 ay boyunca denedik ovulasyon testi aldm saatlerce ayaklarım mosmor olana kadar karyolanın başına diktim yok Yoook bi türlü gebelik elde edemedim. Tabi bizde sorun olacağı aklıma bile gelmezdi. 4. denemem de başarısız olunca adetin 3. günü gidip hormon testi yaptrdm değerler normal, sonra ultrason da temiz çıktı çok şükür. Doktor stres yaptığımı falan söyledi. Ve eşimden de spermiogram testi istedi.. Malesef sonuçlar kötü Morfoloji 1 çıktı ileri hareket ise 0. Nasıl bi üzüntüdür bunu ancak yaşayan bilir.. Bi hafta oldu bu durumu öğreneli, ne yediğimden bişy anlıyorum ne içtiğimden yaşayan bi ölü misali geziyorum boşboşş.. Eşim üzülmesin die sürekli ona moral olmaya çalışıyorum Onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum.. Kimseye hiçbişy söyleyemedim, söylemeye de niyetim yok. Varsın herkes sorunu bende bilsin ama eşim üzülmesin ben hiç kıyamıyorum kocama Onu çok seviyorum
2 gündür tüp bebek düşünmeye başladık. Sizlere sormak istediğim mutlaka aranızda bizim gibi olanınız vardır lütfen bana bişey söyleyin gizlice tüp bebek yapılır mı ? Anlaşılma ihtimali var mı ? Tüp bebek tedavisi uzun sürüyor mu? Ağrılı dönemleri olur mu?
2 gündür tüp bebek düşünmeye başladık. Sizlere sormak istediğim mutlaka aranızda bizim gibi olanınız vardır lütfen bana bişey söyleyin gizlice tüp bebek yapılır mı ? Anlaşılma ihtimali var mı ? Tüp bebek tedavisi uzun sürüyor mu? Ağrılı dönemleri olur mu?