Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darbeyi herkesten yiyorsun...Önemli olan aldığın bu darbelere karşıdimdik ayağakalkıp dimdikayakta durabilmekve başın dikbirşekilde yapan kendne yapar...
biri sanki beni çağırdı
üzülme canım biz varızz![]()
iyiki varsınızz.sizlerde olmasanızzz bilmiyorum artık...
ben herzaman buralardayım canım
üzme sıkma canını
![]()
sizdemi arkadaş sorunu olanlardansınız![]()
ahh ahh evet canım..bunun için topikler yetmez
dertler derya biz balık![]()
bütün herkesten darbe yedim.çok sıcak kanlıyım fakat buna rağmen kimsem yok.ne arayan var ne sorann.varsa benim gibi olanlarr konuşmak isterim(
bncede yetmez(...insanlar çok dengesizler.ben çok canayakın olduğum halde kimseylee arkadaşlığım yok.ya ailem izin vermiyo diyolar dışarı çıkmak için,ya kendileri uyuzlar..offf offf...dert ortağımbenimbiriciksevgilim
bu arada özel msj için 100 olması lazımmışş(
Eeeee darbe yapanlar arayıp sorsa yüzsüz olmazlar mı?
üzülme canım,iş veya okul çevrende yeni arkadaşlıklar edinebilirsin[/QUOTE
çalıştığım yerledende edindiğim arkadaşlık yok.çünkü hep erkekti.yada yaşıtım olmadı,olduda anlaşamadık yada.ben şöylee canımız sıkıldığında kimseyi takmadan özgürce heryeri gezebileceğim arkadaşlar istiyıorum.bir tane vardı öyle.ama çokk çocuksuydu.hep hareketleri çocuk gibi ve dengesizdi.anca o geldi gele gele.şimdi inşallah bu sene üniversiteden bulurum((
ben de burdayım..üç tane çok çok yakın arkadaşım dostum dediğim insandan darbe yedim..yıkılmadım ayaktayım....şaka bir tarafa bunun acısı çok zor hala rüyalarıma giriyor onlar ,hele ilk başlar çok zordu..kimseyle çok samimi olmamak lazım bence ya da samimi oluncak kişi sizin gibi olacak
ben hepsinden yedim..tonla arkadaşım vardııı.hiçbiride soyal paylaşım sitelerinde selam dahi vermezler.buradan tanışıp kaynaşalım kızlar yaaa...evet kimseyle samimi olmamak lazım.biraz ilgi göster bi bakıyosun tependeler.ya bakıyorum çoğuna iyi olupda bir sürü arkadaşı olanda var.ben hala bulamadım öle birisiii...ya diyorum gezelim ailem izin vermiyo bilmem ne.sanki ailesiyle gezicem.biraz özgür olsun yaa bu ne böyle.kötü bişey yapıyoruz sankiii...bende üniversite okkucam bu sene inşallah.oradan bulurum((
hemşirelik okuyacaktım onu bile yapamadım.morel bozukluğundan.kahretsin.şimdiki aklım olaydı takmazdım
hiç takma canım..İnsanlar için değmez.
.Ben 20 yıllık çocukluk hatta bebeklik arkadaşımı sildim
oh bee dünya varmış diyorum![]()
herkes sahte olmuşş..siz yaş kaç neredensiniz.evli bekar??
23 e yeni girdim öğrenciyim ünive hazırlanıyorum cnm[
evli misiniz
23 e yeni girdim öğrenciyim ünive hazırlanıyorum cnm[
evli misiniz
hayırrrr![]()