arkadaşlar konuların içeriğini okuyorum ya dayanamıyorum bu lafa gerçekten. bu erkekler kadınlarla daha doğrusu eşleriyle tartışınca konu ne olursa olsun, çocuğu olsun veya olmasın, neden annenin evine git, babanın evine götürüp bırakırım, evi terket gibi, eşyalarını topla vs gibi sözler kullanarak eşlerine evden çıkıp gitmelerini söylüyorlar anlamıyorum ben. neden neden neden.... bu ev sadece onlarınmı, eşyalar sadece onların mı. evlenirken verilen emekler karşılıklı değilmi. kadınlar erkeklerden daha çaresizken evi neden kadın terketmek zorunda da erkek elbisesini çantasını eşyasını toplayıp gitmiyor, neden bu böyle!!!
fikirlerinizi almak istiyorum, anlaşılmıyorsa, evliliğe ara verilecekse, küsülecekse, boşanılacaksa eğer geçici bir süre (ev satılacaksa mal paylaşılacaksa eğer) içinde olsa neden erkekler gidip babasının evinde kalmıyor. sinir oluyorum, erkek milletinden nefret ediyorum...
şuan başıma gelmedi ama okuduğum konularda sürekli görüyorum bu tarz erkekleri ve sinirlerim bozuluyorrrrrrr... sizce ne yapmalı, başına gelenlerde paylaşabilirler mi hikayelerini...
fikirlerinizi almak istiyorum, anlaşılmıyorsa, evliliğe ara verilecekse, küsülecekse, boşanılacaksa eğer geçici bir süre (ev satılacaksa mal paylaşılacaksa eğer) içinde olsa neden erkekler gidip babasının evinde kalmıyor. sinir oluyorum, erkek milletinden nefret ediyorum...
şuan başıma gelmedi ama okuduğum konularda sürekli görüyorum bu tarz erkekleri ve sinirlerim bozuluyorrrrrrr... sizce ne yapmalı, başına gelenlerde paylaşabilirler mi hikayelerini...