herkesten fikir istiyorumm..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar iyi aksamlar.
Derdim Allah boyle dert versin türünden bi dert :)
Simdiden eylul ayinda cikacagimiz tatilin planlarını yapmaya basladimm..
Yani eylül ayinin ilk haftasi esimle birlikte bi hafta cikacagiz insallah. .
Cocugumuz yok. Sizden tavsiye almak istedim . Hani soyle itis kakis otel gibi olmayan , sakin, fazla kalabalık olmayan, kafa dinleyebilecegimiz kendi plaji olan ve tam pansiyon hersey dahil bi yer arıyorum. Kalabalık olmayan ve hani nasil desem aile tarzi :)
Gecen yil lykia botanika fethiye ye gitmistik ve cooook begenmistik..insan evlenince kilo mu aliyor ne :) o zaman zayiftim ve mutluydum umarım eylule kadar yine o halime donerim
Tavsiye bekliyorum gittiginiz yerlerle ilgili..
Bu arada konum tasinmazsa cok sevinirim. . Bilerek bdv ya actim cunku

Ben de cocukluyum ama tercihlerim seninkine yakin oluyor.tek fark denizinin sig olmasini tercih ediyorum.simdiye kadar genelde egeye gittim sikildim biraz gidecek yer kalmadi.gece hayatia aran nasil ina gore bir iki yer soyleyebilirim.bir de fiyat araligin nedir?

Canim benim icinde denizin sig olmasi guzel olurdu. Ben kaş civarinda dusunmustum hatta kaş marina ya baktik ama maalesef yorumlar olumsuz bide yarim pansiyondu.. sanki aksam denizden balik mi tutcaz neden yarim pansiyon anlamadim ki..
Neyse canim biz zaten calistigimiz icin dinlenmek istiyoruz yani gece hayati mumkunse olmasin.. hani boyle yuruyusler fln yapabilecgimiZ dogayla icice bi yer arıyorum. . bodrum fln hic dusunmedim yani..
Fiyat araligim da 2500 e kadar yolu var canim..

Son düzenleyen: Moderatör:

Denizi sığ mıydı hatırlamıyorum ama Olimpos tarafına bakabilirsiniz. Dediğiniz gibi doğayla iç içe çok güzel yerler var, bungalovlarda da kalabilirsiniz.
Ölüdeniz ona keza.

Bodrum medis otel. Benim en keyif aldığım minik otellerdendir. Akyarlar kara incir koyunda. Bodrumun en güzel denizi. Ama deniz sığ değil.

Erdek Ormanlı köyü'ne mutlaka bakın!! Küçük bir köy. Köylüler evlerini kiraya veriyor pansiyon gibi. Tüm evler deniz kenarında. Boydan boya upuzun bir kumsal. Tam alternatif bir tatil aslında. Erdeki herkes bilir ama bu köy bilinmez.

Ayvalık Toka otel. Çok iyi bir otel değil ama enteresan bir konumu var. Göl gibi bir denizi var..

Luks yerler onermedim iyi yemek beklentiniz varsa sorun yaratabilir bu dediklerim

Antalya olimpos da aradığınız tarzda güzel bir yer biliyorum ve hergün çeşit çeşit yerlere de götürüyorlar oraya giden kesinlikle memnun kalıyor biz de öyle 2 yıl önce gitmiştik ilk çok beğendik insanları da candan çok iyiler.

Canimmm iyiki luks yerler onermedin:)
Saka bi yana medis otel harika baktim ama 3000 lerden bahsediyor :)))
Diger dedigin koye bakicam ama tam pansiyon arıyorum özellikle
Neresidir orasi ???
starlight,crystal palace,viking star,can garden,, özellikle ilk 2 si favorilerim.....

Crystal i biliyorum canim cok guzel
Otekilerese bakacagim ama
Tam pansiyon arti kuytu kose yani survivor adasi gibi yer istiyorum :))))

benım bır arkadasım hep gurupon sehır fırsatlarından alıyor x:)

Asmalı köşk bir bak istersen ama oraya gidersen bana dua edeceksin :)

Hic aklima gelmemisti dogrusu
Genelde hep tatil sepeti aracılığıyla gittik

bılmıyorm bole ocak subat gbı alıyır son kullanma tarıhlerı ıle
onlara dıkkat etmek lazım yazın kısın baharda hafta sonları fılan hep degerlendırıyorlar hemde yarı fıyt n altında :)))

Canimmm iyiki luks yerler onermedin:)
Saka bi yana medis otel harika baktim ama 3000 lerden bahsediyor :)))
Diger dedigin koye bakicam ama tam pansiyon arıyorum özellikle

Koyde yemek yapman gerekir zor olur :)

Ciddi mi pahaliymis..ben kucukken ailecek giderdik medise her yaz. Kucukken dedigim 10 yil onceleri falan diyorum. Hem yemekler kotuydu hem ucuzdu. 3 yildizdi. 3bin cokmus gercekten. El degistirmis yenilenmis vs olabilir cunku konum harika:)

Ayvaliktaki otel de tam pansiyon olmasi lazim. :)

Sen gittinmi canim
Nerde bu asmali kosk
Keske orası olsa bol bol dua ederim sana

Antalya olimpos canım ben gittim memnun kaldım en önemli aile gibiydiler bol bol gezdirdiler internetten bi bak istersen.

Olabilir canm belkide el degistirmistir. Ayyy valla butun sene esime yemek yaptim zaten bari bi hafta yapmayayim dimi yaaa :)
kesinlikle antayla olymposu öneririm bungalovlar falan tam istediğiniz gibi bir yer sessiz sakin aile mekanı
Tesekkur ederim ama olympos yazdim aman Allah im :) aile yeri degil de sanki full ogrenci yabancı alman rus ne ararsan :))) benmi yanlis baktim ki . Oraya
Sen gittinmi canim

Benim bildiğim de Olympos öğrenci dolar ya :26:

Hadi ya . Yarin sabah ilk is arayacagim onlari. Tam pansiyondu dimi canim
Hani tenhaydi dimi kafa dinlemek istiyoruzda. Bide aile tarzi biyer

Sabah akşam yemeği veriyorlar. Sessiz sakin tam aile yeri canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…