• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesten nefret ediyorum bu kadar kötü kalpli olmak zorunda mısınız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazi insanlarin gozleri cok net gorur tatlim. Mesela biri bi yalan mi kiviriyor, 9 kisi anlamaz yalan oldugunu 1 kisi anlar. Ya da yapilan bir haksizlik; onu da 1 kisi anlar. Cunku gozleri net gorur. Diger 9 kisiye bunu acikladiginda da aaa cok fesatsin, aaaaa bikmemkim cok iyidir nasil boyle dusunursun gibi cevaplar duydugunda da al sana depresyon!
Ya senin gibi gormeyen insanlarla paylasimda bulunmayacaksin (ki bu imkansizdir cogu zaman); ya da 11 kisi olan yani senin gibi net gorebilen biri daha gruba eklendiginde rahatlayacaksin. Ya da o x'in gercek yuzlerini diger grup mensuplari gorene kadar bekleyeceksin.
Soyledigim gibi bazi insanlar "net" gorur. Sen onlardansin ve depresyona mahkumsun:)))
Cunku insanlar seni hicbir zaman anlayamaz sen onlarin gozunde gecimsiz, uyumsuz, oyunbozansindir.
Bir de herkes kotu de bi sen mi iyisinciler, demek ki hata sendedirciler vardir ki hic oraya girmiyorum:))

Sizin teorinizdeki goren ve algilari acik kisi degil konu sahibi. 9 kisinin arasindaki ve uyarilinca cok fesatsiniz diyen kisi.

Hatta benzer seyler soyleyen bir uye de gelip baskalarinin yalan soyledigine bile inanmasinin uzun zaman aldigini soylemisti. Yani bu uyeler gormeyenler, gormedikleri icin kendilerini cok saf ve iyi saniyorlar.

Sizin teorinizdeki goren ve algilari acik kisi degil konu sahibi. 9 kisinin arasindaki ve uyarilinca cok fesatsiniz diyen kisi.

Hatta benzer seyler soyleyen bir uye de gelip baskalarinin yalan soyledigine bile inanmasinin uzun zaman aldigini soylemisti. Yani bu uyeler gormeyenler, gormedikleri icin kendilerini cok saf ve iyi saniyorlar.
Orasini bilemem yorumlari okumadim. Uzman da degilim.

Yaa bir klişe var ya..hani ayrılmak isteyen sevgili "sorun sende değil bende. Sen daha iyilerine layiksin" falan der...

Şunlar da aynen öyle klişe:
Hep iyi niyetimden kaybediyorum.
Ben çok ince düşünüyorum.
Herkesi kendim gibi zannediyorum.
Ben çok mükemmelliyetçiyim

Falan filan.

Gerçeği kabul edin. Siz harika sahane değilsiniz..

Gerçek şu; dünyada bir sürü muhteşem insan var..Eğer siz hayatınıza bu muhteşem insanları dahil edemiyorsanız, bu sizin kalitenizin eksik olduğunu gösterir.

Bence ise hayat çok güzel. Ve bir sürü harika insan var.
Oldukça yalın ve sert olsa da bu yoruma katılmamak elde değil.
İnsanlar yalnız kalabilir evet, zaman zaman. Bu ise 2 türlüdür, birincisi zorunluluk, ikincisi seçim. Birincisindekiler sürekli yakınır, onlar haricinde herkes suçludur, aynayı hiç kendilerine çevirmezler. İkinciler ise, yalnızken de kendilerine yetebilirler. Çeşitli sebeplerden bir müddet insanlardan ayrı kalmak istemişlerdir.
Ne durumda olursanız olun, dibi gördüyseniz gördükten sonra bırakın orayı. Orada kalmayın yani. Ağla 1 hafta için çıkana kadar, ama sonrasında toparlan yani. Şu sonsuz acı, üzüntü meselesine bir tek ben mi inanmıyorum acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X