Herkez kafami karistiriyor..

Firdevs_00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
48
0
6
Belçika
Merhaba arkadaslar ben bu forumda yeniyim, kimseye anlatamadigim seyler var onlari sizle paylasmak istiorum..
Ben 21 yasinda bir bayanim ve esim 25 yasinda.. 10 aydir evliyiz..
esim cok cocuk istiyor diyorki artik sende evdesin, askimizin bi meyvesi olsa bizden bi parca guzel olmazmi gibi seyler..
cok hosuma gidior bunlari duymak bende isterim cocuk ama ne bileyim annemler diyorki kizim cok zayifsin halsizsin dikkat et bak cocuk icin erken davranma gezin tozun bi felan, öteki taraftan kaynanamgilde cok baski yapiyor ben torun istiyorum soyumuz cogalsin felan.. Halamlar dio aman bak cocuk icin acele etmeyinnn cocuk demek dert demek..
ama kadinlarin yaradilisinda var dogurma duygusu yani bence oyle.. her kadin dogum yapmak ister bence o duygular sadece bizlere ait sonucta.. Benimde kafami cok karisti iste, dogum kontrol hapini biraktim, cunku bi ara kararim kesindi olucakti 2 ay denedik artik psygolojik hamile hissediodum kendimi sonra yine herkez bisiler diyince vazgectim, preservatifle korunmaya basladik cunku esime dedimki belki bi zaman sonra fikrim degisikr hormonlarimla oynamayim dedim, oda kabul etti ama cok uzuldu..
suan ne yapicagimi bilmiyorum.. bazen diyorum amaan ne cocugu evliligimin tadini cikarim bi kac sene felan bazende cok canim istio bir bebek yani icim gidio, esiminde yasi geciyo yani genc anne baba olmak isterimm, cokmu erken acaba elbet birgun olur diyorumm ne bileyimmmm iste kafam karisik fikri olan varmi bana yardim edicek birileri felan :(

biraz tadını çıkarın yeni evlisiniz:34: sen bilirsin ama zamana bırak
daha zamanı var bence.

hayata bakışına göre sen cevaplamalısın bunu. hayat senin için nedir. yapman gerekenleri sıra sıra yapmak mı? söz nişan evlilik çocuk? yani önündeki için engel kalmadığında hemen sonraki aşamaya geçmen gerekmiyor.
yani çocuksuz bir evlilikten alabileceğin her şeyi aldın mı, eşinle doya doya gezdin mi, yani çocuk olduktan sonra kendine cicim aylarımızı doya doya yaşayamadım der misin? sadece gezmek değil kastettiğim şey, daha geniş... önceliğini çocuk veya eşinle gezmek tozmak yapılabilecek her şeyi yapmış olmayı mı tercih edersin? bu ikisi arasında bir tercih yapman için uzunca bir vaktin var çünkü henüz 21 yaşındasın. ben de 1 yıldır evliyim 23 yaşındayım ama daha çoook uzun yıllar sonra düşünüyorum çünkü daha yapacak çok şeyim var. 20li yaşlar çocuk bakma yaşı değil bana göre. genç gibi gezemeyeceğim yaşlarımı çocuk için değerlendireceğim. tabi bu yorumlarımda çocuk için doğurganlık sorunu olmadığını farzederek konuşuyorum. genç anne baba olmakla gençliğini yaşayabilmek arasında tercih bile yapılmaz bana göre :) açık ara gençlik. bir daha gelmeyecek. :)) çok gençsin. çocuk olunca hiçbir şey yapamayacaksın.

sağlıklı bir doğumun ilk şartlarından anne adayının kendini hazır hissetmesi bunu söyle ona sen hazır hissediyorsan olur bu iş sağa sola bakma anne olup sorumluluk alacak olan sensin senin hazır olman eşinin istemesinden bile daha mühim..:):):)

kafanın karışık olduğunu yazmışsın ama buradaki yorumlardan bence daha çok karışırsın canımm.arkadaşın dediğine katılıyorum. eğer ki anne olmayı istiyorsan olursun.bunun yaşı başı olmaz. herkesin sana dediklerini şöyle bir kenara it ve kendi bildiğini oku. pişman olsan bile kendi kararından pişman olmuş olursun. söylentilere kulak astığın için değil :16::16::16:

Back
X