Bebek Beslenmesi hero baby paketim geldiii:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi KBY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
96
İstanbul
arkadaşlar daha önceki konularda bir arkadaşımız hero babynin sitesine üye olduğumuzda bizlere hediye paketi yollandığını bizlerle paylaşmıştı.benim paketim yaklaşık 2 hafta sonra geldiii.haber weriim dedim:)içinde arkadaşımızın dediği gibi 1 adet organik meywe püresi,1 adet gece bisküwisi we 1 adet bisküwili muzlu kaşık maması geldi.sewindim we sizlerle paylaşiim istedim:):dance:

hadı ya hemen olayım o zaman aklinialirimsmile

bende milupa ya üyeyim bişey görmedik daha

mılupa 6 aylık olunca ılk kasıgım setını yolluyor.bana yollamamıstı..telefon ettım.yollladılar

ben dewam mamasını aptamil kullanıyorum kaşık mamalarında hero baby kullanıyorum.hero babyi de yiyiyo yadırgamadı.bisküwili muzlu bitti bile:)

banada hiç bişey gelmedi milupaya üüye olalı 4 ay oldu ama gelir inş....

banada geldi aynı paketten.bir 3 hafta önce mesaj atmıştım yeni geldi. bebelacada mesaj attım yıl sonu olduğu numuneleri bitmiş şubatta isteğinizi yinelerseniz paketiniz gönderilecektir diye mesaj attılar

bende üye oldum ama gelmedi dahaboshayallersmile

bana neden bişey gelmiyoooo...
paket gelen arkadaşlarım bebekleriniz kaç kaç aylık acaba 6 ay sonrasındamı gönderiyo

paket gelen arkadaşlarım bebekleriniz kaç kaç aylık acaba 6 ay sonrasındamı gönderiyo

canım benim oğlum 7 buçuk aylık ama güzel bir analiz:)belki de dediğin gibi 6 ay sonrasına geliyo:)ama yine de bana kaç aylık olursa olsun gönderirler gibi geliyo.

benim kızım dört aylıkken istedim o zaman geldi.üye olarak değilde mail atarak istemek lazım.mesela hero baby ye ve bebeleca mail attım .onlarda hemen yanıtladı.mulipaya üye oldum aynı zamanda mail attım ama onlar 6 aylık olunca gönderiyomuş.hero babydan geldi.bebelac da şubatta gönderecek.numune istiyorum deyip bebeğinizin bilgilerini vermek yeterli

sizede gelir inşallah

......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yaklaşık 2 aydır üyeyim Milupa'dan dün geldi. ıçerisinde 2 adet 20 grmlık kaşık maması, nivea ıslak mendil, 20 gr lık pişik kremi, nivea şampuan ve migros ile tansaştan indirim kuponu geldi. Hero baby ve bebelaca'da üye olalı 2 ay oluyor fakat onlardan henüz bişey görmedik:)

bana hero baby den geldi ama bosss sadece kitapcık yollamıslar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…