herpes genital uçuk olduğumu öğrendim eşimden mi bulaştı?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
1) evlendikten bir 6-7 ay sonra aft şeklinde uçuk çıktı, hep aynı yerde oluyor ve tam olarak iyileşmiyor. ya kızarıklık kalıyor ya tekrar beyaz oluyor. Doktor hiçbir tehlike belirtmedi ben tehlikeli mi diye sordum çünkü korktum pek bilgim yok. sadece tekrarlayan birşey olduğunu ekstra bir tehlike bulunmadığını söyledi. bu doğru mu?

2) bu virüs bana eşimden mi bulaştı sadece cinsel yolla mı oluyor yani eşime evlenmeden önce başka birinden mi bulaştı bunu öğrenmek istiyorum. çünkü bizim daha önce de 7 yıllık sevgililik sürecimiz vardı ilişki yaşamıyorduk ve şuan kafam karıştı aklıma kötü şeyler gelmiyor değil.

3) hamilelik olursa doğum süreci nasıl işliyor, bu hastalık geçse bile sezeryan mı olmak durumundayım?

4)eşim sürekli prezervatif kullanmalı mı?

5) eşim karşılıklı oral seks istediği oluyor, bu durumda bunu hiçbir zaman yapmamalı mıyız?

Son düzenleme:
Eşine başkasindan sana esinden bulaşmiş kesin.eşinde de varmi yada onda olmuşmu daha önce.cinsel.yolla bulaşan bi virüs diye biliyorum ben

Hepsi onemli sorular doktoruna ver bence. O daha kesin bilgi verir. bizler sadece fikirlerimizi soyleriz ama doktor tibbi yonlerini soyler

Sadece cinsel yolla bulaşıyor orası kesin ancak diğer önemli sorularınızı kesinlikle iyi bir doktora sormalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…