- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
1) evlendikten bir 6-7 ay sonra aft şeklinde uçuk çıktı, hep aynı yerde oluyor ve tam olarak iyileşmiyor. ya kızarıklık kalıyor ya tekrar beyaz oluyor. Doktor hiçbir tehlike belirtmedi ben tehlikeli mi diye sordum çünkü korktum pek bilgim yok. sadece tekrarlayan birşey olduğunu ekstra bir tehlike bulunmadığını söyledi. bu doğru mu?
2) bu virüs bana eşimden mi bulaştı sadece cinsel yolla mı oluyor yani eşime evlenmeden önce başka birinden mi bulaştı bunu öğrenmek istiyorum. çünkü bizim daha önce de 7 yıllık sevgililik sürecimiz vardı ilişki yaşamıyorduk ve şuan kafam karıştı aklıma kötü şeyler gelmiyor değil.
3) hamilelik olursa doğum süreci nasıl işliyor, bu hastalık geçse bile sezeryan mı olmak durumundayım?
4)eşim sürekli prezervatif kullanmalı mı?
5) eşim karşılıklı oral seks istediği oluyor, bu durumda bunu hiçbir zaman yapmamalı mıyız?
2) bu virüs bana eşimden mi bulaştı sadece cinsel yolla mı oluyor yani eşime evlenmeden önce başka birinden mi bulaştı bunu öğrenmek istiyorum. çünkü bizim daha önce de 7 yıllık sevgililik sürecimiz vardı ilişki yaşamıyorduk ve şuan kafam karıştı aklıma kötü şeyler gelmiyor değil.
3) hamilelik olursa doğum süreci nasıl işliyor, bu hastalık geçse bile sezeryan mı olmak durumundayım?
4)eşim sürekli prezervatif kullanmalı mı?
5) eşim karşılıklı oral seks istediği oluyor, bu durumda bunu hiçbir zaman yapmamalı mıyız?
Son düzenleme: