herpes hsv virisü ??

lady_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
7
0
36
Antalya
doktor hanım benim sorum şöyle erkek arkadaşımın yaklaşık 2 hafta önce genital bölgesinde 2 sivilce çıktı ve labaratuvarda kan tahlili yaptırdı ve sonuç negatif çıktı 3 gün sonra bir üroloğa gitti oda genital herpes tanısı koydu doktoru şimdi bu kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı çünkü dr herpes dedikten 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdı yine negatif çıktı ? dr mu yanılmıştır yoksa test mi hatalı sonuç veriyor?

birde herpes virüsü sadece aktifken mi bulaşıcı yoksa iyileşse bile lezyonlar bulaşıcı mıdır bunu öğrenmek istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

doktor hanım benim sorum şöyle erkek arkadaşımın yaklaşık 2 hafta önce genital bölgesinde 2 sivilce çıktı ve labaratuvarda kan tahlili yaptırdı ve sonuç negatif çıktı 3 gün sonra bir üroloğa gitti oda genital herpes tanısı koydu doktoru şimdi bu kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı çünkü dr herpes dedikten 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdı yine negatif çıktı ? Dr mu yanılmıştır yoksa test mi hatalı sonuç veriyor?

Birde herpes virüsü sadece aktifken mi bulaşıcı yoksa iyileşse bile lezyonlar bulaşıcı mıdır bunu öğrenmek istedim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

selam geçmiş olsun. Genital herpesi gözle görüp tanımak bizim de alışkanlığımızdır. ürolog lezyonu görüp de söyledi isetten daha kıymetlidir diyebiliriz. Lezyon çıkma anında ve varken bulaştırıcıdır. Ne zaman aktive olacağını bilemeyeceğinizden prezervatifle korunmanızı öneririm. Geçmişolsun.

teşekkürler dr hanım yani aktif değilken bulaşıcı değil peki genelde ne kadar sürede tekrarlar ve hiç tekrarlamama olasılığı var mı ?

teşekkürler dr hanım yani aktif değilken bulaşıcı değil peki genelde ne kadar sürede tekrarlar ve hiç tekrarlamama olasılığı var mı ?

maalesef hangi periyotlarda tekrarlam riski olduğunu öngörmek zor. şunu söyleyebilirim ki bağışıklık sisteminizin zayıf düştüğü her durumda risk vardır. immuneks kullanabilirsiniz günde 1 kez.

Back
X