Herşey 8.SAYFADA bedava Yaptım nerdeyse koşş Hanımm

Tatlım takas konusunu bu hafta düşünmüyorum yıne bir ara bakarım ürünlerine :)

Tatlım takas konusunu bu hafta düşünmüyorum yıne bir ara bakarım ürünlerine :)

anladım canım bende de bi tane elbise var hiç kullanılmadı pudra pembesi bu hafta düşün kız takası haftaya düşünmezsin:)

Eklentiler

• $Resim 006.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoðraf0173.webp
    28 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoðraf0174.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 63
anladım canım bende de bi tane elbise var hiç kullanılmadı pudra pembesi bu hafta düşün kız takası haftaya düşünmezsin:)

TATLIM BEN BU TARZ elbıse giyemıyorum :26:
Rujlarada bır göz gezdıreyım .
ayrıca ceyız ıcın elımde 1-2 parca el işlemesi örtü var
ilgini çekermi bilmem cnm

TATLIM BEN BU TARZ elbıse giyemıyorum :26:
Rujlarada bır göz gezdıreyım .
ayrıca ceyız ıcın elımde 1-2 parca el işlemesi örtü var
ilgini çekermi bilmem cnm

yok tarz şeyler sewmiorum canım rujlarada bak morcadiyesiyarasa ruj aryorum diye konu açmıştı o sayfaya ekledim rujları.

AYRICA yenı urun eklıyorum kızlar
Versace triko bluz orjinalliği konusunda net birşey diyemıyorum ama trıkosu cok hos

iban no yu ılmıyoruz canım suan hesap no var. Bununlada halledebılırsın

tamam canım 20 tl yatırırım bu hesaptan.hediye olarakta fantazi geceliktarzı falan varsa elinde olabilir en azından lazım olan bişeyi sölim elinde varsa bakarsın tşkler .(canım bi de başka elbiseler var mı elinde bu tarz)

Son düzenleme:

Eklentiler

• $kýrmýzý.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 54
canım bahsettiğin bu elbisenin kırmızı yok dimi şuan elinde.
tatlım fantazı gecelık tarzı hıc yok bende ama hedıye gonderıcem sana

kırmızısı elımde yok suan ulasabılırsem onuda ındırımlı sayarım sonra olurmu hatta sıyahıda var bu elbısenın onu guncel gıyıyorum

anladm canım ama ne zmana ulaşabilirsin bi de kırmızısıda olursa 3ünü kaça verceksin.

anladm canım ama ne zmana ulaşabilirsin bi de kırmızısıda olursa 3ünü kaça verceksin.

anladım canım ama şuan maksimum 20 verebiliyorum kargoda var çünkü ..o elibsenin kırmızısına ne zaman ulaşırsın canım peki.kırmızısı olursa lacivertin yerine onu alırım çünkü

anladım canım ama şuan maksimum 20 verebiliyorum kargoda var çünkü ..o elibsenin kırmızısına ne zaman ulaşırsın canım peki.kırmızısı olursa lacivertin yerine onu alırım çünkü

arkadasıma ulasmam lazım ama ulsamıyorum tatlım su an.

belli degıl yani istersen bunları al onun ıcınde daha sonra ındırımımızı yaparız sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…