Tatlım takas konusunu bu hafta düşünmüyorum yıne bir ara bakarım ürünlerine :)biri siyah diğeri lacivert değil mi sen takas düşünmüyssn sanırım elimde 4-5 tane ruj var düşünürsen ama bi arkla takas yapıcaz.belki hepsini yapmayabilirm istersen bakabilir morcadiyesilyarasa nın konusuna ekledim .
Tatlım takas konusunu bu hafta düşünmüyorum yıne bir ara bakarım ürünlerine :)
anladım canım bende de bi tane elbise var hiç kullanılmadı pudra pembesi bu hafta düşün kız takası haftaya düşünmezsin:)
TATLIM BEN BU TARZ elbıse giyemıyorum :26:
Rujlarada bır göz gezdıreyım .
ayrıca ceyız ıcın elımde 1-2 parca el işlemesi örtü var
ilgini çekermi bilmem cnm
Eki Görüntüle 1004705 Eki Görüntüle 1004702 Eki Görüntüle 1004704 Eki Görüntüle 1004703
danteller bunlar tatlım
AYRICA yenı urun eklıyorum kızlar
Versace triko bluz orjinalliği konusunda net birşey diyemıyorum ama trıkosu cok hos
Eki Görüntüle 1004730 Eki Görüntüle 1004731 Eki Görüntüle 1004732
kırmızının üzerimdekı halıydı bu lacıvertı denemedım ve resmı yok malesef
Eki Görüntüle 1004760
sadece fınans hesabım var nılayccımözelden 5 dk engelim vardı zanım ordan yazamadım tamam o zman senin ziraat hesabın var mı ordan yatırırım paranı.
sadece fınans hesabım var nılayccım
ptt hesabın falan yok mu peki finans ne kadar keser bilmiyorum çünkü havalede.
bak o olur canım iban nosunuda yazarmısın canım.
iban no yu ılmıyoruz canım suan hesap no var. Bununlada halledebılırsın
iban no yu ılmıyoruz canım suan hesap no var. Bununlada halledebılırsın
tatlım fantazı gecelık tarzı hıc yokcanım bahsettiğin bu elbisenin kırmızı yok dimi şuan elinde.
tatlım fantazı gecelık tarzı hıc yokbende ama hedıye gonderıcem sana
kırmızısı elımde yok suan ulasabılırsem onuda ındırımlı sayarım sonra olurmu hatta sıyahıda var bu elbısenın onu guncel gıyıyorum
anladm canım ama ne zmana ulaşabilirsin bi de kırmızısıda olursa 3ünü kaça verceksin.
anladım canım ama şuan maksimum 20 verebiliyorum kargoda var çünkü ..o elibsenin kırmızısına ne zaman ulaşırsın canım peki.kırmızısı olursa lacivertin yerine onu alırım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?