• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey başlamadan bitti :(( yada ben mi tükendim....

Özel msj hakkım olduğu gun(gerçi nasıl olacak onuda bilmiyorum ama ) mutlaka bi selam verririm aklımdasın :)

Tamam :) Böyle forumlara yaza yaza belirli bir sayıda mesajı geçiyorsun o zaman özel mesaj atabilirsin .
Özel şeyler sorcam sana :27:

yillarca ogretmenlik dusundum..ogrenciyken bile ozel sektorden gelen teklifleri reddettim..3.girisimdi sinava ve bu yil cok iyi hazirlanmistim umutluydum.hamile kaldim sinavdan 1ay once.sinavdan 2hafta oncede dusuk+kurtaj oldum.sinav sonucu berbat.kendi bransmda ozel sektor is ilanlarina baktim kimi farkli yabanci dil kimi benim bilmedigim bilg tasarim programi istiyor.yada vasifsiz iscilik yapcaksin..farkli alana yonelsem ne yapcam sekreterlik mi fabrika mi.is bile bulamadim ozel sektorde..simdi kica bor hic ve ne yapacagimi bilmiyorum.hayirlisi diyorum ama ev hanimi miyim ogretmen mi isci mi calisanmiyim ne oldugumu bile bilmiyorum.isleri kucumsedigimden degil yanlis anlamayin yillarca ogretmenlik hayali kurarken farkli bir is yapmak zoruma gidiyor..yani arkadasim yalniz degilsin

Tamam :) Böyle forumlara yaza yaza belirli bir sayıda mesajı geçiyorsun o zaman özel mesaj atabilirsin .
Özel şeyler sorcam sana :27:

Bak şimdi baya merak ettim :) tamam artık kpss de yok ya olur heralde :) olduğu zamanda msj atarım ;)

İstifa mı? Vay be şaşırdım kolay kolay olacak is degil ya oyüzden...gerçi ptt özerk kurum olma yolunda ilerliyor sistemleri farklı ondan olabilir

Aynen bak yalnız değilsin :D

Şok oldum ya yazık adamcağıza :26:

bankacı arkadaşım var o da isyanlarda..
Stres + geç çıkıyorum diyor. .
En ufak hatada. Hesaptan kesiliyor diyor. .

Yani her iş zor, kolay yok..
Memurluğu hayalindeki gibi samardım oysa ben :ssz:
8/5 ohh Yann gel yat :60: :60:

bankacı arkadaşım var o da isyanlarda..
Stres + geç çıkıyorum diyor. .
En ufak hatada. Hesaptan kesiliyor diyor. .

Yani her iş zor, kolay yok..
Memurluğu hayalindeki gibi samardım oysa ben :ssz:
8/5 ohh Yann gel yat :60: :60:

Zaten bankada olup memnun olanı görmedim hiç :D Ama bir umut onun sınavlarınada başvurucam hayırlısı olsun :)

Zaten bankada olup memnun olanı görmedim hiç :D Ama bir umut onun sınavlarınada başvurucam hayırlısı olsun :)

Arkadaş 85 puan aldı mülakatta kaldı :ssz:
65i geçemedim henüz ben çalışmadan :9:
Hayırlısı tatlım :31:

yillarca ogretmenlik dusundum..ogrenciyken bile ozel sektorden gelen teklifleri reddettim..3.girisimdi sinava ve bu yil cok iyi hazirlanmistim umutluydum.hamile kaldim sinavdan 1ay once.sinavdan 2hafta oncede dusuk+kurtaj oldum.sinav sonucu berbat.kendi bransmda ozel sektor is ilanlarina baktim kimi farkli yabanci dil kimi benim bilmedigim bilg tasarim programi istiyor.yada vasifsiz iscilik yapcaksin..farkli alana yonelsem ne yapcam sekreterlik mi fabrika mi.is bile bulamadim ozel sektorde..simdi kica bor hic ve ne yapacagimi bilmiyorum.hayirlisi diyorum ama ev hanimi miyim ogretmen mi isci mi calisanmiyim ne oldugumu bile bilmiyorum.isleri kucumsedigimden degil yanlis anlamayin yillarca ogretmenlik hayali kurarken farkli bir is yapmak zoruma gidiyor..yani arkadasim yalniz degilsin

Rabbim sana sabır versin arkadaşım yaa senin durumun çok çok daha zormuş....

İnşallah başından geçen bu kötü olayları unutursunda yoluna devam edecek gücü bulabilirsin.....

Allahım görüyor ya halimizi kimsenin hakkını bırakmasın üstümüzde

hiçbirşey bitmemiş tatlım sen pes etmişsin gençsin daha önünde çok sınavlar var Rabbim hayırlısını ve rızkını verir inşallah hayatta hiç pes etmeden yılmadan çalışmaya devam her işin bir zorluğu vardır sen alnına yazılanı yaşayacaksın bak çok sevdiğin bir sevgilin ciddi bir de ilişkin varmış ne güzel yanında sana her zaman destek olacak birisi de var :16: evlenmeyide düşünüyormuşsunuz herşey istediğiniz gibi olur inşallah memur olmak güzel birsey ancak senelerce bunun icin uğraşanda var anladığım kadarıyla daha yolun başındasın pes etme yeni bir sınava kadar çalış bir yerde birikim yap gir tekrar tekrar sınavlara torpil işine de fazla takılma evet var bu kahrolası şeyler ama herkes nasibini alır sende nasibin nerdeyse onu alacaksın sevgilin ne iş yapıyor bu arada :40:

Back
X