Herşey bi oyunla başlamıştı ama oyuna kendim düştüm :(

arzu29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
51
1
48
İstanbul
benim sorunum şu.biriyle msnde yazışıyodum ama kendi resmimle değil yabancı bi şarkıcı resmi ama türke benzeyen birini seçtim.sonra bu kişiyle msnde 1 yıl devam ettirdim tanıdığım biriydi ve benim onunla olmam imkansız ötesi biri.ilk başta klasik nefretle başlamıştım.amacım onu kendime bağlayıp postalamaktı.ama filimlerdeki gibi bende ona tutuldum aşık oldum sevdim.çünkü onu tanıyodum oda beni ama benim ben olduğumu bilmeden bana tutuldu.çok tartışmalarımız oldu 1, ay 2 ay gelmediğide oldu msn ye.aslan burcu bide çok zor bi karakter.e tabi bu süre zarfında yani 1 yıl ne telefon açtım ne kamera olmadı.idare ettim.sonunda evlenmek istediğini söyledi artık buluşalım usulüne göre isteyeyim dedi.SOHBETİN MUHABBETİN çok hoşuma gidiyo çok keyif alıyorum aynı telden çalıyoruz esprilisin daha ne olsun dedi.bu durumda o bi hayale aşık oldu bana değil.çok zordayım çıkmazdayım.bu kişi eski eşimin çok yakın kardeş gibi oldukları kişi.mahkemede bana karşı yalancı şahitlik te bulununca.o dönemler çok yıkıktım.bende dedimki sana öyle bişey yapıcamki bakalım duygularla oynamak nasıl oluyomuş dedim.çünki doğruları bildiği halde gerçekleri bile bile başka şekilde ifade verdi. o hırsla işte msn ye ekledim ve başka sı gibi başladı.nasıl oldu anlamadım.onu herhangi biri gibi gördüğümden sanırım duygular besledim.amacıma ulaştımmı evet fazlasıyla.ama neye yararki hiç bi kazancım olmadan olmıyacak biri için yapmıyacağım şeyler yaptım.tepki istemiyorum sadece paylaşmak istedim.ne diyosunuz tavsiyeniz ne.

karmaşık bir durum ama madem ki o da sende aşıksın birbirinize karşına çıkmaktan başka çaren yok . eğer ki seni gerçekten sevdiyse o kişinin o mahkemedeki kadın olduğuna takmayacaktır.tabi ki nce çok yaşayacak ama .................Tek çözüm var.Gerçekelerle yüzleşmen gerekiyor.Daha fazal yalan daha çok çıkmaza götürecek seni.İşi oluruna bırak.Ortada Gerçek duygular varsa zaten kavuşursunuz birbirnize.

Hakkınızda hayırlısını dililiyorum.

Tepki istemiyorsunuz...

Gerçekleri yazsak yeter zaten... :ecrin_bebek:

Tartışmalar olmuş, 1-2 ay gelmemiş msne... Bu sandığınız gibi zor bir karakter olmasından ileri gelmiyor, sizin kadar ciddiye almamış, o arada gönlünce vakit geçirmiş. Nasıl olsa elinin altında onu aylarca bekleyen, yüzünü göstermemiş, gizemli bir hatun var. Erkeklerin en sevdiği oyun "kovalamaca, saklı hazineyi arama/bulma"... Tabii sizin kadar büyük anlamlar yüklemediği için bu msnde görüştüğünüz saatler için geçerli, onun dışında günlük hayatını sizi düşünerek geçirmemiştir (eminim tüm gün aklımdasın demiştir o ayrı) elbette sizinle konuşurken bunun aksini söyleyerek... Adam yalancı şahitlik yapmış mahkemede, şerefi üzerine yalan söylemiş, bunun sözüne güvenilir mi? şakkıdı

Aslında sandığınız gibi o hayale de aşık falan değil, bir sanatçı resmi olduğuna göre güzeldir, bir yıldır da ne yüzünü görmüş ne sesini duymuş bu hayalin tabii ki etkilenecek, bu aşk mı? Hayır... Gerçekten karşılaşsa evlenir miydi? Hayır... Merakının esiri olduğundan ne dediğini bilmiyor... Erkekler her muhabbetini sevdiği, "aynı telden çaldığı" kadınla evlenmez. Sizinle görüşmek için hayır diyemeyeceğiniz bir koşul sürmüş önünüze... Evlilik... Ancak bu şekilde ikna olacağınızın, karşısına çıkacağınızın farkında, bu mutlu son değil, sizi tanımak için başlangıç olacak ona göre, yani evliliği "paravan" yapmış... Adam yalancı şahitlik yapmış mahkemede, şerefi üzerine yalan söylemiş, bunun sözüne güvenilir mi?

Diyelim ki niyetinde samimi olsun. Sizin yalan söylediğinizi öğrensin. Yüzünüzü görünce o resimden çok beğensin bir de üzerine evlensin sizinle... Yalancı şahitlik yapan bir adamdan sevgili veya koca olursa kedimden de fizana başbakan olur. Kaldı ki olay bu raddeye gelmez, adam boş vaktini doldurmuş sizinle, bu kadar etkilendiğinizi söylediğinize göre msnde ona da yansıtmışsınız bunu, evlilik lafıyla ileri götürmeye çalışmış, beraber olmak istemiş sizinle hepsi bu...Adam yalancı şahitlik yapmış mahkemede, şerefi üzerine yalan söylemiş, bunun sözüne güvenilir mi?

Bu arada amacınıza ulaşmış falan değilsiniz... Yukarıda da ifade ettiğim gibi aşkından ölüp bitmiyor, evlilik hayalleri kurmuyor, duygularıyla oynayıp ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstermiş falan değilsiniz aksine, plan ters tepmiş... Hangi erkek bir yıl boyunca kavga gürültüye rağmen, msnden de olsa kendiyle iletişim kurmaya devam eden bir kadına hayır der ki? (Bu adam aynı numarayı göbekli bir başka adam yapsa onunla bile konuşurmuş baksanıza... Tek resim yetmiş...) Sonunda evlilik de demese (tuzak) bakmış görüşmeye yanaşacağınız yok, her yolu denemiş, vakit öldürmüş sizinle. Kendinizi "Bana aşık oldu, evlenmek istiyor." diye kandırmayın, bu onun umrunda olmayacak, bir süre daha ikna etmeye çalışır en fazla,sonra o resmin canlısını arar/bulur, sizse yıkılacaksınız, kaldı ki siz de üzülmeyin... Adam yalancı şahitlik yapmış mahkemede, şerefi üzerine yalan söylemiş, bunun sözüne güvenilir mi?

Ezcümle, ava giden avlanmış...

ne garip bir kişiliksiniz.

karşınızdaki adamda da var biraz. Yüzünü görmediği birine nasıl evlenme teklif eder.Kolaymı bu kadar. Msn de tanıdığı birine evlenme teklifim heekaydirigubbakcemile3

Hiçbir erkek kardeşi gibi gördüğü arkadaşının,eski eşi ile evlenmez,ne kadar aşıkta olsa kalbine gömer,bu ilişkide ışık yok olmasında hayırlısı bu gibisengözlerimebaksanab

Evlenip ayrılmışsınız eminim çok zor dönemler geçirmişsinizdir..
Peki neden şimdi garip garip işlerinden koşarak yüreğinizi daha fazla üzüyorsunuz?
Eski eşin arkadaşına aşık olmak,adamın sizi görmeden evlilik teklif etmesi vs. hiç mi işiniz gücünüz yok?

zihninizi daha faydalı ve gerçek işlerle meşgul edin...

tepki istemiyorum demişsiniz söyleyeceklerimin en yumuşatılmış hali....

Okuyunca çok şaşırdım sırf sizi üzmemek adına kırıcı şeyler yazmak istemiyorum ama sadece yanlış yolda,yanlış kişiyle,yanlış duygularla yanlış beklentilerler,yola devam ettiğinizi söylemek istiyorum..
Bence o adamla görüşmeyi kesin ve bu yasadıklarınızı unutun

ne tuhaf bir ilişki

bir insan nasıl olurda nette tanıştığı birine aşık olur evlenmek ister

çok zor bi durum hatta ortaya çıkmamanız hiç görüşmemeniz sizin kim olduğunuzu bilmemesi en iyisi olacaktır. .çünkü eğer o öğrenirse sevgisi varsa nefrete dönüşecektir ve duymayan da kalmaaz eski eşiniz vs.. daha çok üzülürsünüz boşuna yıpranırsınız. .çok tehlikeli bi oyuna girmişsiniz. .

Sizin kim oldugunuzu öğrenirse rezil olacaksınız eski eşinize anlatacak ve gururunuz kırılacak. Değer mi? O adam yalancı şahitlik yapacak kadar onurdan yoksun bir insanmış. Sözlerine nasıl güvenebiliyorsunuz aşıkmışta evlenecekmiş yüzünü görmediği kadınla. Saçmalamayın lütfen. Ortada aşk maşk yok.

bencede çok tehlikeli bir oyun siz belki o tarafı alt ettiğinizi sanıyorsunuz ama bence eğer hayatınızdaki bu sayfayı bir an önce kapatmazsanız alt olan ve hayata bir kez daha yenilen taraf yine siz olacaksınız bu olayı eski eşiniz duysa sizin için yıkım o zaten bence unutun gitsin hayatın gerçeklerine dönün gerçekçi kişilerle gerçek ilişkiler yaşayın ama önce bir yardım alın bence sonuçta herkesin belli zor dönemleri oluyo ve mutlaka yardım alması gerekiyor sizde böyle bir dönem geçiriyorsunuz geçecek buda üzülmeyin.....>

film gibi....kaydirigubbakcemile2

Herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum düşüncelerinden dolayı. öncelikle şunu belirticem tepki istemiyorum derken yaptığımın doğru olmadığını bildiğim için dedim.ama kadınız çoğumuz öyle dönemler zamanlar geçiriyoruzki bazen normalde hiç yapmıyacağımız şeylerin içinde buluyoruz kendimizi. 1,2 ay gelmedi dedim çevrim dışı giriyodu ama bana gözükmüyodu sadece ben ortaya çıkmadığım için yapıyodu.ama sevdim ben onu.çok iyi anlaşıyoruz.tabiki benim ben olduğumu bilse sanırım yıllarca kendine gelemez. benim ikna kabiliyetim samimiyetimden dolayı hani tatlı dil hesabı etkilendi benden.37 yaşında ve benim bekleyecek zamanım yok dedi..görüşelim yüzük takalım ,kafam uyuyo senle dedi.ilk başta evet merak ediyodu ama şimdi inandığı için bu kadar zaman idare ettim.dediğim gibi zor bi karakter ve ben ona msn de cevap verirken saniyelerle yarışıyodum.hiç fire vermeden. bazı arkadaşlar boş iş hiçmi işin yok diyolar ama yaşıyosun yarın öbürgün bu tip bi durum herkezin başına gelebilir tıpa tıp olmasına gerek yokki.sonuçta biteceğini bende biliyorum sonu yok ama okadar yürekten seviyorumki onu çok denedim ama unutulmuyo.inanın kalbe söz geçmiyo. tabiki öğrenmiş olsa mahfolurum bi kere hayalleriyle oynadım sonra eski eşime tabiki söyler ve canımı acıtacak bişeyler olur .ama bu nasıl kader bilemiyorum. işte bi anlık hırs öfke insana yapmıyacağı herşeyi yaaptırıyo.msn de nasıl aşık oldu dersenizde farkında olmadan sevmişim ben seni dedi hergün saatlerce yazışıyoduk.ben ona bu camın ardından kalbimdekileri çok içten sundum .ben normalde evliyken bu bize gelir giderdi arada yanlarında bile durmazdım içeri geçerdim .aklımın ucundan bilegeçmezdi.ne zaman bu mahkemede böyle konuştu görürsün sen diyereekten kahretsinki daldım bu oyuna.

fil gibi vallahi ama kendinizin kim olduğunu asla söylemeyin kendi kendinize rezil olursunuz.eski eşinizin en yakın arkadaşı ve sizin hakkınızda yalancı şahitlik yapmış biri.olmuycak duaya amin demeyin hatayı başta yapmışınız ama hatanın neresinden dönerseniz kardır.beraber olmanız bana göre imkansız hem o kişiye hemde sizin kim olduğunuzu öğrenince eski eşinize söyleyip sizi rezil etmesinden başka bişey olmaz

Kendinize en yakın zamanda bir meşguliyet bulun!!!
İş,kurs,yardım derneği neyse ne ama bir an önce şu sanal dünyadan sıyrılın!!!şutarafagitti
Koskoca kadınsınız, şu yazdıklarınız sanki 16lık genç kızlar gibi...:ecrin_bebek:

Yaşadıklarınızı yargılamak haddim değil fakat bir şey sormak istiyorum, hiç aklınıza gelmedi mi sizin kim olduğunuzu çözmüş olabilecekleri ve aslında size oyun oynadıkları. Şimdi bu kişi eski eşinizin kardeşi gibiymiş illaki msn de böyle birinin varlığından bahsetmiştir ve kullandığınız kelimeler, kurduğunuz cümleler sizi ele vermiş ve siz bunun farkında olmayabilirsiniz. BENim eski sevgilim de ayrıldıktan sonra bana oyun oynamaya kalkıştı ama kullandığı bazı kelimeler onu yakalamamı sağladı. oyunu sürdürdüm ve ben onu rezil ettim. Benden ufak bir taavsiye iletişimi kesin biran önce.

bakın ben çok zor ve çok kötü bi dönem geçirdim burda yazan arkadaşların bazısı boş iş vs.gibi şeyler söylüyo. okey herkezin düşüncesine saygım var .sonuçta duygusal bi boşluk vardı bende.gerçekte çokmu kolay bi erkekle beraber olmak heleki bu devirde hepsinin ne olduğu ne amaçla beraber olmak isteği belliki bu bana uymaz.bazen insan okadar doluyoki birilerine bişey anlatmak istiyo.kadındır kadının dilinden anlayan.ben burda okadar çok yazı okudumki benimki devede kulak kalıyo.ama hep şunu dedim şu açıdan baktım bazı şeyler yaşanması gerekiyosa yaşanıyo.ben bilebilirmiydim böyle bi durum olacağını.o dönemde sonuçta bi ayrılık devresi vardı.bu kişi her şeyi biliyodu beni haklıda buluyodu.e arkadaşı sonuçta beni tutacak değil.ben onun verdiği ifadeden sonra hırslandım.ve faceden onu buldum ordan ekledim bunuda baya bi zaman sonra yaptım yani benim olduğumu bilmiyo bilse tabi kötü olur.ama ben onun arkadaşı gözüyle bakmadım bu duyguları beslerken en baştan öylesineydi yazışmaya başlayınca karakteri esprileri yani beni çekti engel olamıyosun.kolaymı sanki ben onu severken o bi başkasını sevsin bi resme tutulsun.o resmin ardındaki benim o resme ruh veren onu oraya çeken benim yazılarım.zaten kafam allakbullak olduğundan yazıyorum.unutmayı çok denedim olmadı.yapamadım.şuramda bi sızı var dinmiyo.biliyorum çoğunuza saçma geliyo.ama sonunun olmıyacağını bile bile sevdim onu ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…