herşey bitti :(

arkadasim ayril bosan diyemicem, cünkü benim basima gelse napardim bilemiyorum, bu yüzden büyük konusamicam.
allah yardimcin olsun, insallah dogru kararlar verirsin

offf ne karaktersiz bir adammis bu ya...sakin affetme bu adami ve sakin ailene falan gitme. topla esinin bi kac esyasini koy kapinin onune alsin nereye giderse gitsin...bu evlilik bitmis artik...gerci evlilik 2 yil once bitmis ama senin haberin yokmus...Allah sabir versin sana canim. guclu olmak zorundasin cocuklarin icin. insallah ailen sana destek olur ve su adami hayatindan cikarir atarsin...hadi seni dusunmedi diyelim, cocuklarini da mi dusunmedi esin? boyle baba olur mu? simdi o kizi ogrenmeseydin kimbilir daha ne kadar devam edecekti iliskisine. cok yazik...esin tam sopalik haaaaa :oklava:
Allah bildigi gibi yapsin boyle adamlari(adam bile diyesim gelmiyor ama...)

allah sabır versin bir evliliği bitirmek kolay değildir ama sürdürmeside bi okadar zor işte...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun neyin hayırlı olduğunu biz insanlar bilemeyiz

donuna kadar al . terket o adamı..
2 yıl...anlık bişeyde değil..2 yıllık yaşanan bir ilişki..sanki bekarmış gibi..
ailesiyle tanışmış bide...
inanamıorum..bi insan bu kadar kendinden nefret ettirebilirdi.
ben olsam asla ve asla affetmem.
Allah yardımcın olsun..

Allah yardım etsin canım ama sakin düşün çocukların için dimdik ayakta durman lazım
ama eşin nasıl bir insandır ki 2 sene devam etmiş ya
kızdakide cesaret kapına kadar gelmesi bence hemen boşanma neyi var neyi yok al ondan gerçi adamın neyini alırsan al elinden senin kalbinin gururunun kırıklığını geri getirmez ama ne olursa olsun sakın ikinci bir şans verme o adama ya adama bak ya sen ameliyat oluyorsun o hala o kadını yanına almış geziyor
Allah bildiği gibi yapın o adamı
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sinirlendim ya

Geçmiş olsun.
Bence de herşey bitmiş.

Anlattığına göre kandırılan sadece sen değil o kız da kandırılmış belki de evlenme vaatleriyle.

Allah yardımcın olsun.
Arkana bile bakma.

Ayrılık kolay değildir canım iyi düşün herkez senin arkandaymış yalnız bırakmazlar güçlü ol ki güçlüsün çocukların war onların sana ihtiyacı war herşeyin hayırlısı olsun
Allah yar we yardımcın olsun

ben pek sanmıyorum kokain 20 yasındaki bir kızın pe harcı değildir.
hem kokain içmekle karısını aldatması arasında bir bağlantı yok.
valla allah yardım etsin kardeşim cok zor şeyler geçirmişşin.psikolijinde bozulmustur eminim.
ama kendini salma lüksün yok senin unut bunu..sen ayaklarının üstünde durucaksın..eşyalarını bavul yap..annesini çağır kapının önüne koy...kurtul bundan..

evet ya... kokain nerden aklına geldi acaba?

yada cidden kadın bunu kokaine alıştırdı... 2 süre az bir zaman değil... belkide kadını bu yüzden bırakamadı.. evdeki çocuklarının anası, dışardaki zevkisefa anası..:umursamaz:

Bir de erkekler hemen yakalanır derler.. Adam 2 sene nasıl gizleyebilmiş, pes.. Aldatıldığını bilmeyen ne çok kadın var şu anda bile içimizde kimbilir.. (içimizde diyerek kendimi de katıyorum tabii) kötükedihüsokötükedihüso

çok üzüldüm cnm durumuna biz bayanlar gerçekten çok fedakarız sevdiğimiz için nelerden vazgeçebiliorus zamanında onun yüzünden okulunu bırakmışsın kötü olmuş am aşimdi keşke demenin zamanı deil bence o adamla bi saniye bile durma çalışma fırsatın varsa neden olmasın ... önünde sonuçta uzun bi hayat var ve o hayatı bu seni kandıran adamla geçirme

o evden hemen uzaklaş bence. o adam seni yine aldatır cnm. hayatını ziyan etme. sanada yazık

Çok üzücü...keşke elimizden bişey gelse...nefret ediyorum seviyesiz erkeklerden basit kadınlardan !
Canım sakın kendine hayatı zindan etme, 2 çocuğun varmış onlar için güçlü olmak zorundasın..
Bırak ne hali varsa görsün o kocan olacak adam da...
Hiçbir insan senin şu yaşadıklarını haketmiyor, buna sebep olanlar allahından bulsun, ay deli oldum yaa!

Bir de erkekler hemen yakalanır derler.. Adam 2 sene nasıl gizleyebilmiş, pes.. Aldatıldığını bilmeyen ne çok kadın var şu anda bile içimizde kimbilir.. (içimizde diyerek kendimi de katıyorum tabii) kötükedihüsokötükedihüso

canım konu sahibi arkadaş daha önce de konular açmış orda da şüphelendiğinden, başka bir kadınla ses kaydını yakaladığından bahsetmiş ama sonra affedip devam etmiş. adam yakalanmış yakalanmasına da bakmış yakalansa da bişey olmuyo devam demiş.
kim ne derse desin. bir defa yapan bin defa daha yapar. asla böyle adamların düzeleceğine inanmıyorum. yazıklar olsun bi de köşeye sıkışınca kızın üzerine atmış her şeyi. en başta aklın nerdeydi? iki yıl boyunca aklın nerdeydi? hiç inanmadım söylediklerine.

Back
X