Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık hayal bile kuramıyorum hiç bişeyden umutlanamıyorum hiç bişey beni sevindiremiyorişten çıkarıldım evdeyim, 26 yaşındayım hala hayatımda kimse yok olmucakta gibi görünüyor bana bakan seven kimse yok etrafımda herkesin ya sevgilisi var ya nişanlı yada evli ve yaşlarıda benden küçük bunların bende aday adayı bile yok olmucakta biliyorum
çalıştığım iş yerinde bir sürü olumsuzluklar yaşadım kendim istifa edicektim kovuldum
iş bulmakta çok zor bilirsiniz çok rutin bi hayatım var gezemiyorum eğlenemiyorum bi arakadaş grubum yok. kendimide hiç beğenmiyorum kimse bakmıyo diye kendimi çirkin hissediyorum. biliyorum çok büyük dert değil bunlar ama elimde değil bunları takmasam bile yaşadığım hayattan zevk alamıyorum gelecekle ilgili bi umudum yok herşey bomboş sanki bütün gün evdeyim zaten kitap okuyim diyorum şunu yapiyim bunu yapıyım ama sıkılıyorum yine herşeyden hiç bişey yapmak istemiyorum neden böyle oldum depresyonmu bu acaba ?