- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ngs+picsi ? Ne oluyor hic duymadim.arkadaslar senepsız ınfertılıte ile tup bebek yaptırdık. 3 denemenın 2 si pozıtıf ancak düşükle sonuclandı.
Halosperm testı yaptırdık %61 hasar cıktı. Bızde bır ürologa gıttık. Fılmler cok ıyı hormon testlerı cok ıyı spermıyogram yapıldı cok ıyı.. ancak hersey uolundayken bu ne anlama geliyor.
Ngs + pıcsı dusunuluyor. Kafam cok karıstıfıkrı olanlar yardımcı olabılırmı
Ngs ilerı teknolojı embrıyo genetık tarama testı. Pıcsı ise; en ıyı spermlerın secılmesı.Ngs+picsi ? Ne oluyor hic duymadim.
Dna da hasar olup olmadigi normal sperm testinde belli olmuyor ne yazik
Bilgi icin tesekkurler. Ücret nasil acaba? Nerde yapilacakNgs ilerı teknolojı embrıyo genetık tarama testı. Pıcsı ise; en ıyı spermlerın secılmesı.
Embryo basına 300 dolarBilgi icin tesekkurler. Ücret nasil acaba? Nerde yapilacak
Morfoloji bozukluguEmbryo basına 300 dolar
Pıcsı bılmıyorum fiyat olarak.. memorıal atasehıre gıdıyorum.
Sizin sorun neydı acaba?
Dilerim en kısa surede toparlar. Beslenme cok önemli erkek infertılıtesınde. Antıoksidan alıyoruz bız.Morfoloji bozuklugu
Insallah. Isteyen herksin problemi hallolur. Teseķkürler bilgi icinDilerim en kısa surede toparlar. Beslenme cok önemli erkek infertılıtesınde. Antıoksidan alıyoruz bız.
Erkekte cok cabuk toparlanma saglıyoruz demiştı dr um.
Canm sen başladın mj tedaviyeDilerim en kısa surede toparlar. Beslenme cok önemli erkek infertılıtesınde. Antıoksidan alıyoruz bız.
Erkekte cok cabuk toparlanma saglıyoruz demiştı dr um.
Eylulde baslayacagım canım. Sen ne durumdasınCanm sen başladın mj tedaviye
Benim ki tutmadı ..artık bahar da belki tekrar deneriz..o zaman a kadar dna hasarı düzeltmeye calisacagizEylulde baslayacagım canım. Sen ne durumdasın
Dna hasarı yenımı ogrendınız. Herhangı bır teknık kullanıldımı tedavıdeBenim ki tutmadı ..artık bahar da belki tekrar deneriz..o zaman a kadar dna hasarı düzeltmeye calisacagiz
2.dltedavide ogrendik düşürmek için klomen ve emodex kullandı eşim ama 6 ay boyunca bir fayda saglamadiDna hasarı yenımı ogrendınız. Herhangı bır teknık kullanıldımı tedavıde
Yüzde kaçtı ki hiç mi düşmedi?klomenden sonra iğne tedavisine geçiomus drlar düşürmek için2.dltedavide ogrendik düşürmek için klomen ve emodex kullandı eşim ama 6 ay boyunca bir fayda saglamadi
arkadaslar senepsız ınfertılıte ile tup bebek yaptırdık. 3 denemenın 2 si pozıtıf ancak düşükle sonuclandı.
Halosperm testı yaptırdık %61 hasar cıktı. Bızde bır ürologa gıttık. Fılmler cok ıyı hormon testlerı cok ıyı spermıyogram yapıldı cok ıyı.. ancak hersey uolundayken bu ne anlama geliyor.
Ngs + pıcsı dusunuluyor. Kafam cok karıstıfıkrı olanlar yardımcı olabılırmı
2 yıldır olmuyor bızımde. Hıcbır sebep bulunamadı. Tedavı ıle iki gebelik yasadım düşükle sonuclandı. Genetık sorun bulunamadı. Bızde dna hasar testıne baktırdık %61Merhaba benim de aradığım tam da buydu, her şey yolunda ama bizde de 2 yıldır olmadı bebek, DNA hasarından şüpheleniyorum. Sayınız hareketiniz morfolojiniz kaçtı? Kime tedavi oluyorsunuz? Nasıl bir yol izliyorsunuz? Allah YARDIMCINIZ olsun. İnşallah bebeğinizi kucağjnjza alırsınız tez zamanda..
2 yıldır olmuyor bızımde. Hıcbır sebep bulunamadı. Tedavı ıle iki gebelik yasadım düşükle sonuclandı. Genetık sorun bulunamadı. Bızde dna hasar testıne baktırdık %61düşük için ciddiye alınabılecek bır oran. Spermıyogram cok cok ıyı. Tekrarladık cok sukur hıcbır sorun yok.
Suan dna hasarını düşürmeye calışıyoruz. Sıze ısrarla yaptırmanızı önerırım. Sebepsız olanlarda bu durumla sık karsılasılıyor.
Memorial cem demirele gıdıyorum ben.
Sizin hıkayenız nedır? Kac yasındasınızz?
2 yıldır olmuyor bızımde. Hıcbır sebep bulunamadı. Tedavı ıle iki gebelik yasadım düşükle sonuclandı. Genetık sorun bulunamadı. Bızde dna hasar testıne baktırdık %61düşük için ciddiye alınabılecek bır oran. Spermıyogram cok cok ıyı. Tekrarladık cok sukur hıcbır sorun yok.
Suan dna hasarını düşürmeye calışıyoruz. Sıze ısrarla yaptırmanızı önerırım. Sebepsız olanlarda bu durumla sık karsılasılıyor.
Memorial cem demirele gıdıyorum ben.
Sizin hıkayenız nedır? Kac yasındasınızz?
Neden yaptırdınız sorusu dogru degıl! Sebepsz dıye bırsey yokkı. Bulunamıyor. Ve klomen kullanarak sadeve hormon yuklenıyorsunuz. Hıcbır işe yaramıyor. Ben 2 yıl normal olmasını takiplerle bekledım ancak en mantıklı yol tup bebektı. Korkuyorum cunku gebe kalıp dusuk ypmak cok acı. Korkuyorum cunku cok hayal kırıklıgım bırıktı. Bır sorun var dıye bnde neredeyse sevınıyordum . Cok hızlı duzelen bır durum degıl dna hasarı. Ve oran cok yuksek ama elbette bunada cok sukur.Sadece klomen tedavisi gördüm canım, sebepsiz bizim de. Ben hep kendimi suçladım çok stres yaptığım için olmuyor diye, sonra stres azaldı hala olmuyor. Demek ki sorun stres değilmiş. DNA hasarı düzelen bir şey inşallah ve sonrasında zaten doğal yolla olmuş genelde çoğunun. Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?