E Edaaslan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Kasım 2017 10 3 1 37 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaslan #1 Hamileyim baba evine döndüm ailesi yüzünden bu haldeyiz ama eşim bütün hatayı bende görüyor 25 gün geçti ne aradı ne sordu benim gibi olanlar varmı ? Ne yaptınız nasıl atlattınız ?
Hamileyim baba evine döndüm ailesi yüzünden bu haldeyiz ama eşim bütün hatayı bende görüyor 25 gün geçti ne aradı ne sordu benim gibi olanlar varmı ? Ne yaptınız nasıl atlattınız ?
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.589 102.262 1.123 46 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaslan #2 Geçmiş olsun,çok üzüldüm. Maalesef yanlış bir evlilik yapmışsınız. İnşallah bir an önce toparlanırsınız.
Geçmiş olsun,çok üzüldüm. Maalesef yanlış bir evlilik yapmışsınız. İnşallah bir an önce toparlanırsınız.
E Edaaslan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Kasım 2017 10 3 1 37 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaslan #3 Laale .!.: Geçmiş olsun,çok üzüldüm. Maalesef yanlış bir evlilik yapmışsınız. İnşallah bir an önce toparlanırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşalah bebeğimden güç alıyorum bende ayakta kalıyorum
Laale .!.: Geçmiş olsun,çok üzüldüm. Maalesef yanlış bir evlilik yapmışsınız. İnşallah bir an önce toparlanırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşalah bebeğimden güç alıyorum bende ayakta kalıyorum
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.589 102.262 1.123 46 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaslan #4 Edaaslan .!.: İnşalah bebeğimden güç alıyorum bende ayakta kalıyorum Genişletmek için tıkla... Allahım kolaylık versin inşallah. Boşanmayı düşünmüyorsunuz sanırım.
Edaaslan .!.: İnşalah bebeğimden güç alıyorum bende ayakta kalıyorum Genişletmek için tıkla... Allahım kolaylık versin inşallah. Boşanmayı düşünmüyorsunuz sanırım.
E Edaaslan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Kasım 2017 10 3 1 37 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Edaaslan #5 Çocugum için değişirmi diyorum ama pekde umudum yok ne yazıkki