daha kucukken annemle babam hep kavga ederlerdi,annem cok otoriter bi kadin,bi sakiz alinca izinsiz cebinden elimi yakmisti,elimin her ikisinde de yanik izleri var.kaslarimi aldim diye beni sacimdan tutup duvara carpiyordu,bayiliyordum.BIr kuzenimle rusyanin bir koyune gittik daha 11 yasindaydim.Beni korkuttular,hersey nasil oldu bilmiyorum ama 17 yasinda birisi zorla kizlik zarimi bozdu.sevgiyi erkeklerde aramaya basladim.cok erkek arkadasim oldu.annem hep asagliyordu beni bu yuzden.babamla ayrildilar,nerdeyse abim yasinda bi erkekle gorusmeye basladi.Babam hep iftira atardi.O adam da genc oldugu icin biraz sorun yasiyorlardi.Biz turkiyeye tasindik.Annem memlekete gitti abimde orda ,bu adam ben banyodayken kapi deliginde bakmis,tabi ben gormedim,kendisi bana soyledi ,cok guzelsin falan.Bagirdim ona.Ozur diledi.annemin haberi yok tabiki,inanmaz da ,beni suclar.Benim tavrim tabiki ona degisti.Birisini seviyordum ,delice seviyordum.Hep ona gitmek istedim,ailem kabul etmez dedi.Ne yazik ki o insani hala seviyorum.beni birakti 3 sene sonra askere gitti,annemin baskisi yuzunden de evde kacmaya kararliydim.Birisiyle kacacaktim olmadi,simdiki kocamla tanistim bir sitede,ayrica msn de2 gun konustuktan sonra kactim ona.IYi birisi.oglum var ondan.Beni kabul etti.ama hayatimin cogu seyinden haberi yok.ailesiyle sorun yasadim,sorun bende de biraz kimseye bana laf etmesini izin vermiyorum.ayrildik ailesiylel 1 sene ayri yasayip ,annem cok dedi gelin yanima.Geldik.Evde ne vardiysa(kaynanamin esyalari bana bisiy yapmadilar)herseyi dagitip geldik.BUrda annem cok konusuyor.sadece odamla ilgilenmemi ve odam disinda hic bir seye karismamami istiyor,cok kavgamiz oluyor.Neyse evden ayrilmak istedim sonra vazgectik.Simdi yine kavga ettik,cok rahatsizlandim,gitmek istiyorum burdan,ev esyamiz yok.Kocamda dedki belki isten ayrilirim.Ne yapiyim ben bu hayatta?????????????NEEEEEEEEEEEEEE????????cok yorgunummmmm