Hersey cok kotu gidiyor hayatimda........

hayat bu..
kurlları kendısı koyar bı damla umutsuzluga dusuldugunde hemen acımazlıkları ıle karsınıza cıkar en sert bı dılle..cnımızdan vurur yenıden ayaga kalkana kadar guclu ısenız dık dursanız atlatırsınız herseyı ama en acız ruzgara bı dık duramıyosanız sız yenıslmıssınız zaten hayatta..
emın olun kımsenın hayatı dort dortluk degıldır..
ama unutmayın ala kacıs yolu olarak evlılık yapılmamalıdır..
suan ev hanımısınız sanırım sızde calısarak esınıze destek olabılırsınız..
annenızden uzak kalmanız en mantıklısı cunku gercekdende sızın psıkolojınızı bozuyo..

Evet bozuluyor .Biliyormusunuz ben ne kavgalara yasadim ,birazcik simdi kendimi tutmaya calisiyorum,Calismak istiyorum sadece cocugumu burakamiyorum,cok bagliyim ona.Nefes alamiyorum onsuz.

gerçekten cok zor şeyler bunlar...güçlüsünüz ama dayanmışsınız (dayanıyorsunuz da)
keşke evinizi bozup annenizin yanına taşınmasaydınız....

öncelikle yenı bi eve cıkamaz mısınız? ufak şirin bi yer olur...ya cok zor zaten anneniz öyle davranmışsa önceden hala cok ii davranmıyordur gbi geldi bana :(((

bi de merak ettım 17 yaşında zorla yaptı dediniz ya o kişi sevgiliniz miydı yoksa tanımadıgınız biri mi yaptı o şeyi bilmiyorumkismile

Simdi soyle ayiptir soylemesi Benim rahmetli dayimin karisi RUS kizi da RUS kulturuyle yetismis VE tabiki akrabalar arkadaslari rus .KIZI BENLE AYNI YASTA.Ruslarin kulturunu biliyorsunuz,onlar icin bekaret onemli degil.O kizin(bana kuzen olan kiz_)annannesine gittik RUsyanin bi koyuydu galiba,hic haberim yok vallah hatirlamiorum.Orada kizin arkadasi vardi onlara gittik.Arkadasin da Abisi vari.Tam olarak hatirlamiyorum ama korkuttular seni burda birakacaz diye falan,KAyb olursun,vallahi hatirlamiyorum bi de uzanip kanin akmasini hatirliyorum,ve hemen kalktim,Hatta o ay icinde ay hali oldum,ay hali oldugunu bile anlamadim,hep korkuyordum kizlik zarimdan oluyro hep yikiyordum kulotumu,korkumdan soylemiyordum,ancak sonraki ay artik benim annenim haberi oldu ay hali oldugumu

Arkadaşım annenin yaptıkları gerçekten kabul edilir şeyler değil.Ama senin eşine yaptıklarında hoş değil.Birisi ile evlendiysen ve ondan çocuk dünyaya getirdiysen eski sevgilinle görüşmek ne demek yaaa.Eşini kandırman hoş mu,tabiki eskisi ile görüştüğünde eşine karşı soğukluk hissedersin.Unutmadığını zannettiğin eski sevgilin evlendikten sonra mı aklı başına gelmişte karşına çıkıyor.Lütfen aklını başına al aileni toparlamak,ayakta tutmak da senin elinde.Biraz daha sabır et ve kendi evinize çıktığında herşey düzelecektir gibi geliyor.Hayatınızda yaşadıklarınız hiç hoş şeyler değil evet ama Rabbimize sığınıp yanlış yapmaktan da kaçınmalıyız.Allah yardımcınız olsun

Back
X