Herşey çok ucuz kiyafet aksesuar zayiflama mamasi ayakkabi deri montlar vs. 91.sayfa güncell/satıldı

Kizlar beğenmedinzmi kiyafetleriii

İndirim kalite burda kizlar

Bakin kizlar yardimxi olurum her konuda

Canim suan telden giriyorum beyaz adidas tişörtü satma sakin kimseye bn istiyorum onu

Cnm bu elbiseyide begendim kac beden ve fiyat ne beyaz adidasi kesin istiyorum satma sakin kimseyee ilk bn soyledim

38 40 beden cnm ama dar kalibi bende 38 im bole tam oluyo hatta ben braz balik etliyim sıktı beni esim gydirmedi :) aldgm gbi duruyo
Adidasi ayrdim sana cnm

Tmm cnm bu arada onun kumasi jarse demi yani kaygan olan kumasdan birde orjinalmi tisort

Evet jarse cnm kaygan smdi orjinal dersem yalan olur hediye cnm o tshrt bana orjnal dye blyrm ama gene yalan sylemis olmuyim

Hmm ama baya dar kalibi da snde nasl olr blemedm ama bi elbsem var ustu kot alti çiçekli o 36 beden dar olur sana bak

Bendeki orjinal ona cok benziyor ondan sordum gerci artik cakmalari daha kaliteli yapiyollar :) cnm telden girdigim icin butun resimler gorunmuyor sen tisortu bna ayir o kesin olacak digerlerinede sabah uyaninca pcden bakarim :)

Bendeki orjinal ona cok benziyor ondan sordum gerci artik cakmalari daha kaliteli yapiyollar :) cnm telden girdigim icin butun resimler gorunmuyor sen tisortu bna ayir o kesin olacak digerlerinede sabah uyaninca pcden bakarim :)

Ayrdim tshrtu bu elbise bak cnm antalya yazıyor bende antalyadayim alick olrsan elden teslim alablrsn buralara gelme imkann olrsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…