Herşey daha kötüye gidiyor sanki?

Şöyle bir durum var ama o yaşlarda ki gençlerin hormonları hep cinselliğe yönlendirir. Cinsel eğitim verilmelidir. Ve cinselliğin zevk boyutundan ziyade sorumluluk boyutu da anlatılmalıdır. İşi öyle bir hale getirdiler ki önüne gelenle olsun modundalar..

Evet katılıyorum. Cinsel eğitim vermek şart oldu

Değiştirmez elbette de bunu dile getirince islama hakaret edilmiş gibi davrandığınız için söylüyorum :))

Güzel çocuklar yetiştireceğiz bi gün elbet bitecekler.Umutlu olmak istiyorum.Sevgiler

Katılıyorum.Ama biyoloji dersinde en basitinden menstrüasyon döngüsü konusu atlatılıp bunu evde okursunuz dendiği için pek umudum yok

Eğitim aileden başlıyor maalesef çünkü hani diyorlar ya bir çocuğun ilk öğretmeni anne babasıdır diye bu cinsel eğitim olayını ilk ebeveyn ele almalı ve eğitimi vermeli özellikle burdan sesleniyorum bazı kadınlar diyor ya erkektir elinin kiri diye o kaynana zihniyetine sesleniyorum senin kızın yok mu geçtim anan kız kardeşinde mi yok be pislik kadın insaf ya erkek yapar birşey olmaz demek ne demek bu ne rahatlık senin kızına tecavüz etseler oh o erkektir yapar mı diyeceksin he vicdansız kadın demek istiyorum ah bir denk gelsem

Katılıyorum.Ama biyoloji dersinde en basitinden menstrüasyon döngüsü konusu atlatılıp bunu evde okursunuz dendiği için pek umudum yok
En basitinden lafta biz ortaokuldayken regl görmek ile ilgili bir bilgilendirme konferansı yapılmıştı. Ama o kadar yetersizdi ki birçoğumuz bu durumla karşılaşınca paniğe kapıldık. Ve normal birşey olduğuna sonradan kendimiz ikna olduk.

Değiştirmez elbette de bunu dile getirince islama hakaret edilmiş gibi davrandığınız için söylüyorum :))

Güzel çocuklar yetiştireceğiz bi gün elbet bitecekler.Umutlu olmak istiyorum.Sevgiler
Aslında şunu demek istedim canım yanlış anlaşılmasın islam ülkesinde var tabi ama sadece bu dile gelince keşke hepsini katsaydı demek istedim de iş işten geçti artık inşaAllah ümidim var yeni nesil erkek annelerine bu sözlerimiz.
Sevgiler bizden

Hala regl olduğumuzdan rahatça bahsedemeyiz mesela normal olduğuna ikna olmuş olsakta.Halbuki her kadının ayda bir yaşadığı aşırı sıradan bi olay.O ayıp bu günah diye diye bu hallere geldiğimizi düşünmüyor değilim bazen.

Ben binemezdim herhalde ama tabiki arada iyi insanlar da var genelleme yapmak yanlış olur ama tecrübe ettiğim kötü olaylar sonucu erkeklerle aramda duvar vardır her zaman çoğu kişi feminist yada erkek düşmanı diye takılır bana

Başka bir anımı anlatmak istiyorum şuan o kişiyle aynı sınıftayim hala, sevgili olmak için teklifte bulunan samimi olmasakta sınıfta denk geldikçe konuştuğum birisi teklifini kabul etmedigim için o kadar ağır küfürler etti ki hayatımda duymamışımdir şimdi hala aynı sınıftayız engellediği için o an cevapta yazamadim olay soğudu tabi sonrada gördükçe boğsam elimde kalıcak zaten zayıf bişey değmez kavga çikartssam iğrenç bir kişilik olduğundan iyice çirkinleşir canım sıkılır zaten dönem bitti diye diye sinir hastası olucam yakındır kadın olmak zor diye bu yüzden diyorum işte ben hassasım kaldiramiyorum böyle olayları

Cok dogru soyluyorsunuz Surak. Kesinlikle katiliyorum. Yasadigimiz cagda cok buyuk degisimler sonucu erkek kimligi, kocalik, babalik vs sorusturulur oldu, erkeklerin uzerinde inanilmaz baskilar var, yarisma had sahfada ve kategoriler kisitli, ozellikle kendini ifade etmek bir tabu, cocuklarini sorumlu insan olarak yetistirmek annelere dusuyor.

Bazı hamile kadınların utandıkları için büyüklerin karşısına çıkmadıklarını ve hatta sokağa dahi çıkmak istemediklerini duymuştum. Birine sordum bu durumu edep olarak görüyor. Yahu ne ilgisi var edeple? Gelde anlat...

ıslam ülkesinden kastınız ne hiç anlamadım.ıslam dinini mi karalamaya çalışıyorsunuz bal gibi öyle tabi.batıda bu tarz şeyler olmuyor olmaz! çünkü orda cinsellik serbest.18 yaşına gelince ayrı eve çıkılıyor ve badireler alay konusu oluyor.benim anlamadığım onca sapık insanı ıslam dinimi sapık yapıyor çok ilginç!
ıslam dinini iyice araştırın bence ahir zamanda yiz iti kopugu sapigi böyle pis insanları nasıl egiteceksiniz sizce bunlar egitilirmi.ne yani cinsellik serbest olacak o zaman ortalıkta sapık kalmayacak mis! kafaya bak ya ne sacms yorumlar yapılmış saçmalık ötesi.ruh hastası sapık insanlara eğitim vermekten bahsedenler çok komiksiniz.bizde genç olduk bizim de kanımız kaynadı naptik hepimiz sapik mi olduk hepimizim esi kardesi babasi amcasi var her erkek pis serefsiz tecavüzcü mu doğuyor!!
buyrun batıya gidin orda yaşayın sizi tutan yok orada nedeni bir şekilde yaşarsınız artık!!!

O yas kendi yasitlariyla deney yasidir, asil cinsellik o zaman onemli. O yuzden dogum kontrolu ve sorumlu insan olmayi cok daha once ogrenmelidirler. Insanlar 18 yasinda evleniyorlar.

Evet erkeklerinde üstlerinde büyük baskılar vardır. Üstüne birde yok odunsun yok bilmem nesin diye iyice değersizleştiriyorlar. Bizim gibi detay düşünmüyor yada ilgi açlığımızı gidermiyor diye bir insana bu sekilde hakaret edilip değersizleştirilemez...

Inanir misiniz ABDde laboratuarlarda menstruasyon dongusu robotu kuruldu, yakinda yapay rahimler olusturulacak, biz hala homo sapiens sapienslige terfi edemedik , magaramizda karanliklar icinde kaos icinde yasiyoruz. Ne aci!

Bebeği erkek olunca çok üstün bir şey başarmış gibi davranan, erkek torunu olacak diye böbürlenen ailelerin evlatları bunlar. Pipisi öyle mühim bir şey olarak kendisine işlenmiş ki, onu bir yere sokup çıkarmaktan daha öte bir başarısı olamaz kafası bu.

Üslubunuzdan hiç hoşlanmadım. Öncelikle sakin olun hanımefendi siz islam dinine inanıyorsanız bende inanıyorum. Siz islam ülkesinde yaşıyorsanız bende yaşıyorum. İstediğiniz kadar yok sayın ama en büyük kötülükler islam coğrafyalarında oluyor. Batı da hiç mi yok. Elbette ki var. Kötülük her yerde var. Ama istatiksel anlamda en çok nerelerde olduğu bellidir. Bu arada herkese kötü deyip boklarsak bu toplum ıslah olmaz. Biraz empati kuralım. Kimse annesinin karnından pislik doğmuyor..

E bu küçücük çocuklara tecavüz edenler kimin eşi dostu abisi babası peki?

Yoo herkes kafasına göre cinsellik yaşasın demiyoruz tabu olmaktan çıksın diyoruz.Ayrıca ahir zamanda sizin deyimizle it kopuk sahip olduğunuz üslupla eğitilmedi.Hoşgörülü bi üslupla egitildi demekki egitiliyormuş.

Islama en çok sizin gibiler zarar veriyor.Ben bi müslüman olarak sizin gibi müslümanları öcü gösterenlere hakkımı helal etmiyorum onu da söyleyeyim.

Bu arada burası özgür bi ülke islamla yönetilmiyor.Siz gidebilirsiniz arabistana suriyeye irana mesela.Net çözüm

Benim de feminist bir damarım var sanki... Arada kendimi Hürrem hoca gibi hissediyorum..)))

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-03-02-23-12.webp
    7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…