herşey elimde patladı..

miss_loser

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
25
5
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar,

öncelikle foruma bugün üye olmakla beraer çok uzun süredir takip etmekte ve burada kadınlar arasındaki dayanışmanın ne denli güçlü olduğunu farketmiş bulunmaktayım. e bu da bir anlamda umut vermekte ben ve benim gibi düşünenlere.

bu başlık altında toplanmış herkes gbi evet tahmin edeceğiniz üzere benimde bir derdim var. ( dertsiz insan mı var diyeceksiniz, haklısınız :)) bundan yaklaşık 25 gün önce nişan attım. evet psikolojik yıpranımı oldukça fazla bir durum fakat malesef bu tarz durumlarda tek problem bu olamayabiliyor. bayramın hemen ertesine düğün tarihi almıştık. araya ramazan gireceği ve malum ramazanda bi takım işleri halletmek oldukça zor olduğundan hazırlıklarımızın hepsini ramazandan önce bitirmek gibi bir derdimiz vardı. bir çoğunu da bitirdik. kendi payıma düşen ne varsa hemen hemen hepsini almıştım. tasarımla içiç bir mesleğim de olduğu için en küçük detaylarda bile bir incelik arıyor herşeyi özenle seçmeye gayret gösteriyordum. herşey hazırdı ve nişanı atıığımın 2 gün ertesinde boşalacak olan kiraladığımız eve yerleştirilecekti. şimdi ise aldığım ne varsa elimde patladı. şimdi nereye koyacağımı bilemeğim onca mutfak eşyası ıvır zıvır değilde en çokta yatak odası beni zor duruma soktu. takımı iç mimarlık firmasına özel tasarım olarak yaptırmıştım. özel tasarım olduğu için geri alamayacaklarını, parayı zaten benden aldıkları için başka bir müşteriyi de neden kaçıralım mantığıyla kendilerinin satamayacaklarını kibar bi dille ilettiler. yapacakları tek iylik sanırım şuan bir -iki hafta daha depolarında bekletmek olacak.

takdir edersinizki bu yatak odasını bana pek hoş şeyler hatırlatmayacağı için kullanmak istemiyorum. ne yapabileceğim konusunda da bir fikrim yok. bu konuda varsa önerilerinizi almak isterim. sevgiler..

canım hayırlısı olmuştur inşallah senin için
yatak odasına gelincede internetteki satış sitelerine koyabilirsin resmini yada yatak odasının resimlerini çek ve atla bulunduğun şehirdeki mobilyacılar sitesine git gir ordaki mağazalara durumunu anlat ve bi dene bakalım o tip yerlerde birazda makul bi fiyat söylerssen yardımcı olurlar diye düşünüyorum diğer çeyiz eşyalarını da ya saklarsın yada modası geçer ziyan olur diye düşünüyosan onlarıda koy satış sitelerine zamanla satılır

bencede bulundugun sehırdeki mobılyacılara durumunu anlat sonucta hıc kullanılmadı.

özel olmazsa neden ayrıldınız nişanlınızla

bencede bulundugun sehırdeki mobılyacılara durumunu anlat sonucta hıc kullanılmadı.

özel olmazsa neden ayrıldınız nişanlınızla

erkeklerde genelde şöyle bir durum vardır hepiniz bilirsiniz nişanlanınca yada evlenince (ki genelde evlenince bu ağırlıktadır) asıl karakterlerini sergilemeye başlarlar. hal böyle olunca aramızdaki aramızadaki saygıyı da yitirmeye başlayınca en başından bitmesi gerektiğine karar verdim.

canım öncelikle seni güçlü ve kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum
genelde nişanlısının kişiliği yüzünden ayrılan arkadaşlar sonra nasıl olsa da barışsak diye düşünüyor..
üzücü biraz.

maddi açıdan yıpratıcı ve zor bir durum. dendiği gibi internete ve buraya fotoları atıp satışa çıkarabilirsin.
eminim zevkli ve ihtiyacı olan birileri mutlaka çıkar.
sorun yapma bunu, kafanı dinle.
umarım bütün bir hayatını istediğin gibi sana layık düzgün bi adamla güzel bir evde geçirirsin. sevgiler =))

Öncelikle bu zor günleri yakın zamanda atlatmanı ve çok mutlu olmanı dilerim.
Bence de buraya, internete fotoğraf koysan belki beğenen almak isteyen olur.

çok teşekkür ederim arkadaşlar:) haftasonu atölyeye gidip fotoları çektikten sonra sanırım internet üzerinden satarak kurtulmak en mantıklısı.

Benzer bir durum yaşıyoruz, bende kocaman bir ayrılığın içindeyim

Üçe beşe bakma dağıt gitsin, hayrına ver kurtul

Çünkü gördükçe içi kanıyor insanın...

Sanırım üyeliğim yeni olduğu için özel mesaj yazmamıyorum. Bana özelden yazan arkadaşlara ilgileri için çok teşkür ederim. Bir de,en geç haftasonu fotoları koyacacığım ;)

canım öncelikle hayırlısı olsun diyorum
özel olmazsa ne kadardır beraberdiniz onu merak ettim?

country tarzını seven bir çok kişi var hemde istanbul gibi bir yerde oturuyorsun yani küçük şehir olmadığından alıcı bulursun gibime geliyor inşallah

mobilyacılar olmasa bile bu siteden duyan duymayana evlenecek olanlara söyler belli mi olur cnm denemekte fayda var

Ben de ilgilenebilirdim, severim country tarzını.
Ama sizin süreniz kısıtlı, ben en az bir ay sonra mobilya bakabilicem.

Allah hayırlısını versin cnm hakkında inşallah bu zor günleri en hafif yaralarla atlatırsın ve tek derdin bu olur

Ben sizin yerinizde olsam madem almışsınız yenilerini kullanırım. Eşyanın geçmişi hatırlatması üzmesi falan, belki de dünya malına böyle değerler biçmemeliyiz. Daha kullanmadığınız eşya, boşverin hatırlatır falan demeyin, inanın bunu önemsemeyince o eşyanın bu kıymetleri zaten yok oluyor. Zaten siz seçmişsiniz.

Veya mecburen onları biyerde tutup ikinci el olarak satışa çıkaracaksınız bu da çok getirisi olacak birşey değil.

O eşya sıfır ise tüketici haklarına şikayet edin. Geri almak zorundalar, kabul etmeyin evinize... bunu bir araştırsanız?
bizim tanıdığımız telefonunu kullanmasına rağmen garanti kapsamında bozukluğunu gideremedikleri için X firmaya dava açtı. Mecbur kaldılar para geri iadesi yaptılar.

merhaba arkadaşlar;

geçen hafta yatakodası ile ilgili fotoğrafları haftasonu çekip atacağımı belirtmiştim. fakat malesef eşyalar demonte olduğu için işe yarar resim çekemedim. fakat ilgilenen arkadaşlar olursa fikir sahibi olmaları için mevcut üzerinden oynadığım yatak odasınının resimlerini buldum ve onları atıyorum. yaptığım değişiklikleri buraya yazacağım. $1.webp $2.webp $3.webp

yatak başlığı sütlü kahve yerine pudra rengi, dolaplar resimlerde görüldüğü gibi 2 parça değil diğer tek parçaşeklinde büyük olarak değiştirildi fakat işlemeler orjinaliyle aynı. rengi beyaz değil kemik rengi. tuvalet masası 3 parça düz ayna yerine tek parça oval yanlarda yine yatakla aynı işlemeler olacak şekilde belli bir orantı sağlayacak şekilde oval tasarlandı. içerisine somya yerine özel beyaz deri baza yaptırıldı. döşeği ve bazası yatak odasına dahil olmadığı için başka bir firmadan alındı. baza ayakları için özel ayak seçildi ve dışardan görülmemesi için içerde tasarlandı. döşeğide ultra ortopedik seçildi.

ilgilenen arkadaşlar varsa iletişim adresim urban.chaos34@gmail.com

sevgiler..

yatak odam özel tasarım ve country tarzı olduğu için biraz maliyetli oldu malesef. almadan önce epey bi piyasa araştırması yapmıştım. bu tarzda fiyatrlar genellikle modern mobilyalara göre biraz daha fazla. benim yatak odamın normal fiyatı 11.500TL olup epey bi pazarlıkla 8000 tl ye indirdirerek aldım. baza ve yatağı ise anlaşmalı firmalar olduğu için 1950TL den 1350 tl ye indirdim. toplamda bana maliyeti 9.350 TL oldu. (faturalar mevcuttur.)
düşünürseniz fiyatta da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ev kurmanın ne kadar maliyetli ve zor olduğunu biliyorum.

Back
X