hersey hayal gibi ansızın BİTTİ..

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
onunla hep kavga etsekte
sürekli tartıssakta onu cok seviyordum.
1aya yakın zamandır ayrıldık.

o yüzügü parmagıma hiç çıkarmamak üzere takmıstım
şimdi o yüzügün yoklugunu bile çok fazla sekilde hissediyorum...

çok çok zorluklarla yapmıstık nişanımızı ailelerimizi cok zor ikna etmiştik.
rüya gibi geldi gecti.
o günler nasıl bitti anlayamıyorum
biz nasıl ayrıldık bilmiyorum..

içim çok yanıyor..Cevremizde bizden sonra nişanlanan herkes evlendi yuvalarını kurdu ama biz ayrıldık.
canım öyle acıyor ki kimseye anlatamıyorum ..kimse anlamıyor çünkü.

herkese göre basit çünkü unutursun gidermiş.
ama bana göre degil.
5senem gecti onla..çocuktum onunla büyüdüm
Hayatın en kötü gününüde en güzel gününüde onla yasadım.
Zorlukları engelleri onunla beraber aştım...

mutluluga bu kadar yaklasmısken nasıl ayrıldık
hala inanamıyorum.

onunla hep kavga etsekte

rüya gibi geldi gecti.

içim çok yanıyor..Cevremizde bizden sonra nişanlanan herkes evlendi yuvalarını kurdu ama biz ayrıldık.

ama bana göre degil.

hala inanamıyorum.

Hayatın insana neler getireceği belli olmuyor. Evet unutursunuz ama süreç uzun.
Zamanın yanında çalışmak ta insana iyi geliyor. Zaman ve çalışmak.

onunla hep kavga etsekte

rüya gibi geldi gecti.

ama bana göre degil.

hala inanamıyorum.

neden ayrıldınzki canım 5 seneyi bitiren sorun neydi?

canım benimde 5 yıllık ilişkim bitti,güya evlenecektik :( 1 ay geçti gözünün yaşı geçti mi dersen geçmedi ama napim ucunda ölüm yok ya ,zaman sen istesende geçiyor istemesende ve geçerken acılarınıda dindiriyor,bu arada sabır nedir öğreniyorsun, inşallah hakkında hayırlısı olur,üzüntün geçer,belli mi olur belki barışırsınız, nasip kısmet bu işler, olacağın önüne geçilmiyor işte

evet gecmiyor ve gecmiyecek sanırım..
bana hersey hayal gibi geliyor kötü bir rüya gibi uyanınca biticek sanki

aynen aynen, her sabah ayrı bi işkence.. her sabah bu lanet dünyaya açınca gözlerimi rüyada olmadığımı anlıyorum.. tanımadığım bi numara aradığında garip bi umut sarıyor içimi, engel olamıyorum, sanki tüm bu olanlar bi gün bitecek gibi.. çünkü bu acının sonu yok, başka bi erkek, başka bi aşk yok benim için.. buna gerek yok ki, ne dileyeceğim Allah'tan ? neyi eksikti ki, neyi kötüydü?? aradığım her şey onda vardı, harika bi uyumumuz vardı.

ne dileyeceğimi, ne diye dua edeceğimi bilemedim ayrıldığımızdan beri..

geçmeyeceğini düşünüyorsun ama inan bana geçecek ve birgün sen de sevdiğin birine aynı şeyleri yaşadığında "geçer" diyeceksin..geçiyor..zor oluyor ama öyle..içindeki kırıklık burukluk değil geçecek olan,ama birgün başkasını sevebileceksin hem de çok..çok mutlu bir hayat kurabileceksin..buruk bir anı olarak kalacak hepsi her ne kadar şuan inanmasan da buna..yeter ki kendini kaybetmemek için çaba sarfet..kendinle çok başbaşa kalmamaya çalış..ondan hatıralar bırakma evinde ve hayatında..onunla gittiğiniz yerlere gitme onun sevdiği şarkıları dinleme ve mutlaka ama mutlaka kafanı meşgul edecek birşeylerle uğraş..unutmak dahi istemiyorsun ama kendini inandırırsan bunları unutmak için değil de hayatına sağlıklı bir insan olarak devam edebilmek için yapacağına herşey yoluna girecek..birgün gözünü bir açmışsın seni ömrü kadar seven bir adamın yanında aranızda çocuğunla pazar sabahına günaydın diyorsun..mutlu olmak çok zor değil yeter ki isteyebilesin..herkes dayanıyor ve mutlu olmayı başarıyor sen aciz misin niye yapamayasın..

Son düzenleme:
geçmeyeceğini düşünüyorsun ama inan bana geçecek ve birgün sen de sevdiğin birine aynı şeyleri yaşadığında "geçer" diyeceksin..geçiyor..zor oluyor ama öyle..içindeki kırıklık burukluk değil geçecek olan,ama birgün başkasını sevebileceksin hem de çok..çok mutlu bir hayat kurabileceksin..buruk bir anı olarak kalacak hepsi her ne kadar şuan inanmasan da buna..yeter ki kendini kaybetmemek için çaba sarfet..kendinle çok başbaşa kalmamaya çalış..ondan hatıralar bırakma evinde ve hayatında..onunla gittiğiniz yerlere gitme onun sevdiği şarkıları dinleme ve mutlaka ama mutlaka kafanı meşgul edecek birşeylerle uğraş..unutmak dahi istemiyorsun ama kendini inandırırsan bunları unutmak için değil de hayatına sağlıklı bir insan olarak devam edebilmek için yapacağına herşey yoluna girecek..birgün gözünü bir açmışsın seni ömrü kadar seven bir adamın yanında aranızda çocuğunla pazar sabahına günaydın diyorsun..mutlu olmak çok zor değil yeter ki isteyebilesin..herkes dayanıyor ve mutlu olmayı başarıyor sen aciz misin niye yapamayasın..

ah ben onu yapamıyorum iştee
her halukarda onu ve bizi hatırlatan bişey geliyor aklıma :((

ah ben onu yapamıyorum iştee
her halukarda onu ve bizi hatırlatan bişey geliyor aklıma :((

tabiki gelecek..getirme aklına demiyorum getirmemeye çalış diyorum..bu da ancak birşeylerle meşgul olmakla ve sosyal hayata karışmakla başarılabiliyor..kendini kendine mecbur edersen kafanın içindeki seslerden de kurtulamazsın ve hastalıklı bir aşk büyütürsün içinde..kanser gibi olur ..aşk acısından başka acı duymaz olursun..
ben gibi duygusal açıdan güçsüz ve hassas biri bile bunu başardıysa demek ki oluyor..kendinizi güçlü hissetmek çok önemli..ben aşk acısı çekiyorum ve buna dayanabildiğim için güçlü bir kadınım dedikçe daha da güç bulacaksınız..

canım benimde 5 yıllık ilişkim bitti,güya evlenecektik :( 1 ay geçti gözünün yaşı geçti mi dersen geçmedi ama napim ucunda ölüm yok ya ,zaman sen istesende geçiyor istemesende ve geçerken acılarınıda dindiriyor,bu arada sabır nedir öğreniyorsun, inşallah hakkında hayırlısı olur,üzüntün geçer,belli mi olur belki barışırsınız, nasip kısmet bu işler, olacağın önüne geçilmiyor işte

öyle canım cok kez tartıstık ayrılıga yakındık ama bu kez gercekten bitti onun için tekrar barısmak gibi bir sey olmuycak canım...
en cokta böyle tamamen bitmesi insanın canını acıtıyor işte...

aynen aynen, her sabah ayrı bi işkence.. her sabah bu lanet dünyaya açınca gözlerimi rüyada olmadığımı anlıyorum.. tanımadığım bi numara aradığında garip bi umut sarıyor içimi, engel olamıyorum, sanki tüm bu olanlar bi gün bitecek gibi.. çünkü bu acının sonu yok, başka bi erkek, başka bi aşk yok benim için.. buna gerek yok ki, ne dileyeceğim Allah'tan ? neyi eksikti ki, neyi kötüydü?? aradığım her şey onda vardı, harika bi uyumumuz vardı.

ne dileyeceğimi, ne diye dua edeceğimi bilemedim ayrıldığımızdan beri..

sizin ne kadar oldu biteli canım...
ve onunla hersey yolundayken niye bitti kiii?:26:

Son düzenleme:

haklısın canım cok sagol...
ama birdaha birini sevebilecegimi; hayatıma alabilecegimi düşünmüyorum.
çünkü onu cok sevdim
bütün hayallerim umutlarım onunlaydı ..
hayatta hiç mutlu olamadım' bundan sonra biri cıkıcak beni herseyden çok sevicek' ne bilyim canım olur mu ki...! bu düşünce bana hiç inandırıcı gelmiyor canım
hiçbir zaman kaderim gülmediki

haklısın canım cok sagol...
ama birdaha birini sevebilecegimi; hayatıma alabilecegimi düşünmüyorum.
çünkü onu cok sevdim
bütün hayallerim umutlarım onunlaydı ..
hayatta hiç mutlu olamadım' bundan sonra biri cıkıcak beni herseyden çok sevicek' ne bilyim canım olur mu ki...! bu düşünce bana hiç inandırıcı gelmiyor canım
hiçbir zaman kaderim gülmediki

aynı acıları yaşamamış ve atlatmamış olsam burda senle dertleşirken bir yandan da salya sümük ağlıyor ve onun resimlerine bakıyor olurdum.inandırıcı gelmediğini biliyorum bana da gelmezdi.ölsem de kurtulsam'dan başka bi bildiğim yoktu ama işte mucizevi bir aşka ve çok güzel hayallere sahibim şimdi..bu anlattıklarımı düşünerek ve inanmaya çalışarak kafanı meşgul etme çünkü bunlar kendiliğinden gelişecek olaylar zaten sen düşünsen de düşünmesen de..sen sadece kendini toparlamaya bak yeni aşklar yeni mutluluklar kısmını bırak hayat halletsin ve sunsun sana..

Perimlecim lütfen üzülme,o günler güzeldi ama o günlerde kalmak zorunda ..sana soruyorum,dönse barışsanız eskisi gibi olabilir misin,onun için dener misin ? cevabın evetse,iyice burnunu sürttükten sonra dön..

ama cevabın hayırsa,yoluna bakmalısın artık,her gün onu düşünürsün elbet aklına gelir,özlersin unutamazsın,ama günden güne acıların hafifler,hayat yoğunluğunda seni alıp götürürken,onu her gün biraz daha az düşünmeye başlarsın..bazı zamanlarda tekrar yaraların kanar ama git gide azalır acın,hüznün..ve onu eskisinden daha az düşündüğün günlerden birinde başka birini sevme ihtimalin doğar,hayat güzel umutsuzluğa kapılma lütfen,siz bu haldeyseniz sebebi sen değilsin,vicdanın rahat olsun canım..

Son düzenleme:
aynı acıları yaşamamış ve atlatmamış olsam burda senle dertleşirken bir yandan da salya sümük ağlıyor ve onun resimlerine bakıyor olurdum.inandırıcı gelmediğini biliyorum bana da gelmezdi.ölsem de kurtulsam'dan başka bi bildiğim yoktu ama işte mucizevi bir aşka ve çok güzel hayallere sahibim şimdi..bu anlattıklarımı düşünerek ve inanmaya çalışarak kafanı meşgul etme çünkü bunlar kendiliğinden gelişecek olaylar zaten sen düşünsen de düşünmesen de..sen sadece kendini toparlamaya bak yeni aşklar yeni mutluluklar kısmını bırak hayat halletsin ve sunsun sana..

anladım canım tabiki ancak yasayanın halinden aynı seyleri yasayan anlar ....
çok sagol..

Perimlecim lütfen üzülme,o günler güzeldi ama o günlerde kalmak zorunda ..sana soruyorum,dönse barışsanız eskisi gibi olabilir misin,onun için dener misin ? cevabın evetse,iyice burnunu sürttükten sonra dön..

ama cevabın hayırsa,yoluna bakmalısın artık,her gün onu düşünürsün elbet aklına gelir,özlersin unutamazsın,ama günden güne acıların hafifler,hayat yoğunluğunda seni alıp götürürken,onu her gün biraz daha az düşünmeye başlarsın..bazı zamanlarda tekrar yaraların kanar ama git gide azalır acın,hüznün..ve onu eskisinden daha az düşündüğün günlerden birinde başka birini sevme ihtimalin doğar,hayat güzel umutsuzluğa kapılma lütfen,siz bu haldeyseniz sebebi sen değilsin,vicdanın rahat olsun canım..

tesekkür ederim canım
kafam öyle allak bullak kii...
hiçbişey bilmiyorum düşünemiyorum
sadece o günlerin bittigi aklıma gelince acı duyuyorum.

canım bence 5 senelik aşk bitmez kolay kolay onunda içi acıyodur ...
ve artık alışmışsınzdır birbirinize yapamazsınız kolay kolay başkasıyla tabi ayrılık için geçerli sebepler varsa o ayrıda..
ama gerçek bi sevgiyi yakalamıştım diosan peşini bırakma bu zamanda güvenip sevebileceğin en önemlisi gözü kapalı seni sevecek birini bulmak zor :((

Back
X