• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERSEY ICIN COKMU GEC ARTIK.. Yas 29 :(((((

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin :(((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .

canım bence herşey kısmet.önemli olan kısmet çok olması değil ki hem.önemli olan dürüst,seni gerçekten seven,ömür boyu beraber mutlu olabileceğin,bi fırtına da arkasını dönüp kaçmayan biri olmalı.herşeyin vardır bi zamanı.Allah hepimiz hayırlısını versin,etraftakilere takma kafayı bende 25 yaşındayım bana da söylüyorlar :) kısmet deyip geçiyorum.mühim olan doğru zaman doğru kişiyle olması.nerede karşımıza çıkacağı hiç belli olmaz ama insan istiyor tabi kendi yuvası olsun ama zamana bırak bence.allah hepimizin gönlüne göre versin.moralini bozma hem yaşın daha çok genç,üzme kendini.elbet ummadık bi anda çıkar karşına. :16:

Son düzenleme:
canım bence herşey kısmet.önemli olan kısmet çok olması değil ki hem.önemli olan dürüst,seni gerçekten seven,ömür boyu beraber mutlu olabileceğin,bi fırtına da arkasını dönüp kaçmayan biri olmalı.herşeyin vardır bi zamanı.Allah hepimiz hayırlısını versin,etraftakilere takma kafayı bende 26 yaşındayım bana da söylüyorlar :) kısmet deyip geçiyorum.mühim olan doğru zaman doğru kişiyle olması.nerede karşımıza çıkacağı hiç belli olmaz ama insan istiyor tabi kendi yuvası olsun ama zamana bırak bence.allah hepimizin gönlüne göre versin.moralini bozma hem yaşın daha çok genç,üzme kendini.elbet ummadık bi anda çıkar karşına. :16:

Tessekkur ederim.. Keske bende 26 olsaydim su an. Yillar gectikce ki zaman gercekten cabuk geciyomus insan umudunu kaybediyo

Kafaya taktigin icin Olmuyo olabilir mi. Evlilik zerre kadar kafamda yoktu. Otuza kadar evlenmeye niyetim de yoktu.. ama esime cok asik oldum ve tuttum yirmi besimde evlendim.... hayatta hersey kismet...
.

Bütün hayatını buna adadığın için mutsuzsun bence ?

Çeyizlerini görüp görüp ahh çekmesen , evliliği hayatının merkezinden çıkarsan , neden ben diye aynalarla konuşmasan ...

İnan bana o zaman hayat sana o şansı verecek .

Slm kizlar..belki kizcaksiniz bilmiyorum ama icimdekileri dökmek istiyorum.. Ben 28 yasindayim yakinda 29 olucam..hayat kendimi gec kalmis hissediyorum.. Zamaninda 21 22 yaslarindayken ben tum kuzenler amca kizlari yanlizz evlenir cok mutlu olur begeneni cok olur diye hep alttan alttan laf sokarlardi.. Ama hicte beklenilidigi gibi kismetlerim olmadi. Su an hepsi evlendi cocuklari var ben hala yanlizim..geriye donup baktigimda bosa gecmis yillarim ve odamada biriktirdigim ceyiz esyalarimdan baska biseyim yok.. Bende sevmek sevilmek evlenmek yuvama sahip ailemden özgúr yasamak istiyorum. Neden olmuyo benim icin. Aynaya baktigimda yaslanmisim gibi hissediyom.. Gencligim güzelligim gitti sanki. Cok ulutsuzum.. Evlilik hersey demek degil ama insan kendi düzenini yuvasini istiyo. Baskalarinin hayatini yasamaktan biktim artik. Ceyizlerime bakinca cok üzülüyorum. Modasi gecti hepsinin :(((.. Hic sevilmedim ben. Nasil bi duygu cok merak ediyorum. Yanlizliktan biktim. 28 yildir yanlizim..hayata nasil pozitif bakip tutunmaliyim. Guzel fikirleriniz ve okudugunuz icin herkeze simdiden tskr. Allah razi olsun .

evlenmek icin mi yasiyorsunuz?

insan kaç yaşında olursa olsun daha genç olsun istiyor zaten.keşke bende 20 olsaydım diyorum.herşeyde bir hayır var.yaşın çok genç gerçekten.kafaya takma sakın.nasip ne zamansa olur canım :16:

evlenmek icin mi yasiyorsunuz?

Hayir ama istiyorum elbet. Bi ömür yanliz gecmezki.. Düzenimi kurmak sorumluluk sahibi olmak istiyorum.. Herkez eviyle coluk cocuguyla ugrasiyo.. Ben ise cok bos yasiyorum. Tmm okul is hobby hepsini yaptim ama hayatimda ciddi bi bosluk var

kader,kısmet hersey ..
ayrıca yasınız daha genc ..
iyi düşün iyi olsun ..
sosyalleş,çevre edin ..
inş.hayırlısını dile :34:

Birseyi cok isterseniz olmaz derler, buna cok inanirim...sizi anliyorum ama hayat sadece evlilik degilki, kirkinda hatta ellisinde mutlulugu yakalayip evlenenler var, bukadar karamsar olmayin ve bukadar kafaya takmayin... Insanin morali nasilsa görüntüsüne yansir bence, yani siz bu kadar karamsar olunca etrafada negativ elektrik saciyorsunuz bence, kendinize güvenin baska seylerle ilgilenin, bekarligin tadini cikartin, eminim o zaman isil isil olacaksiniz ve dikkat cekiceksiniz, yani askida bulacaksiniz...

Son düzenleme:
çalışıyor musun yoksa evde misin şuan?

Birseyi cok isterseniz olmaz derler, buna cok inanirim...sizi anliyorum ama hayat sadece evlilik degilki, kirkinda hatta ellisinde mutlulugu yakalayip evlenenler var, bukadar karamsar olmayin ve bukadar kafaya takmayin... Insanin morali nasilsa görüntüsüne yansir bence, yani siz bu kadar karamsar olunca etrafada negativ elektrik saciyorsunuz bence, kendinize güvenin baska seylerle ilgilenin, bekarligin tadini cikartin, eminim o zaman isil isil olacaksiniz ve dikkat cekiceksiniz, yani askida bulacaksiniz...

Herkez evde kaldi diye bakiyo.. Yediremiyorum kendime.. Sinirlerim bozuluyo zamanda ilerliyo.. Cok üzülüyorum

Hayir ama istiyorum elbet. Bi ömür yanliz gecmezki.. Düzenimi kurmak sorumluluk sahibi olmak istiyorum.. Herkez eviyle coluk cocuguyla ugrasiyo.. Ben ise cok bos yasiyorum. Tmm okul is hobby hepsini yaptim ama hayatimda ciddi bi bosluk var

hayatim evliligi bir amac olarak gorme. "onlar erdi muradina biz cikalim kerevetine" diye bir sey yok maalesef. Sen isine gucune bak, zamani geldiginde olur zaten. Zorlamayla yapilan evliliklerden pek hayir gelmiyor. Sen pozitif olmaya calis, bol bol sosyal ortamlara gir, arkadaslar edin. Ama bunlari koca bulmak icin yapma. Kendin icin yap. koca kendiliginden gelir.

hayatim evliligi bir amac olarak gorme. "onlar erdi muradina biz cikalim kerevetine" diye bir sey yok maalesef. Sen isine gucune bak, zamani geldiginde olur zaten. Zorlamayla yapilan evliliklerden pek hayir gelmiyor. Sen pozitif olmaya calis, bol bol sosyal ortamlara gir, arkadaslar edin. Ama bunlari koca bulmak icin yapma. Kendin icin yap. koca kendiliginden gelir.

Cok haklisiniz..

şuan evdesin ya ondandır bence kafaya takacak şey çok oluyor.insan çalışınca ya da okul falan olunca daha sosyal olduğu için zaman bile kalmıyor.moralini bozma,kısmetin ne zaman geleceği hiç belli olmaz :16:

şuan evdesin ya ondandır bence kafaya takacak şey çok oluyor.insan çalışınca ya da okul falan olunca daha sosyal olduğu için zaman bile kalmıyor.moralini bozma,kısmetin ne zaman geleceği hiç belli olmaz :16:

Ya hic gelmezze :(((( ay hani o evde kalan teyzeler halalar diye gulerdik eskiden bende öyle olcam galiba :((((

canim benim teyzemin kizi da 40 yasinda evlendi nasip kismet meselesi ayrica umudum kalmadi deme ALLAH muhafaza
umudu ALLAHdan anca kafirler keser... bol bol dua et insaALLAH sen nerede oturuyon bak esimin arkadaslari var kiz ariyolar :) saka bi yana ama umudum yok felan deme vakti gelince hersey kendiliginden oluyor ;)

canim benim teyzemin kizi da 40 yasinda evlendi nasip kismet meselesi ayrica umudum kalmadi deme ALLAH muhafaza
umudu ALLAHdan anca kafirler keser... bol bol dua et insaALLAH sen nerede oturuyon bak esimin arkadaslari var kiz ariyolar :) saka bi yana ama umudum yok felan deme vakti gelince hersey kendiliginden oluyor ;)

Ayyy haklisin allah muhafaza. Yanlis kelimeler kullaniyom bide. Ama ben 40 da falan evlenmek istemiyom con gec yaa :(( off nasip

bazı şeylerde gerçekten kısmetten öte yol yok ...

ve evli olsaydın bu sefer de ah gençliğim gitti bu adamla derdin :27:

ben seni çok iyi anlıyorum ama...dediğim gibi kısmetten öte yol yok ...

ve geç kalmak gibi bir şansın olamaz...bak günler hala senin için doğuyorsa...herşey devam ediyor demektir

ve sanırım biraz da düşünmemek lazım...bırak akışına...

Back
X