Hersey kendim icin.Gizemin zayiflama azmi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi bp8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bp8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
57
0
26
Diğer
Herkese selam ve sevgilerimle
Basladigim bu yolda anladimki destek cok onemli.Benim destegimde burasi olur insallah.
Zayiflamak icin yaptiklarimi buraya yazarak kendimi daha iyi hissedecegim gibi geliyor.Devamli takip ediyorum ve bende uzun suredir cabaliyorum ama cabalarim sonuc vermiyor.Hep yarim kaliyor basaramiyorum bi turlu.Esim dalga gecmeye basladi sen yapamazsin diye morelimi cok bozuyor.O istedigi icin degil kendim icin cok istiyorum zayiflamayi.Cok bilincli tecrubeli biriyimdir fakat uygulama sifir.Bu yuzden buraya yazarak icimdekileri yaptiklarimi daha iyi olacagina inaniyorum.Kilom 77.5 suan hedefim 60.

Simdiye kadar yedimde ne oldu sanki.Basaracagim herkese inat yapamazsin diyenlere inat.Aslinda veriyordum kilolari ama bi noktadan sonra hep birakiyordum yeniliyordum tatli krizine.Aksamlari yemeyip buraya yazarak kendimi frenleyecegim.Herkese destek olmaya ve destek olunmaya geldimm..
Sabah bir tost yagsiz peynirle ve yesil cayimi ictim.

Bugun dikkat etmeye calistim malum cocuklar evde olunca .
sabah bir tost yesil cay
ara 7-8 findik
oglen bulgur pilavi yogurt bi kase
kahve ve 7 tane yulafli biskuvi
aksam yemegi yemedim biskuvi cok kacinca :26:

2 litre su
40 dakika yuruyus ve kosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…