Hersey kocam yuzunden.....

Hakikaten paran yoksa balayını bırak aç kal daha iyi..
İnsanlar çok fena yarın bir gün böyle bi laf söyler içine oturur insanın işte.
Git kredi çek balayı yap daha iyi. Kardeşten aldığını ödedikten sonra bile
çeneleri durmazzz ayyy vaktinde balayı parasını bile biz vermiştik derler..
Neme lazım paşa paşa bankaya öderim fazlasıyla sonra da çene çekmem.
Eşinin her şeyi anlatması çok yanlış ama ben şaşırdım dertli olduğu bir an bile olsa
erkekler dertleşirken öyle ayrıntı anlatmaz ki.. Biz kadınlar o konuda dökülmeye pek
hazırızdır o dolulukla sırtımız iki okşansın bir gülünsün tamammm..
Eşini bu konuda kesin dille uyar..
Eltinin ağzına iyi malzeme vermişsiniz..
Engelle sil hiç muhattap olma mümkün olduğunca görüşme bu sinir şeyle..
Ben burdan sinir oldum sana geçmiş olsun valla
:31:

Tesekkurler onerileriniz icin, esimle ayni face yi kullandigimiz icin ekliydi ama abisinide kendisinide sildik hem faceden hem hayatimizdan. Gerci onun abisi o nekadar silebilir bilemiyorum.

yani sonuçta eşinin abisi size hiç misafirliğe gelmiyolarmı sizdemi gitmiyosunuz?bence bu konuyu eşinlede eltinlede oturup konusman lazım boyle faceden olmaz sonucta cok yakın akrabasınız.bence sen buyukluk yapıp adım at ve eve davet et ne olup bıttıgını anlamadıgını soyle konuş yanı bana kalırsa dogrusu buoyle uzaktan atıp tutmak olmaz

bu arada o eşinin abisi öyle silmek olmaz bende yaşadıklarımdan söylüyorum canım sonra sen arada kalırsın mutsuz olursun ortalıgı cok kızıştırmadan sorunu çözmek lazım.

Bir işte çalışıyor musunuz bilmiyorum ama
hukuk mezunu birinin yazısı olamaz bunlar
yazıdan ziyade kullanılan hitap şekli
hukuk alanında çalışıyorsanız sizin öyle yoğun zamanınız olmalı ki
bu tip çocukça şeylere kafa yormayasınız

Kusura bakmayin hata bende turkiyede yasamiyorum turkiyedede okumadim bunu yazmayi unutmussum. kusura bakmayin.

bence o kadinin sinirlerini boz :) hakediyor. Kucuk hesaplar pesinde kosan coluk cocukla ugrasamam ben de.:) delirir.sonrada bisey yazma.esin mudehale etsin duruma sen kotu olma sakin esin karismicaksa ac telefonn abisine konus bunlari ama cok kirildigini anlat.karisinin ettigi laflari soyle.saygiyi elden birakma..sonra onlari bas basa birak yesinler birbirlerini kari koca.

aynen katılıorum...hıc kımseyı falan arama..sen de laf sok kudursun...buna benzer sorun bendede var...takma gıtsın ben cok eglenıorum mesela :)

Canim bak koskoca avukat hanimsin, yani üniversite okumus hemde Almanya gibi bir yerde ve avukat olmus bir genc bayansin, neden böyle mahalle kadinlari tavirlariyla yasamak istiyorsun?
neden baska insanlari bu kadar önemsiyorsun?
Niye kendi hayatina yönelmiyorsun, esinle, cocugun varsa cocugunla ve evliliginle ilgilen, git müzik ac mesela ve evin bir yerini temizle ama kendi isinle mesgul ol.
Sacma sapan tavirlarinla günün birinde kimse seni ciddiye almaz benden söylemesi...Herkes kendi hayatina baksa keske, dünya cok daha güzel olacak ama bunu anlamak icin demekki seninde zamana ihtiyacin var.

Bende Almanya`da okudum, dishekimiyim ( Zahnärztin) burada 11 senedir üyeyim inan hic böyle dertlerim olmadi, cünkü o dertleri yaratmakda, kapatmakda bizim elimizde...
Dertlerim olmadimi? Hemde alasi oldu ama kimsenin seviyesine hic düsmedim ve düsmemde, erisilmesi zor kalmakla zaten agizlari kapandi insanlarin...cok mutluyum, sagligim yerinde,gerisi bos, hep böyle düsün.

Hata sende canım benim. Tamam anlamışsın size gönderme yaptığını falanda, neden bunu ifşa ediyosun da onun içini kusmasına fırsat veriyosun ki. Bıraksaydın zehri içinde kalsaydı. Sende benim gibi soru işaretlerini sevmiyorsun ne varsa çözülsün zihniyetindesin belli ki ama çirkefle, cahille baş etmek için onlar gibi olmak gerekir. o yüzden, ben senin yerinde olsam nasıl olsa o sana kusmuş içini şimdi sen bunu hazmedemezsin onu en hassas noktalarınsan vur, azcık çirkefleş ez onu sonra kapat sana ulaşamasın hiç bi türlü kendi kudursun :)

kayınpederinin eltine çıkışması çok saçma ne demek benim ailemin içi, o kız o aileden değilmi, bu durumda siz balayı parasını da geri ödemiceksiniz, öylemi

ortada kayınpederi arayacak kadar ne var anlamadım ki, olay mı arıyosun

Balayini esim bana düğün hediyesi olarak ayarladıgini söyledi ki oyle olmadıgını ben bu olayla öğrendim parasını yani Abi'sinin ödediğini bilmiyordum bile... Esimle malesef konuşamıyorum artık delirtmek üzere, belki haklıda kendince ama kayinbabama esimle konuşamadigim icin paylaştım.. Onun kayinvalidemle kayinbabama olan sorunları beni nasıl igilendirmiyorsa benim aramda olanda onu ilgilendirmez bunu demek istedi kayinbabam..

İyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim, benim icin bu konu burada kapandi. hepsinizi zahmette bulunup yorum yazmışsınız, Allah ragzi olsun.

ben anlamıyorum, anlayamıyorum... bazıları kadıncağınız derdinin çaresine bakacağına aynı kadın programlarındaki mikrofonu çekiştirip eline alıp konuşan insan gibi konu sahibine yükleniyor.. ordan, burdan, imlasından, bir yerlerden girip herkes yaşamının stresini burda mı atıyor acaba.:22:

Ablalarım sabah kayinpederimle konuştum esimle konuşamıyorum delirmiş durumda absine cok güveniyordu, kayinbabami aramak zorunda kaldım usuluce anlattım olanları..Allah razı olsun oda arkamda durdu hemen aramış o elti olacağı nedemek istiyorsun böyle laflar sana düşmez, benim ailemin içindeki soruna sen karışmamazsın demiş.. Aksamda ogulalrini arayıp ikisiylede konuşacakmış oyle dedi.. Allah razı olsun sizlerdende ablalarım bana verdiginiz öneriler beni bi nemze rahatlatti..
birşey değil canım aklı-selim davranıp öfke saçmadığın için sen kazanacaksın. bu her zaman senin hayat felsefen olsun canım benim :34:

ben anlamıyorum, anlayamıyorum... bazıları kadıncağınız derdinin çaresine bakacağına aynı kadın programlarındaki mikrofonu çekiştirip eline alıp konuşan insan gibi konu sahibine yükleniyor.. ordan, burdan, imlasından, bir yerlerden girip herkes yaşamının stresini burda mı atıyor acaba.:22:

size katiliyorum
konu sahibi zaten yurt disinda yasadigini özellikle belritmis yanlis kelimeler kullanabilirim diye
esimde yurt disinda dogmus büyümüs
türkcesi berbat ötesi
cok komik ve bazan sacma sapan yanlislar yapiyor

bu arada konu sahibi yurt disinda yasiyorum demissin profilde Afyon yaziyor..

size katiliyorum
konu sahibi zaten yurt disinda yasadigini özellikle belritmis yanlis kelimeler kullanabilirim diye
esimde yurt disinda dogmus büyümüs
türkcesi berbat ötesi
cok komik ve bazan sacma sapan yanlislar yapiyor

bu arada konu sahibi yurt disinda yasiyorum demissin profilde Afyon yaziyor..

Memleketim Afyon, kimseye yalan söyleme gereği duymuyorum güzelim ülkemde yasasam neden çıkıpta yurtdışında yasıyorum diyeyim.. Bunlar açtığım konuyla alakasız seyler.. , konuyla alakalı yorumlar istedim nerde yasadigimla turkcemle alakalı yorumlar degil..
Ben teşekkür ettim iyi veya kotu yorum yapan herkese ve bu konu benim icin kapandı..

Erkeklerin dedikoducusu da pek çirkin oluyor.

tamam anladım kadının bi karın ağrısı var kocanda pasif bi insan ama neden uğraşıyor bukadar sizinle sende deseydin yaa işin gücün yokmu senin milletin dertlerinden kendini ne payı çıkarıyosun diye manyakmı ne :47: kocanada tembihle bari bundan sonra ağzını tutsun böyle insanlara malzeme vermesin...

keşke hiç muhatap olmasaydınız.siz de onun yerine faceten hava atıp foto felan paylaşsaydınız.bunları adam yerine koymak buyuk hata.aranıp duruyormuş.siz de fırsat vermişsiniz.ben olsam direk faceten felan silerdim.

bu faceden hava atmak foto paylaşmak olayını anlayamıyorum........zaten faceden seni seviyorum ;ben de seni diye aynı evde olduğu halde yazışan eşeri de anlamıyorum..uzakta olur da yazılır...sarmaş dolaş resimlerini koymaları;evdeki özel albümü samimi olup olmayan herkese göstermek;sokakğa göstermek gibi geliyor ..hele de face resimleri istediği yerde kullanacaını duyurduktan sonra...

aynen...alkış :)

Back
X