• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey kocam yuzunden.....

eltinin cümlelerinden,anlam yüklediği şeylerden zaten seviye durumu anlaşılıyor ancak sen neden onun seviyesine düşüyonsun bunu anlamadım ben?

ortalığa msj atıp imalarda bulunuyormuş,neden üzerine alınıyorsun?yok eve gelinlikle girmek,yok balayına gitmek ya farkında mısın çok garip şeyler bunlar..lafı bile yapılmayacak şeyler.

eşin de çok garipmiş gerçekten,sizin kavgalarınızı neden ailesine anlatıyor ki? bak işte böyle eltinin diline düşürmüş sizi.bundan sonra eşine tembihle;eşer arasında olan şeyler o evde kalır,hemen gidip de anne-babaya anlatılmaz.

tam ben dicektim Elmayra, innelicek falan ne demek bi avukat bunu yazar mı, hiç ilişkin olmayan biri neden facede ekli olur bide

Ama olur mu ekli olmazsa birbirlerine laf soktuklarını nasıl anlayacak. Misal; can yücel dönerse senindir dönmezse kara toprağın diyecek kim üstüne alınacak :D

Ama olur mu ekli olmazsa birbirlerine laf soktuklarını nasıl anlayacak. Misal; can yücel dönerse senindir dönmezse kara toprağın diyecek kim üstüne alınacak :D

ben bunu da anlamıyorum,normalde insanların yüzüne diyemeyecekleri şeyleri orada özlü sözlerle :) ifade ediyor millet..eğer yüzüne diyemeyeceksem ne anlamı var ki laf vurmanın? komediden başka birşey değil.

konu sahibi,bu kadın ekli mi sende? nereden görüyosun yazdığı şeyleri? eğer ekliyse sil ve engelle,sen sağ o selamet :)

valla kızlar konu sahibesidende kıskançlık var bence, yok ilk ben aileyle tanıştım o benden önce evlendi, o eve girmedi otele gitti bunlar takılacak şeylermi, konu sahibi kabul eder ya da etmez ama bi kıvılcım bekliyomuş o yüzden hemen üstüne alınmış söylenenleri

Valla bende imla kurallarına takıldım !

Hukuk fakultesi mezunu birinin bu kadar imla hatası yapması şaşılmayacak gibi değil

Abilerim Ablalarım felan ...:53:

ben şu otel mevzusuna takıldım. balayı paranızı eşinizin abisi vermiş ve geri alamamışsa bundan kafayı takmış olabilir eltiniz.

aranızda neler geçti de bu kadar gerildiniz onu merak ettim ben.. kimse kimseye durup dururken sataşmaz.. kaç yaşındasın sen ?
bi de aileye son o girdi tanıştırılır falan diyosun, olabilir, adetleri biliyosun madem bu kadar önem veriyosun o zaman kv kp ile nasıl kavga ediyosun ? büyüklere saygı yok mu sizin adetlerde ?
ben seni haksız buluyorum.. düşmanca algılama bu yorumu.. özeleştiri yapmalısın .. çünkü haksız olmaya tahammül edemeyen biri olduğunu çıkardım ben yazılarından.. bu da sana abla tavsiyesi; önce kendi hatalarını düzelt, beşeri ilişkilerin de buna paralel düzelir..

Bir işte çalışıyor musunuz bilmiyorum ama
hukuk mezunu birinin yazısı olamaz bunlar
yazıdan ziyade kullanılan hitap şekli
hukuk alanında çalışıyorsanız sizin öyle yoğun zamanınız olmalı ki
bu tip çocukça şeylere kafa yormayasınız

Hepinize oncelikle hayirli geceler diliyorum,

Once Allahin yardimina sonra sizin tercubelerinize onerilerinize ihtiyacim var ablalarim.
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum.. yeni evliyim yaklasik 6 aydir, evliligim 8 senenin sonunda gerceklesti. Babamin rizasini almak icin bekledim bunca sene ve hukuk fakultesini bitirmek icin babama soz vermistim :( nitekin rizasini alip evlendim..
Bu arada evlilik hazirligi esnasinda bayagi tartismalar vs yasandi esimle ve ailsiyle, herhalde bu tartismalar hemen hemen herkesde olan birsey.

evliligimden iki uc yil once kayinim bi kizla nisanlandi, fakat benden bir ay once evlendi neyse allahmutlu etsin ama bizim turk genelegimize ve gorenegimize gore insanlar birbirleriyle bi tanisir kim aileye yeni geliyorsa tanistirilirki yillarca ne tanisti ne bisey oyle olunca bende adim atmadim.
6 aydir bu elti olucak kadin surekli facebookdan msjlar gonderiyor ( iki yuzlu insanlara hayatimizda yerimiz yok vs diye, gerci tanismadigi bi insanlarin ne iki yuzlulugunu gormus anlamadim) esimle beni inneliycek laflar ediyor susuyorum susuyorum ama sabirda bir yere kadar bende msj attim: " bi derdin varsa gel acik acik soyle diye".

Tabiki bu sustu ama msjlari genelde ozelden atmiyordu devam etti sonunda esimde bende anladik msjlarla bizi kastettiklerini ve ben patladim: derdin ne senin! dedim, ben sekiz senedir bu ailenin icindeyim sen dun gelmeden hepimizin huzurunu bozmaya calisiyorsum bi sorunun var senin soyle hadi dedim? cvp aynen su:" Bi kere o cahil kulaklarini acta beni iyi dinle, ben senden once geldim o eve gelinlikle ( halbusem eve degil otele gitti direkmen ) senin neyini kiskanicam ben sekiz yildir sorunlu gecen nisanliliginimi kiskanicam benim herseyden haberim var kocanla nasil kavga ettigini kayinbabamla kaynanamla nasil kavga ettiginizi hepsini biliyorum neyini ksikanicam." "ayrica sizin balayi paranizi benim esim odedi yoksa siz o oteli ruyanizda gorurdunuz vs boyle seyler yazdi"

Megersem benim akilsiz kocam gitmis aramizda neoluyorsa aile icindeki sorunlarimizin hepsini abisine aktarmis ( abisi bu arada hic bir derdini anlatmaz esime) ve abisi gidip herseyi karisina iletmis...Benim esimde okadar pasif bi insanki arayipta neden nasil dersiniz siz bunlari benim esime demeyen birisi...

Bir insan gidip karisiyla ailesinde olanlari anlatirmi ya anlamiyorum ben, Kardesi kardes yaratmis nasibini ayri yaratmis derler bizde :(

Suan ne yapsam bilmiyorum okadar doluyumki herkesi arayip agzima ne geliyorsa soylemek istiyorum ama hatami ederim bilmiyorum.. Lutfen ablalarim ve tercubeli kardeslerim bana bir yol gosterin ??

ne saçma baştan aşağı liseli kavgası gibi olmuş. eve gelinlikle girmedi otele gitti de şaka mı gerçek mi anlayamadım :53: halbusemler direkmenler olsun innelemek olsun nasıl bir avukat böyle bir Türkçe kullanır o da ilginç.

onun eşi sizin balayının parasını ödemiş madem paranız yoktu niye balayına gittiniz ayranı yok içmeye ....

facebooktan dalaşmak hakikaten liseli işi ama koca koca insanlara hiç yakışmıyor. uzak durun birbirinizden eşine de söyle bir daha kimseye laf taşımasın kimseden de para istemesin.

balayı parasını gerçekten abisi verdiyse ve parayı geri alamadıysa karısına serzenişte bulunmadan önce keşke eşine söyleseydi borcunu kapat diye, para öyle bişey ki ne kardeş ne evlat tanır, milletin ağzına laf vereceğine daha uygun bi zamanda paran olunca gitseydin balayına

Hakikaten paran yoksa balayını bırak aç kal daha iyi..
İnsanlar çok fena yarın bir gün böyle bi laf söyler içine oturur insanın işte.
Git kredi çek balayı yap daha iyi. Kardeşten aldığını ödedikten sonra bile
çeneleri durmazzz ayyy vaktinde balayı parasını bile biz vermiştik derler..
Neme lazım paşa paşa bankaya öderim fazlasıyla sonra da çene çekmem.
Eşinin her şeyi anlatması çok yanlış ama ben şaşırdım dertli olduğu bir an bile olsa
erkekler dertleşirken öyle ayrıntı anlatmaz ki.. Biz kadınlar o konuda dökülmeye pek
hazırızdır o dolulukla sırtımız iki okşansın bir gülünsün tamammm..
Eşini bu konuda kesin dille uyar..
Eltinin ağzına iyi malzeme vermişsiniz..
Engelle sil hiç muhattap olma mümkün olduğunca görüşme bu sinir şeyle..
Ben burdan sinir oldum sana geçmiş olsun valla
:31:

eşinin anlatması çok yanlış .evin içindeki evde kalır canım .kocan anlatırsan millette konuşur yani torba değil ki büzesin ağızlarını .en iyisi hiç muhattab olma bile .ama şuda var senin 8 senelik nişanlı olman onun senden yeni olması anlamına gelmez .önce o evlenmiş sonuçta orda hakzsızsın .böle şeylere girmeyin bence hiç sen üzülürsün sonra .

merhaba :3:

konunda öncelikle ablalarım sözlerin beni ciddi anlamda rahatsız etti.:31::31:

--

eşin anlamıştır herkesin gerçek yüzünü.

ayrıca eltin olacak densiz de eve ilk gelin olarak gelmiş ama insanlık olarak sıfır gelmiş.

demek ki üşüttü :31:

size gelince de hukuk okuyan birisi olarak bu tarz iğnelemeler hele ki sanal alemde yapılıyorsa ne yapmamanız gerektiğini bilirdiniz.

laf dalaşına girmeniz hoş olamamış. yüz yüze hesaplaşmak her zaman iyidir.

bir de eltiniz "eve ilk gelinlikle ben girdim" demesine eve ilk girmedi ilk otele gitti demişsiniz. resmiyette ilk gelin o siz de bunu benimseyin lütfen :31::31:

eşinin anlatması çok yanlış .evin içindeki evde kalır canım .kocan anlatırsan millette konuşur yani torba değil ki büzesin ağızlarını .en iyisi hiç muhattab olma bile .ama şuda var senin 8 senelik nişanlı olman onun senden yeni olması anlamına gelmez .önce o evlenmiş sonuçta orda hakzsızsın .böle şeylere girmeyin bence hiç sen üzülürsün sonra .

yani kader kısmet bu, bende 9 sene çıktım eşimin abisi görücü usulü pat diye evlendi, herkesin hayat senaryosu farklı inada bindirilecek işler değil bunlar, ayrıca 8 sene içinde eşinin (o zamanki sevgilinin) ailesiyle çok samimi olduysan bence bu da yanlış

yani kader kısmet bu, bende 9 sene çıktım eşimin abisi görücü usulü pat diye evlendi, herkesin hayat senaryosu farklı inada bindirilecek işler değil bunlar, ayrıca 8 sene içinde eşinin (o zamanki sevgilinin) ailesiyle çok samimi olduysan bence bu da yanlış

e tabikide ama o benden sonra geldi demiş diye öyle dedim .yani ne bu böyle rekabet gibi .bence konu sahibide eltisine soğuk davrandı kadında cazgır birşey o yüzden böyle kavga ediyorlar .

e tabikide ama o benden sonra geldi demiş diye öyle dedim .yani ne bu böyle rekabet gibi .bence konu sahibide eltisine soğuk davrandı kadında cazgır birşey o yüzden böyle kavga ediyorlar .

karakterler de farklı olabilir, konu sahibesi aileye girecek kişi herkesle tanışır falan demiş mesela, bende tanışmadım eşimi de peşimde sürüklemedim bak bu amcam bu dayım bu bilmem kim diye, samimiyet bekleyen konu sahibesi gibi,avukat olduğuna inanmıyorum dersem atılırmıyım acaba diyede düşünüyorum, yoksa eltisi niye cahil desin avukat bi hanıma

arkadaşlar ilk gelin olmak bu kadar önemli mi?

ben ilk gelinim de tüm kötülüklerini bana yaşattılar ondan soruyorum,hayır ilk geline bi ödül falan veriliyorsa hemen k.validemi arayacağım :52:

bu elti savaşını anlamadım ben,bari ortada birşey olsa da değse bu garipliğe.

arkadaşlar ilk gelin olmak bu kadar önemli mi?

ben ilk gelinim de tüm kötülüklerini bana yaşattılar ondan soruyorum,hayır ilk geline bi ödül falan veriliyorsa hemen k.validemi arayacağım :52:

bu elti savaşını anlamadım ben,bari ortada birşey olsa da değse bu garipliğe.

bende anlamıyorum bu sıra kavgası
ben 3. gelinim ama büyüğede aynı muamele bana aynısı
o ilk gelin diye bir ayrımcılık yapıldığına şahit olmadım
hoş bizimkilere göre gelin gelindir sırası önemli değildir

Back
X