Hepinize oncelikle hayirli geceler diliyorum,
Once Allahin yardimina sonra sizin tercubelerinize onerilerinize ihtiyacim var ablalarim.
Konuya nereden basliyacagimi bilemiyorum.. yeni evliyim yaklasik 6 aydir, evliligim 8 senenin sonunda gerceklesti. Babamin rizasini almak icin bekledim bunca sene ve hukuk fakultesini bitirmek icin babama soz vermistim

nitekin rizasini alip evlendim..
Bu arada evlilik hazirligi esnasinda bayagi tartismalar vs yasandi esimle ve ailsiyle, herhalde bu tartismalar hemen hemen herkesde olan birsey.
evliligimden iki uc yil once kayinim bi kizla nisanlandi, fakat benden bir ay once evlendi neyse allahmutlu etsin ama bizim turk genelegimize ve gorenegimize gore insanlar birbirleriyle bi tanisir kim aileye yeni geliyorsa tanistirilirki yillarca ne tanisti ne bisey oyle olunca bende adim atmadim.
6 aydir bu elti olucak kadin surekli facebookdan msjlar gonderiyor ( iki yuzlu insanlara hayatimizda yerimiz yok vs diye, gerci tanismadigi bi insanlarin ne iki yuzlulugunu gormus anlamadim) esimle beni inneliycek laflar ediyor susuyorum susuyorum ama sabirda bir yere kadar bende msj attim: " bi derdin varsa gel acik acik soyle diye".
Tabiki bu sustu ama msjlari genelde ozelden atmiyordu devam etti sonunda esimde bende anladik msjlarla bizi kastettiklerini ve ben patladim: derdin ne senin! dedim, ben sekiz senedir bu ailenin icindeyim sen dun gelmeden hepimizin huzurunu bozmaya calisiyorsum bi sorunun var senin soyle hadi dedim? cvp aynen su:" Bi kere o cahil kulaklarini acta beni iyi dinle, ben senden once geldim o eve gelinlikle ( halbusem eve degil otele gitti direkmen ) senin neyini kiskanicam ben sekiz yildir sorunlu gecen nisanliliginimi kiskanicam benim herseyden haberim var kocanla nasil kavga ettigini kayinbabamla kaynanamla nasil kavga ettiginizi hepsini biliyorum neyini ksikanicam." "ayrica sizin balayi paranizi benim esim odedi yoksa siz o oteli ruyanizda gorurdunuz vs boyle seyler yazdi"
Megersem benim akilsiz kocam gitmis aramizda neoluyorsa aile icindeki sorunlarimizin hepsini abisine aktarmis ( abisi bu arada hic bir derdini anlatmaz esime) ve abisi gidip herseyi karisina iletmis...Benim esimde okadar pasif bi insanki arayipta neden nasil dersiniz siz bunlari benim esime demeyen birisi...
Bir insan gidip karisiyla ailesinde olanlari anlatirmi ya anlamiyorum ben, Kardesi kardes yaratmis nasibini ayri yaratmis derler bizde
Suan ne yapsam bilmiyorum okadar doluyumki herkesi arayip agzima ne geliyorsa soylemek istiyorum ama hatami ederim bilmiyorum.. Lutfen ablalarim ve tercubeli kardeslerim bana bir yol gosterin ??