Babami kaybetmistim ve nikahım olacakti oldu ama nasıl noldu burnumdan geldi?? Sevgili görumcem cok severim kendisini bi kere aradi grip ve bebisi vardi gelemedi eşi geldi sonra 10 gun geçti hic aramayip direk nikahtan bigun once arayinca benm sarteller atti?? Cenazeme gelmedin bu dayim amcam halam dil ki babam? Nikaha gelmesine bozuldum. Bunuda nişanlima dedim oda gitmiş demis önce oraya git sonra nikha gel uyguj olur demiş laf ederler demis ediolarda demis evet ederimm niye etmeyimm.? Demsi. Yanlis ama oda uyarmis ablasını kendince. Nikah günüde icime batti aradim gelin abla ailem cenazeden dolayi yok siz ailem olun dedim ? Bize gtimis nikaha gelmedi?? Ve kirilmis kardesine ?kardesine kirgin ama benmle konuşmuyor? Bende sanki bayila bayila giitm ettim yüzum güldü buruk sekilde giitm mesajlastik isteksizmisiz kardesjmn adina karar vermisiz istese gelirmis gelseydin ben davett ettm ki dedim ozur de diledjm hakliydim kendimce ama kocamin hatrina dedim altan al dedi bende zatn aciliyim ama oyle olsun dedim sonra annesi yemege ablasina cagrdi ablasinn habero yok bana sende gel dediler arayi duzelt bende ok ama bak bigun oncesi msj yazdim baya uzun gönül almak icin sallamadi.. ve bak giderim surat yaparsa bozulurm dedim yok dedi ara benm haberim yokmus gibi dedim . Heralde gelmesin demis ama bana demedi suan ara sıcak ister istemez sogukluk olur demis gitmedim oda gitmedi gelemsin demistir kesin. Kocamda gidelim gönlünü alaalm diyo simdi gitmem gerek mi? Benm cenazemde yok gelip gelemmek bana kalmış diyo evet gelemedin zaten dedim tercihinde. Ben sitem etmem gerekken bana küstü ??? Ben napayim anneside imam nikahinda kardesim kucuk diye 18 yaşında diye odada çıkardi kiz agladi hersey kursagimda kaldi ne sansz kizim; ( hic yzum gulmicek miii ya benmmm