Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen eşine de ki o zaman ablana hiç kizmiyayim başta benimkocamin bana acıma ve babama saygısı yokken onun yaptığı cokmu,okim ki ben onu yucelticem Ayy yemin ederim ben sinirden catladim burda...Icimi okumuşsunuzzz ben gitmem dibine kadar haklıym babamda gelmemis nikahta bide aileyiz özel günlerin tekrari yokmus , Cenazemin var miydi? Degil mi ben gitmedim ama kocam israr ediyor ama asla gitmicem ya banane ya cenaze bu
Neymiş emeği çokmuş. Banane yaa. Ve kırılmis bende kırıldım. Ama benim neden gönlüm alinmiyor. İlk bize gelmiş nikaha gelmedi ... maden cenaze evine gelecektin diyince mi akil ettin demezler mi adama beni zan altinda birakti ama aynisnida dedjm beni savundu diye ablasi onu tutuyosun demiş. Hakli abla demis. Sende oda ama o daha cok hakli dems benden icin.. ama banada gidek diyo ama gitmemLütfen eşine de ki o zaman ablana hiç kizmiyayim başta benimkocamin bana acıma ve babama saygısı yokken onun yaptığı cokmu,okim ki ben onu yucelticem Ayy yemin ederim ben sinirden catladim burda...
Yaaa onu bile yaşayamadim herkes bişey diyo.Görumcem cenazeme gelmip ,nikaha gelemsi ve benim sitem etmeme bozuluyor , acikladim orada nikah ama nasil nikah kiydirkdik geldik ablasi sitem ediyor sanki ben cok sevincliyim . Ne haldeyim küsüo bana.. yaptım canm onlari Allah katinda.. ilk günden moralm bozuldubacım kendini çok kötü ifade ediyorsun, vallahi, kusura bakma da. normal hayatta da böyleysen insanlar yılar.
babam öldüyse zaten gözüm bişey görmez (nikah için mecbur kalmışsınız anlıyorum, kötü olmuş ama olan olmuş)
mübarek cuma geldi, kalk babanın ruhuna kuran oku bence boşver, her ne olmuşsa olmuş. sizinki zaten düğün olmamış ki mecburu nikah olmuş
bundan sonrası güzel olsun
Nikahın kıyılalı kaç gün oldu?Yaaa onu bile yaşayamadim herkes bişey diyo nikah ama nasil nikah kiydirkdik geldik ablasi sitem ediyor sanki ben cok sevincliyim . Ne haldeyim küsüo bana.. yaptım canm onlari Allah katinda.. ilk günden moralm bozuldu
5 gün oldu..Nikahın kıyılalı kaç gün oldu?
Ne bahtsızmışsın güzelim.Cicim ayları yaşaman gerekirken çektiğin sıkıntılara bak. Allah yardımcın olsun.5 gün oldu..
Ne bahtsızmışsın güzelim.Cicim ayları yaşaman gerekirken çektiğin sıkıntılara bak. Allah yardımcın olsun.
Evet aynen öyle ... ; (Ne bahtsızmışsın güzelim.Cicim ayları yaşaman gerekirken çektiğin sıkıntılara bak. Allah yardımcın olsun.
Ben hocayı karşılıyordum. O an oldu ama art niyetli yapmadi. AMA kardesim küstü ablasida esirgemisiz kardesinin mutlu gününu gelseydin... o zaman. Almicam ya çünkü kardeşime kırgınım diyo bana tavırli. Dogruyu dedim diye mii. Sesszdim ya hep Sesszsem kör dilimBenim imam nikahımda yaşını bahane edip kardeşimi odadan çıkaracak kayınvalide? Ya kardeşim o odada kalır ya o nikah kıyılmaz, bu nasıl hadsizlik?
Görümcenin de ne gönlünü alacağım, şımarıklığı yapan o.
Babamin rizasi vardi. Bide atama yapmamiz için şartti. Yoksa annemgiln yannda olmazdim.Ve evet dilememde kocam üzülüyor ona üzülcegine bana üzül hatali ablan işte dedim yinde hatrim icin dedi ama hanfendi orali dil bende sallmicam. Evet kendi evi dil bisiy dil yapması tuhaf ailesi tuhaf. Kendi iyi.Saolun. Iste hic yüzüm gülmüyodu cilasi oldu bunlarda..Basin sagolsun. Cenazen varsa hele babansa ne olursa olsun nikahi ertelerdim. Ama ertelememissin. Gorumcen konusunda o kimki sen ondan ozur diliyorsun. Zor gunumde olmayan iyi gunumde olmasin. Ayrica kaynanan kardesini nasil aglatir. Dogru kisiyle evlendigine eminmisin.
Haklsiniz ama ben onla paylaştim birde iyi anlasiyorduk . Canım skldi dedim oda böyle yap demis abla önce oraya git sonra gel yanlış anlamis işte içime atip yeri gelince yapamıyorum o an diyorum ben desin diye demedim ama sadece ona bak ailen bu işte dedim..şimdide küsmüş gönlünu alalm diyo eee ben.?Senin simdi hassas zamanlarin anliyorum acin var
Ama ilk gunden birsey bulup da kusluk cikarma
Gorumcen cenazeye veya taziyeye gelmediyse herhalde kocan da gerizekali ve kör degildir farkindadir yani gelmediginin
Ustune basa basa belirtmene gerek yoktu
Yarin obur gun zamani gelince gorumcenin kendisine soylerdin esini neden kattin ki isin icine ?
Haklsiniz madem dileyecem niye sitem ettim dimi ama ben zerre dilemek istemiorm çünkü kendimce haklıyım. Konusmasa da kendi bilirAllah yardimcin olsun o zaman. Ama ozur falan dileme. Bugun bunun icin yarin daha neler icin dilersin. Mesele ozur degil hakliyken dilemek. Oylede uzuleceksin boylede uzuleceksin. Hic olmazsa kendi dedigin olmus olur