- Konu Sahibi berranurum
-
Ben piskolojiyle yakından ilgilendiğim için bize bir kaç soru soracağım.Muhtemelen fizyolojik bir hastalık görünmüyor, psikolojik bir rahtasızlığa benziyor. Hastalığınız teşhisini tabiki doktorunuz koyacaktır fakat merak ettiğim bir şeyler? mesela bu hızlanma birden durup dururkenmi oluyor, kendinizle başbaşa olduğunuz zamanlarda, veya gece uyurken oluyormu hiç? bunun yanında kalp çarpıntısı veya nefes almaz zorluğu gibi şeyler yaşıyormusunuz? Temizlik ve düzen takıntınız? düşünce takıntınız? (obsesyonlar)...ara sıra kulağınıza sesler geliyormu? veya olmamış bir olayı olmuş gibi hissettiğiniz?bir çeşit halisülasyon?
hızlı konuştuğunuzu düşündüğünüz zaman da eşinize göre her şey normal mi? sordunuz mu ona
aslında siz de dahil her şey normal ama siz mi yanlış algılıyorsunuzfisfisfis
cok teşekkür ederim hepinize. evet durup dururken ortada hiç bişey yokken oluyo aniden yalnızkende oluyo yanımda başkaları varkende oluyo hiç belli olmuyo temizlik düzen takıntım herkes gibi yani öyle günlük rutin işler ama kafama takmam yani yapılmasada olur o an.bi kaç kere ismim seslenildigini duydum ama öyle önemsedigim bi durum olmadı ama bi kaç kere aglama ve gülme krizine girdim uyurken başlıyo genelde eşim uyandırıyo yani ama oda geçti son zamanlarda olmuyo senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?