Herşey neden üst üste gelir ve beni bulur?

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Herkese merhaba,

Son konularımı biliyorsunuz, şimdi başımda bambaşka sorunlar var.

O olayların üzerine bir de işten çıkarıldım. 2 haftadır işsizim.

Bugünse bir varlık şirketi aradı, eşimin borcu 40.000 e yaklaşmış.

Ya gelin uzlaşalım yada hacizlik olacaksınız dendi.

Adresimizi, benim numaramı herşeyi biliyorlar.
Bana ulaşmalarındaki sebep yolun sonuna geldiğimizi gösteriyor bence.

Haciz işlemleri hakkında bilgisi olan var mı?

Lütfen yardım edin.

Mal varlığını, mobilyaları siz üstünüze alacak şekilde boşansanız keşke. O zaman bir şey yapamazlar sanırım. Zaten boşanmak istiyordunuz ve eşyaları siz almıştınız. Aradan vakit geçince yeniden evlenmeyip, arabayı falan da adil olacak şekilde paylaştırırsınız. Acilen bir avukata danışın.

Avukata dava dosyası bilgilerini paylaştım ancak hafta içi bakacağını söyledi.

Kısa bilgiler de verdi. Mesela benim adıma olan hesaplara veya üzerime olan mallara birşey olmazmış ancak eve haciz gelebilirmiş.

Eve haciz gelebilir ama genellikle eşyalar ciftse goturuyorlar,esinizin uzerine kayitli birsey var ise araba _ev vs onun üzerine haciz korlar belkide koydular borc odenmezse satilmasini talep edebilirler,banka hesabi var ise bloke korlar maasinin belirli kismina.

Sizin uzerinize birsey var ise koymazlar.

Araba var ortada o da benim üzerime. Evde çift olarak sadece tv var. Banka hesabı var maaşının yattığı ancak maaşında da mevcut bir haciz var zaten

Araba var ortada o da benim üzerime. Evde çift olarak sadece tv var. Banka hesabı var maaşının yattığı ancak maaşında da mevcut bir haciz var zaten
O zaman arabaya birsey olmaz maasina haciz korlar siraya girerler.

Bu durumda eve haciz gelmez mi? Maaşta sıraya girecekleri için hacizi ertelerler mi sizce?
Eve gelirler mal tesbiti yaparlar gelmezler diyemeyiz esinin maasi dusukse ayni anda almayabilirler.

Kredi kartimi bu arada.

Eğer eşinizin üzerine bir şey yoksa sadece eve haciz gelir. Ama bişey almazlar. Çift değilse. Sizin olan hiç bir şey için işlem yapmazlar . Kefil olmadıysanız ya da bankadan kredi çektiyse imza almadıysanız. Maaşında haciz varmış. O haciz kalkana kadar maaşına da dokunamazlar. Sadece sürekli ararlar. Yani üzülmeyin.

Eşimi arıyorlardı biliyorum ancak bana ilk kez ulaştılar. Tedirginim

Aynı durumu yaşadım yaşıyorum. Sizi anlıyorum. Eve falan gelirlerse hiç bir şeyi imzalamayın.ne olursa olsun sakın imza atmayın. Geldik diye falan derler. Sonra borçlu sizi gösterebilirler. Borçlu kişi de bişey imzalamasın. İmza atarsa hapis cezası Bike alabilir. Sakin olun üç senedir ben de aynı durumdayım . Sürekli arıyorlar. Haciz gelcek diyorlar gelen olmadı. Hem gelseler de çift olan bişey yok. Biz avukat ile görüştük. İmza atmayın hiç birşeye dedi.

Eşinizin maaşı varsa ilk önce ona haciz koyarlar
Ama boşayın bu adamı bence(normalde hiç boşan demem)

Eşinizin maaşı varsa ilk önce ona haciz koyarlar
Ama boşayın bu adamı bence(normalde hiç boşan demem)
EŞimin maaşında şuan bir haciz var zaten. O kadar yoruldum ki size anlatamam. Manevi sorunlar bir yandan maddi sorunlar bir yandan. Kafayı yiyeceğim artık

Ben zaten asla imza vermem. Ortak olan birşey değil ki benden çok çok önce yapılan bir borç. Benim görüştüğüm avukatta aynı bilgiyi verdi. Sağlık olsun ne yapayım. Bu borç ödenecek olsa 2003ten beri çoktan ödenirdi.

Sizin bu borçlardan haberiniz var mıydı? Eğer yoksa dolandırıldığınızı düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…