Herşey para olmuş

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.869
bir kaç gündür yayınevleri ile yoğun bir mail trafiğindeyim. yazdığım kitabı çıkartmayı düşünmeye başladım ama o kadar uçuk rakamlar çıkıyor ki ortaya bilinmedik yayınevlerinin basım fiyatları 2.500 Tlden başlıyor birde fuar da dahilmiş. benim bildiğim fuarda kitap satışı olur ve imza günü yapılır ama demekki fuarda kitap imzalamak bile para ileymiş. herşey resmen para olmuş. Hiç bir kar amacı gütmüyorum kitabımdan aksine benim kitabım olsun diye böyle bir amacım var ama pes etmem gerek sanırım

Maalesef öyle, ki normal de yani. İmza günü oluyor ama yazar kendi reklamını yapmış oluyor o yüzden normaldir yani.

Ne kitabı yazdın? Sayfa sayısı çok mu fix 2500 mü diyorlar?

şiir kitabı bu yüzden toplam 21 sayfa falan tutmuş oluyor en düşük söyleyen 2500

Maalesef öyle, ki normal de yani. İmza günü oluyor ama yazar kendi reklamını yapmış oluyor o yüzden normaldir yani.

yazardan çok yayınevi kazanıyor ama fuarlarda

Kaç tane bastıracaksınız ki kitabı ilk?

en az 1000 adet basılıyor ilk etapta

şiir kitabı bu yüzden toplam 21 sayfa falan tutmuş oluyor en düşük söyleyen 2500

yazardan çok yayınevi kazanıyor ama fuarlarda

en az 1000 adet basılıyor ilk etapta
1000 tane için 2500 bence fena değil, yayınevinin kazanması demek yazarın da kazanması demek. Sonuçta sizin kitabınız ve siz de kazanacaksınız.
Benim amcamın yayınevi var ayrıca kendi arkadaşlarıyla yazdığı kitapları da var oradan biliyorum..

1000 tane için 2500 bence fena değil, yayınevinin kazanması demek yazarın da kazanması demek. Sonuçta sizin kitabınız ve siz de kazanacaksınız.
Benim amcamın yayınevi var ayrıca kendi arkadaşlarıyla yazdığı kitapları da var oradan biliyorum..
ama ilk basımdan yazara pay vermeceğiz dedi konuştuğum yayın evi 2500 tl maliyeti yazar ödeyecek eğer 2. baskı olursa yazara pay verilecek. buda demektir ki maliyeti yazar karşılayıp karı yayınevi alacak

ama ilk basımdan yazara pay vermeceğiz dedi konuştuğum yayın evi 2500 tl maliyeti yazar ödeyecek eğer 2. baskı olursa yazara pay verilecek. buda demektir ki maliyeti yazar karşılayıp karı yayınevi alacak
O zaman saçma olmuş, boşu boşuna para vereceksiniz yani. Başka yerlerle de görüşün hepsi aynısını mı söylüyor?

O zaman saçma olmuş, boşu boşuna para vereceksiniz yani. Başka yerlerle de görüşün hepsi aynısını mı söylüyor?

dediğim gibi en adı duyulmamış yayın evi bunu diyor. ama bir yere yolladım zaten :) tamamen beğenildiği taktirde maliyet onlara ait. kitabın karından çıkartılacakmış. haber bekliyorum

Tamamen reklam amaçlı düşünüyorlar zaten.
öyle canım

1000 tane davetiye bile en ucuz 250 lira oda en ucuzu. Bence normal bir fiyat.

Dünyada en pahalı kitapta burada satılıyormuş zaten. Çok okuyan var gibi.

genelde kar amacını en yüksek şekilde güdüyor yayınevleri okuyucu teşviği falan yok hiç bir şekilde Türkiye'de

dediğim gibi en adı duyulmamış yayın evi bunu diyor. ama bir yere yolladım zaten :) tamamen beğenildiği taktirde maliyet onlara ait. kitabın karından çıkartılacakmış. haber bekliyorum

öyle canım
İnşallah canım hayırlısı olsun, istanbulda mısın buradaki yayınevlerine mi baktın?

Bence fes etme başka yayınevlerin şartlarını araştır

İnşallah canım hayırlısı olsun, istanbulda mısın buradaki yayınevlerine mi baktın?

istanbulda değilim cnm :)

Bence fes etme başka yayınevlerin şartlarını araştır

pes etmedim bir kaçına daha attım mail

2.500/1.000= 2,5TL eeee daha ne olsun. Kağıdı mürekkebi kabı işçilği kargosu. Valla iyi fiyat :KK70:

satıştan elde edilen maliyette yayın evine kalacakmış ama ilk basımdan yazara pay vermeceğiz dedi konuştuğum yayın evi 2500 tl maliyeti yazar ödeyecek eğer 2. baskı olursa yazara pay verilecek. buda demektir ki maliyeti yazar karşılayıp karı yayınevi alacak

Adı duyulmamis biriysen neden risk aliyosun
önce reklamıni yapsana kendi kendine sosyal medyada

risk almadan olmaz bu işler canım. önce elle tutulur bir kitabım olmalı ardından reklam yapabileyim. boş bir şekilde yazdıklarımın dağılmasına seyirci kalamam.
Ters gidiyorsun
reklam ürün tanitimidir
Kimse tanimadan bilmeden almaz

X