• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey problem bizde

Kalender1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
8
0
1
42
Eşimle bir yere gitme konusunda hiç anlaşamıyoruz, ayda yılda bir yere gidelim diyorum hemen problem oluyor. Senin isteklerinin önüne geçemiyorum diyor halbuki bişey demeye korkuyorum bazen. Bunlar onu sıkıyormuş. Ne yapmalıyım ne olur yorum yazın çok bunaldım artık. Boşanmak istiyorum

Plan yapma gittiğin yerden zevk almaya bak. Hiç tartışmaya değmez. Biz her çıktığımızda eşim sen bilirsin diyor ben sen bilirsin diyorum. Sonra o bana tekrar soruyor bir yer sallıyorum gidiyoruz. Hiç takmıyorum yani orası değil burası olsun diye. Her türlü de mutluyum yani eşim yanimdayken

Eşimle bir yere gitme konusunda hiç anlaşamıyoruz, ayda yılda bir yere gidelim diyorum hemen problem oluyor. Senin isteklerinin önüne geçemiyorum diyor halbuki bişey demeye korkuyorum bazen. Bunlar onu sıkıyormuş. Ne yapmalıyım ne olur yorum yazın çok bunaldım artık. Boşanmak istiyorum
Korkuyorsunuz tepkiniz gösteremiyorsunuz sizin tercihlerinizi önemsemiyor beraber bir yere gidemiyor bir etkinlikte bulunamıyorsunuz
Evlilik nedir sizce bence siz evlilik demeyin buna toplum dayatması yüzünden beraber aynı evi paylaşıyorsunuz efendi ve köle misali

Erkeklerimizin %90 u gezmekten keyif almıyor ne yazık ki canım. Gitmek istediğimiz yere gelince de suratlarından geçilmiyor. Valla bunları sarimsaklayip da saklasak keskeee:halay:

Plan yapma gittiğin yerden zevk almaya bak. Hiç tartışmaya değmez. Biz her çıktığımızda eşim sen bilirsin diyor ben sen bilirsin diyorum. Sonra o bana tekrar soruyor bir yer sallıyorum gidiyoruz. Hiç takmıyorum yani orası değil burası olsun diye. Her türlü de mutluyum yani eşim yanimdayken
Canım zaten eşimle mutlu olmak istiyorum ben onunla plan yapmak istiyorum ama o her defasında beni gezdirdiğim için Uşak gibi görüyormuş kendini beni gezdirmekte usanmış
Senin isteklerinin önüne geçemiyorum demiş sizin istekleriniz ne ki ?
ayda bir yemeğe gidelim diyorum
Yani sırf bu sebepten boşanılmaz tabide genel olarak anlaşamıyorsunuz heralde bu kadar bunaldıgınıza göre.sende ona bırak gittiğin yerden zevk almaya çalış
nasıl yani
Yani sırf bu sebepten boşanılmaz tabide genel olarak anlaşamıyorsunuz heralde bu kadar bunaldıgınıza göre.sende ona bırak gittiğin yerden zevk almaya çalış
nasıl yani

Belki evde yemekten hoşlanıyor eşiniz. Ben de öyleyim yani eşim yalvar yakar çıkarıyor. Bir sürü de şart koşuyorum öyle olursa gelmem böyle yaparsan gelmem diye. Sonra da bi aksilik olsa söyleniyorum evde yeseydik ya da eve söyleseydin diye. Çünkü çıkmak istemiyorum.. Siz de eve yemek söyleyip evde hoş bir ortam yapabilirsiniz belki

Belki evde yemekten hoşlanıyor eşiniz. Ben de öyleyim yani eşim yalvar yakar çıkarıyor. Bir sürü de şart koşuyorum öyle olursa gelmem böyle yaparsan gelmem diye. Sonra da bi aksilik olsa söyleniyorum evde yeseydik ya da eve söyleseydin diye. Çünkü çıkmak istemiyorum.. Siz de eve yemek söyleyip evde hoş bir ortam yapabilirsiniz belki

yook artıkk sadece gezmiyorsunuz diye boşanmıycaksınız dimi:KK12::KK12:olabilir herkes gezmeyi sevmek zorunda değil;nişan ya da sevgililik döneminde de böyle miydi yoksa evlenince mi böyle gezmez oldu

Back
X