Herşey tükenmeye mahkum mudur ?

Hayır mutsuz olduğum dönem maddi sıkıntılardam dolayı düzenimizi oturtamamk yoksa bu gğne has birşey değil

Ya bence ne olursa olsun bu durumlar karşısında yıl dönümü kutlanılacak ve konusulacak gibi degil. Sizin adamın yanında olup destek olmanız gerekirken ağır mesajlar atıp tuz biber olmussunuz. Kötü olmus, umarım geçer.

Basit bir olay gibi görünüyor ama demek istediğinizi anladım. Sıkıntıda olduğunuz süreç uzun bir süreçmiş. İnsan bu sıkıntıların içinde yüz güldürecek bir sebep arar, birbirine tutunmak ister daha çok. Nişanlınız sizden daha farklı yaşıyor bu durumu demek ki. Sizin beklentinizi de garipsemedim, nişanlınızın tavrını da. Umarım sıkıntılarınızdan bir an evvel birlikte kurtulursunuz

Sonunda beni anlayan biri teşekkürler

Insanlar daha iyisini bulamam kızların ya da erkeklerin geneli böyle diye düşündüğü için mı böyle şeyleri çekiyor merak ediyorum hep. Ya da kargaşadan mı besleniyorlar. Ya da karşısındakinin niye suratını aştığını düşünmek falan beyin cimnastiği oluyor diye mı düşünüyorlar... böyle şeyleri merak ediyorum ben.

Hayır mutsuz olduğum dönem maddi sıkıntılardam dolayı düzenimizi oturtamamk yoksa bu gğne has birşey değil

Umarim bir an once bu durumlari atlatip feraha kavusursunuz. Su donemde dert edecegeniz son sey yildonumunuz olsun. Belki seneye en guzel sekilde kutlayacaksiniz. Allah yardimciniz olsun.

Ben sizin ne demek istediğinizi anladım ve yadırgamadım . Ağır bir mesaj hoş olmamış olabilir ama insanlar bazı zorlukların içinde küçük bir mutlu anda yaşamayı ister. Dönülmeyecek sıkıntılar değilse onlarında biteceğini bilir, her dakika karalar bağlamaz. Ufacık bir an yaşanan mutluluktan ne zarar gelebilir ki. Maddiyat değil herşey maneviyat da çok önemli. Aslında siz burada duygudan bahsediyorsunuz.

Insanın hayatında böyle kriz dönemlerinde özel gün bla blasi, gereksiz triplenmelere ihtiyacı yok huzura ihtiyacı oluyor bilginiz olsun.

Ben kutladım zaten dün hatırlattım.Ben yazdım zaten ama kendş doğru düzgün cevap bile vermedi
Bu unutmak değil ki. Demek ki gerçekten o an daha büyük sıkıntıları var. Çok seviyorum kaç yıldır beraberim diyorsunuz gerçekten sizi tatmin etmeyen bir kutlamayla tükenmiş mi oluyor bir şeyler sizin için. Ben olsam ben de üzülürdüm tabii ama dünyanın sonu değil. Yüz yüze konuşabildiğimizde sorardım anlamaya çalışırdım. Belki haklısınızdır belki gerçekten tükenmiştir bir şeyler ama o günlük sizinle alakalı olmayan bir sorun da olabilir. İletişim çok önemli. Küsüp kırılmak yerine iletişim kurmaya çalışın. Her sorun herkesi aynı ölçüde etkilemiyor. Belki siz nasıl nişanlınızda bir şeylerin tükendiğini düşünüyorsanız o da başka sebeplerden sizde tükendiğini düşünüyor olabilir.

Siz karşınızdaki insanın durumunu gerçekten anlıyo musunuz? Bu davranışınız çok bencilce olmuş.

⁹konu sahibi ben sizi hakli buldum.Maddi veya manevi sıkıntılar her zaman vardir hayatimizda ve
Hep olacak.Ancak iliskiler cok narin ona gereken onemi vermek zorundayiz.Bi söz duymustum " Erkekler tum guclerini aşktan alirlar" diye.Eger nisanliniz size hala asik olsaydi, bu maddi sorunlari bile umursamazdi emin olun..Gercek ve tutkulu bir ask, diger sorunlari unutturmali aslinda.Tabi ölüm gibi gercekler de var ancak o istisna..Beklediginiz ilgiyi su asamada goremiyorsaniz hayatinizin her kotu döneminde nisanliniz size boyle davranacak hatta daha umursamaz bile olacak..Ayrilin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…