- 22 Şubat 2025
- 466
- 325
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
Eğer çözebileceğim bir şeyse sonuna kadar çabalıyorum değilse oturup geçmesini bekliyorum.gerçekten hayatımın en çekilmez dönemlerinden birindeyim galiba. hayatta en önem verdiğim şey ev huzuru. ama galiba hep bununla sınanıyorum. eşimle aramız bozuk, iş yerinde desen gruplaşmalar, adam kayırmalar,yenen haklar, maddi durumum desen o biçim. arabam olsun istiyorum ama biriktirdiğim anca oyunca arabaya yeter. yani bilemiyorum dostlar şükür edeceğin çok şey vae biliyorum fakat ne bileyim işte çok istediğim şeylerin olmaması durumu boynumu büküyor. mutlu bir çift gördüğümde, güzel bir iş ortamı olan kişi gördüğümde ve arabası olan biri gördüğümde içim gidiyor elimde değil.
Bazen biraz durmak ve nefes almak gerekir. Kelebek etkisi gibi bir sıkıntı diğerini tetikler.gerçekten hayatımın en çekilmez dönemlerinden birindeyim galiba. hayatta en önem verdiğim şey ev huzuru. ama galiba hep bununla sınanıyorum. eşimle aramız bozuk, iş yerinde desen gruplaşmalar, adam kayırmalar,yenen haklar, maddi durumum desen o biçim. arabam olsun istiyorum ama biriktirdiğim anca oyunca arabaya yeter. yani bilemiyorum dostlar şükür edeceğin çok şey vae biliyorum fakat ne bileyim işte çok istediğim şeylerin olmaması durumu boynumu büküyor. mutlu bir çift gördüğümde, güzel bir iş ortamı olan kişi gördüğümde ve arabası olan biri gördüğümde içim gidiyor elimde değil.
Çok basit belki ama ben ciddi ciddi ağlıyorum. Çok sağlam ağlıyorum ama, gözyaşı falan kalmıyor yani. En dibi gördüğümü hissettikten sonra da başlarım böyle işe diye çıkmaya başlıyorum yavaş yavaş yukarı gerigerçekten hayatımın en çekilmez dönemlerinden birindeyim galiba. hayatta en önem verdiğim şey ev huzuru. ama galiba hep bununla sınanıyorum. eşimle aramız bozuk, iş yerinde desen gruplaşmalar, adam kayırmalar,yenen haklar, maddi durumum desen o biçim. arabam olsun istiyorum ama biriktirdiğim anca oyunca arabaya yeter. yani bilemiyorum dostlar şükür edeceğin çok şey vae biliyorum fakat ne bileyim işte çok istediğim şeylerin olmaması durumu boynumu büküyor. mutlu bir çift gördüğümde, güzel bir iş ortamı olan kişi gördüğümde ve arabası olan biri gördüğümde içim gidiyor elimde değil.
Kaçarım net,hepsini bir kenara bırakırım elimde olanlarla oyalanırım,eğer değiştiremeyeceksem uğraşarak halledemeyeceksem düşünerek düzeltemeyeceksem kaçarım,böyle böyle alkolik oldum kendimlede gurur duyuyorum ayrıca superiiimgerçekten hayatımın en çekilmez dönemlerinden birindeyim galiba. hayatta en önem verdiğim şey ev huzuru. ama galiba hep bununla sınanıyorum. eşimle aramız bozuk, iş yerinde desen gruplaşmalar, adam kayırmalar,yenen haklar, maddi durumum desen o biçim. arabam olsun istiyorum ama biriktirdiğim anca oyunca arabaya yeter. yani bilemiyorum dostlar şükür edeceğin çok şey vae biliyorum fakat ne bileyim işte çok istediğim şeylerin olmaması durumu boynumu büküyor. mutlu bir çift gördüğümde, güzel bir iş ortamı olan kişi gördüğümde ve arabası olan biri gördüğümde içim gidiyor elimde değil.
Merhaba ben mi yazdım bunları diye bir düşünmedim değil.Ailesel sıkıntılar var,bir araba almak istiyorum ama şuan pek mümkün görünmüyor.Bazen stresten patlayacak gibi oluyorum.Arada yalnız kalmak kafamı dinlemek istiyorum ama şartlar müsade etmiyor.gerçekten hayatımın en çekilmez dönemlerinden birindeyim galiba. hayatta en önem verdiğim şey ev huzuru. ama galiba hep bununla sınanıyorum. eşimle aramız bozuk, iş yerinde desen gruplaşmalar, adam kayırmalar,yenen haklar, maddi durumum desen o biçim. arabam olsun istiyorum ama biriktirdiğim anca oyunca arabaya yeter. yani bilemiyorum dostlar şükür edeceğin çok şey vae biliyorum fakat ne bileyim işte çok istediğim şeylerin olmaması durumu boynumu büküyor. mutlu bir çift gördüğümde, güzel bir iş ortamı olan kişi gördüğümde ve arabası olan biri gördüğümde içim gidiyor elimde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?