Hersey uzerime geliyor

Crnemrr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
108
113
18
34
Hayatmdan bu aralar hiç ama hic zevk almıyorum.sadece görev ve sormluluklarimi yerine getirmek için yasadigimi farkettim.2.5 yaşında oğlum var aman Allahım tam bir rüzgar fırtına.1 saniye yerinde durmaz sürekli acıkır yemeklerimi beğenmez yemek istemez. Bakıcı ablamız vardı yaşadığımız yerden başka yere çıkınca tayinimiz ablamızı da bırakmak zorunda kaldık.krese gidiyor.evden çıkarken kıyamet koparıyor.ama orada aşırı mutlu.videolar fotoğraflar geliyor aşırı mutlu.ve kreş de çok güzel eğitim alıyor. Karışık yazıyor olabilirim beynimi zihnimi hoc toplayamıyorum.3 gündür aşırı rahatsizim bel fıtığım var doktor böbrekten de şüphelendi.pazartesi hem mr hemde ultrason randevum var.sabah oğlanı kreşe bırakıcam sonra hastane ye gidicem ve sonra okula gidicem.bunu düşündükçe bile kafayı yiyorum çünkü ayakta duramıyorum.adim atacak halim yok. Bunları tek yapmak zorundayım.etrafimda kimsem yoj.ailemiz 7 saatlik mesafede oturuyor.bilmiuorum şuan o kadar karamsarım ki.
Şehitlerimizin oluşu da çok üzdü beni.surwkli ağlıyorum.esimde benzer işte çalışıyor.surekli ya şöyle olursa ya böyle olursa diye senaryi yazıyorum.yazdigim senaryoya oturup ağlıyorum

Canım aileden uzakta çalışan anne olmak zor, 2 yaş çocuğun en zor zamanıbence.. sen yorulmuşsun sadece.. kendine zaman yaratmaya çalış, yarım saat bile olsa, benim zamanım de ve kendinle zaman geçir.. seni çok iyi anlıyorum, sürekli bir şeye yetişmeye çalışmak öyle zor ki

Canım depresyonda olabilirsin

Ayni durumdayim oglum 2.5 yasinda esim gorevde. Tek basimayim calisiyorum ve hamileyim. Oglum evde cok sıkılıyor. Her gun parklardayiz ama benim enerjim kalmiyor

Evet sürekli herşeye ben yetişiyorum cok cok zorlaniyorum.kendime vakt ağırsam da mutu olamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…