Herşey var..çeşit çok..58.sayfadan itibaren

salaş örme tunik kahve rengi ..3tl

2şer tl..atkıda biraz hasar vardır...kemer sıfır...

s/m uyumlu sırt dekolteli şık penye üst...6tl

salaş kısa üst...zımbaları şimdilik tam ama yıkanınca emin değilim...3tl

s/m uyumlu..hiç giymediğim ama muhafaza edemediğim (çünkü lekelemişim)çok tatlı sarı şifon üst...6tl

@eliflider arkadaşıma ayrıldı...

42 beden laci ince pantolon ...10tl

kızlar bu pantolon 8tl olmuştur..

nubuk görünümlü siyah ceket tarzı gömlek..40/42 beden..kısa boylu hanımlar tercih etmeli..10tl
bu ürün 5 tl oldu hanımlar...

robadan ince s/m beden gömlek..4tl

bu ürünler sadece 2 gün süreyle(bu fiyatlar en az 5 ve üzeri alışverişler için geçerlidir)tane 2tl olmuştur..
kayık yaka kolsuz,saten leopar üst..xsveya s uyumlu...sıfır..

KUŞBURNU YAĞLI YÜZ KREMİ 50ML..SIFIR 5TL

ozon yağı..50ml..çok az kullanılmış..4tl

dettol 100gr sabun..sıfır 4 tl

selin limon kolonyası 1000ml..sıfır..6tl

avon body firming vücut losyonu..400ml..bir kere parmak ucuyla denenmiş..full dolu...6tl

kızıl kahve bordo gibi,yumuşak deri kemer..sıfır..5tl

leke 38 beden yazıyor ama bence 40 hatta ince 42 bedene bile olur..mint yeşili 2.el kapri..8tl

bu ürünler sadece 2 gün süreyle(bu fiyatlar en az 5 ve üzeri alışverişler için geçerlidir)tane 2tl olmuştur..
siyah beyaZ dolama model hırka ..34/36 beden 2.el..(ggden aldım bana olmadı)

islam ilmihali 840 sayfa..sadece

sout blue şifon üst..siyah üzerine beyaz küçük puantiyeli..s yazıyor fakat m ve ince l bedenlerede olur...

40 no temiz..ben 39 40 no giyiyorum banaoluyor..2. el
saten likra 36-38 bedene vizon rengi üst..4tl

gri boğazlı 40 beden tunik 5tl

koton şık ve abiye üst...40/42 beden ..sadece 8tl...

etekler (40 ve 44 beden arası.beden ve ayrıntı sorunuz lütfen)5 er tl..

l beden straplez elbise..7,5tl..

pembe kahve tarz çanta..

M-L UYUMLU ,LEOPAR DETAYLI,PETROL RENGİ ÜST...6TL..

adl pembe yakalı şık bluz...s yazıyor fakat geniş kesim..6tl

KÜÇÜK ÖNÜ PARLAK ABİYE ÇANTA...SADECE 5 TL..2 ABİYEYİDE ALANA HEDİYE...

ERKEK ŞAPKALAR SIFIR 2'Sİ 4 TL...

ADL MARKA FULL LİKRA ŞİFON SİMLİ GRİ TONLARINDA XS-S BEDEN ŞIK GÖMLEK...6TL..

sıfır şık kemer..5tl
atkı..deformasyonu var azıcık..3tl..

çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl

batik marka füme rengi,sıfır,süet gibi kumaşı var..kolları pencereli,şık detaylı üst..m yazıyor fakat l/xl bedenler tercih etmeli...20tl

SİYAH ŞIK VE KİBAR BİR AYAKKABI...39/40 NO...KOMBİN ALANA HEDİYE..TEK FİYATI 5TL

40/42 beden ekru..ince şişme yelek..fermuarı zor kapanıyor...10tl..

park bravo 3 beden koyu gri parlak trench...yaka altından hasarlı..resimde görüldüğü gibi...10tl

kırmızı üzeri siyah tül ve pul işlemeli şık üst...40/42/44 beden uyumlu..askılarını biraz dikmiştim..10tl
deniz kabuğu gibi ama ağır ,şık bir bileklik..lastikli...5tl
standart ve esnek...5tl
KALIN KETEN ,İÇ GÖSTERMEYEN,L/XL BEDENLERE UYGUN..HAMİLELERDE TERCİH EDEBİLİR..ŞIK BİR GÖMLEK...10 TL
HOŞ DETAYLI SİYAH KUMAŞ KAPRİ SIFIR..GİYİLMEDİ...40BEDEN..10TL

38 beden..deformasyonu olduğu için sadece 5tl..

44 yazıyor fakat40/42 uyumlu çok şık beyaz ceket..13tl

nubuk görünümlü siyah ceket tarzı gömlek..40/42 beden..kısa boylu hanımlar tercih etmeli..10tl

s beden sadece 5tl...
hanımlar hırkayı burdanda almış olabilirim ama hatırlamıyorum..malesef..kahve hırka pamuklanmış ama güzel duruyor..5 tl (sadece hırka)
s/m uyumlu penye yelek..arkası baskılı ...hiç giymedim yıkamadım..baskısı yıkanınca çıkar mı emin değilim...o yüzden aldığımın çok çok çok altında ..5tl

salaş örme tunik kahve rengi ..3tl

s/m bedene uyumlu cici bir üst..3tl
salaş kısa üst...zımbaları şimdilik tam ama yıkanınca emin değilim...3tl
xs/s ince penye...3tl

TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET MEVCUT..XS-S 38 -40 BEDENİ MEVCUT..İSTER KIZINIZLA İSTER ARKADAŞINIZLA İSTER TEK BAŞINIZA DALIŞ ZEVKİNİ TADIN DİYEİNDİRİMDE..50TL..ELDİVENİ İSE 15 TL...KAÇIRMAYIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…