- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 198
- 42
nuray hn watsappı olan bir arkadaşınızda mı yoook??hemen atardım resimleri...merhaba denizcim, siyah spor montun detaylı resimlerini gösterir misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nuray hn watsappı olan bir arkadaşınızda mı yoook??hemen atardım resimleri...merhaba denizcim, siyah spor montun detaylı resimlerini gösterir misin?
SADECE 1 KERE GİYDİĞİM SİYAH ABİYE ELBİSEM...40/42 BEDEN...SADECE 25 TL
KÜÇÜK ÖNÜ PARLAK ABİYE ÇANTA...SADECE 5 TL..2 ABİYEYİDE ALANA HEDİYE...
SİYAH GABARDİN 40 42 BEDEN CEPKEN YELEK...
M-L UYUMLU ÜRÜNLER..4 ÜDE 5'ER TL...
atkı ve 1 adet üst..
ERKEK ŞAPKALAR SIFIR 2'Sİ 4 TL...
BÜYÜK BEDEN 44/46 UYUMLU SANIRIM 2ŞIK ELBİSE...ÇİÇEKLİ ŞİFON 12TL..SİYAH ŞIK ELBİSE 20TL...
ADL MARKA FULL LİKRA ŞİFON SİMLİ GRİ TONLARINDA XS-S BEDEN ŞIK GÖMLEK...6TL..
KIŞIN ENGÜZEL RENGİ MORLU ,TAKIM OLARAK KULLANABİLECEĞİNİZ BİR KOMBİN..ÜST MİSSSİXTY XS YAZIYOR AMA S/M UYUMLU ALT 29 BEDEN PANTOLON...
çok tatlı yeşil ,ince ,pilesiz ve kendinden parlak tül perde...kornişe uygun. hazır dikili...sıfır...290*260 15tl
TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET MEVCUT..XS-S 38 -40 BEDENİ MEVCUT..İSTER KIZINIZLA İSTER ARKADAŞINIZLA İSTER TEK BAŞINIZA DALIŞ ZEVKİNİ TADIN DİYE İNDİRİMDE..50TL..ELDİVENİ İSE 15 TL...KAÇIRMAYIN...
bilgisayarımızı alırken almıştık..fakat deneme harici kullanmadık..sarıp kutusuna kaldırdık..ilgilenenler için kutuyu açıp resimleyebilirim..ihtiyacı olan kaçırmasın...
king steamy buharlı temizleyici...yanlış hatırlamıyorsam 2 kere kullandım..kutuda yeni alıcısını bekliyor...uygun fiyata...
sıfır şık kemer..5tl
atkı..deformasyonu var azıcık..3tl..
ÇOK ŞIK VE KULLANIŞLI YEŞİL SATEN ÜST..ÜSTTE DURUŞU ÇOK ŞIK...40/42 BEDENLERE UYGUN..SADECE 10TL..
DELİKLİ PEMBE SIFIRA YAKIN KAZAK ...S/M VE İNCE L BEDENLERE UYGUN...10TL..
MANGO PEMBE KADİFE PANTOLON ..40 BEDEN YAZIYOR AMA BENCE 42 YE DAHA UYGUN..ÖLÇÜ İSTEYİNİZ..8TL..
adil ışık gümüş gri sıfır çanta...kulbundaki problemden başka sorunu yoktur..bu yüzden uygun fiyat
şarap rengi..kendinden simli..çok şık metal detaylı süper elbise..42/44/46 bedenlere uygun(ölçü isteyiniz)yılbaşına özel güne biçilmiş kaftan...sadece 1 kez giyilmiş...30tl
batik marka m/l uyumlu,siyah ,çok şık bluz...20tl
çok tatlı ince bol paça pantolon..44/46 bedenlere uygun...10tl
batik marka füme rengi,sıfır,süet gibi kumaşı var..kolları pencereli,şık detaylı üst..m yazıyor fakat l/xl bedenler tercih etmeli...20tl
TRİBORD SHORTY DESENLİ BAYAN DALIŞ KIYAFETİ SIFIR...ELİMDE 1 ADET kaldı.s/m (38/40/42)
etiketi üstünde giymeye fırsat bulamadığım bir ürün daha..açık pembe somon karışımı spor tarz bir ürün...etek ucunda baskı lekesi vardır...ister tunik ister elbise...13tl
40/42/44 beden( ölçü isteyiniz)astarsız çok şık mint yeşili ceket...14tl
mango krem renk şık ve tarz kazak...xs/s bedenler için uygundur...12tl..
mürdüm rengi..çift kat çok şık şifon etek...42/44/46 bedenlere uygun..16tl
şık bolero...sadece 10tl oldu...
atmospher marka 40 no siyah uzun çizme...çok şık ve rahat...20tl
34 no kinetix marka spor ayakkabı..fazla kullanılmadı zaten içinin fotolarından anlarsınız..beyaz kısmı lekelendi..ama makinede çıkabilir diye düşünüyorum..15tl
su sebili..15tl
collezione ince kapşonlu sweet..l yazıyor fakat s/m uyumlu...5tl
xside xs/s beden trench..çok şık duruyor...sadece 20tl..
çok şık siyah kürk kaban...46/48/50 bedenlere...sıfır...ölçü isteyiniz..
40/42 beden ekru..ince şişme yelek..fermuarı zor kapanıyor...10tl..ok resim çekip yollayacağım ..var canım ama nazımın geçtiği insanlar değil....
hepimize inş..Mutlu yıllar canım![]()
amin canım inş. 2015 sanada mutluluk vede huzur getirmesi dileğiyle...yeni yılda allahtan hepimize sağlık ve küçük şeylerdende mutlu olma erdemeni diliyorum..günaydın....