arkadaşlar merhaba 4 yıllık evliyim 2 tane evladım var biri 2 yaşında diğeri 3 aylık. Eşimle 2,5 yıl onların evinde yaşadık yaklaşık 1 1.5 yıldır kendi evimize taşındık. Kendi ailesiyle yaşarken sorunlarımız oluyo sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiriyor yalanlar söylüyor sürekli kaç defa yakaladım. Bitti sanmıştım ama bugün yine başladı aslında çok iyi giden bi ilişkimiz vardı hatta ben öyle sanıyordum. Ne çocuklarıyla ilgileniyor ne bizi dışarı çıkarıyor 7/24 evdeyim her pazar yalan söyleyip arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyor eve gelince yalanlarına devam ediyor ve haklı çıkarmaya çalışıyor ben bi yere gitmek isteyince kendince bahaneler üretiyor kimseyle konuşamıyorum ailem uzakta burada sizlere anlatmak istedim daha dayanamıyorum ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilemiyorum beynim durdu artık yardım edin kızlar
Sende çocuklarınla gezeceksin eşine kendini mahkum etmeyeceksin , tatillerde evde durmayacaksın , kendi yemeğini pişirsin seni resmen evin hizmetçisi glbi kullanmaya alışkanlık etmiş ,o seni tınlamıyorsa sende onu tınlama
Beklentinizi en aza indirip mutlu olmaya bakın. Eşiyle,çocuklarıyla mutlu mesut olmak varken yalan söyleyip arkadaşlarıyla çıkıyorsa bu adamdan çok şey beklememek lazım. Kendinize dolu bir hayat yaratın. Alın çocukları yanınıza çıkın dışarı. Onların mamasını yanınıza alın kendinizede bir sandviç yapın bir parkta oturup yiyşn etrafı seyrederek. En azından evde kapalı kalmamış olursunuz. Çocuklar büyüyÜnve daha rahat edersiniz inşallah. Ama mutluluğunuzu bencil kocalara bağlamayın lütfen. Kendi kendinize mutlu olmanın yollarını bulun. Kolay gelsin
Cimrigelin aynen senin dediğin gibi çocuklarım uyuyunca konuştum hemde öyle böyle değil yaptıklarının ne kadar çocukça bişey olduğunu söyledim daha sonra bir kaç gün daha aynı devam etti tabi benim tepkilerimde eskisi gibi değildi ve düzeldi sayılır. Önceden çocuklarla ilgilenmiyodu bağırıyordu şimdi tam tersine benden daha ilgili diyebilirim. Sanırım çok yüz vermişim ve bunu ona konuşarak anlattım. Cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar