- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
tam bu konu üzerine sevgilimin zaman tüneline daha derin daldım
2009 yılında bir kızla çıktıgını gördüm, kızın yorumları hala duruyor
kızın hesabına baktım bir hafta önce nişanlanmış
tam sevinecektim, bir garip oldum
bu kız hakkında hiç konuşmadım ona, paranoyaklık olabilir ama sanırım o da konuşmak istemiyor
yani nasıl ben eski erkek arkadaşımı face'de engellediysem o da bu kızı engelledi, içimde böyle bir his var
işin garibi sevgilim bir gün kızın nişanlandıgını öğrenecek bir yerden, ve üzülecek (yine öyle hissediyorum :) )
hiç kıskanmadım ya, nasıl bağlandıysam, acısı acım olur beraber üzülürüz, o kız için ağlasa bile ben sarılırım ona gibi geliyor...
20 üstü yaşlarda olmak böyle birşeymiş demek ki
özünde ne kadar kıskanç olursan ol bir şeyleri kabulleniyorsun, ve daha huzurlu oluyorsun ilişkilerinde
ilk sevgilimin ilk sevgilisi olmaktan çok huzurluydum, öbür türlüsünü düşünemiyordum
ama şimdiki sevglimin geçmişinde birileri olması hiç rahatsız etmiyor beni
hatta o kızlarla yakınlaşmış olmasını bile kıskanmıyorum
ben de yaşadım çünkü
Bu topik güzel topik oldu, bir çok yorumcu benim gibi düşünüyor, 'ben yeniyim onlar eski'
birbirimize böyle destek verdiğimiz sürece huzurlu ilişkilerimiz olacak kızlaar :))
2009 yılında bir kızla çıktıgını gördüm, kızın yorumları hala duruyor
kızın hesabına baktım bir hafta önce nişanlanmış
tam sevinecektim, bir garip oldum
bu kız hakkında hiç konuşmadım ona, paranoyaklık olabilir ama sanırım o da konuşmak istemiyor
yani nasıl ben eski erkek arkadaşımı face'de engellediysem o da bu kızı engelledi, içimde böyle bir his var
işin garibi sevgilim bir gün kızın nişanlandıgını öğrenecek bir yerden, ve üzülecek (yine öyle hissediyorum :) )
hiç kıskanmadım ya, nasıl bağlandıysam, acısı acım olur beraber üzülürüz, o kız için ağlasa bile ben sarılırım ona gibi geliyor...
20 üstü yaşlarda olmak böyle birşeymiş demek ki
özünde ne kadar kıskanç olursan ol bir şeyleri kabulleniyorsun, ve daha huzurlu oluyorsun ilişkilerinde
ilk sevgilimin ilk sevgilisi olmaktan çok huzurluydum, öbür türlüsünü düşünemiyordum
ama şimdiki sevglimin geçmişinde birileri olması hiç rahatsız etmiyor beni
hatta o kızlarla yakınlaşmış olmasını bile kıskanmıyorum
ben de yaşadım çünkü
Bu topik güzel topik oldu, bir çok yorumcu benim gibi düşünüyor, 'ben yeniyim onlar eski'
birbirimize böyle destek verdiğimiz sürece huzurlu ilişkilerimiz olacak kızlaar :))