- Konu Sahibi Elbettbigun
-
iyi geceler hanimlar. beni bilen bilir, bi kac ay öncesine kadar evlenmek istiyorum ailemi ikna edemiyorum diye yaniyordum..ve bi aptallik edip cuma aksami evden kactim, ama gece tekrar geri geldim halamlara, annemle babamda geldi, beni affettiler ama iki gün halamlarda kaldim ailemin yüzüne bakmaya utandigim icin.. cok büyük hata yaptim biliyorum, haklisiniz. bugün evimize geri geldim, ve babam, haftaya gelsinler istesinler verecem dedi, bende cok sevindim. ama biz bi aptallik daha edip gizlice nikah tarihi ayarlamistik, yarin 11 de nikahim var, ama gitmeyecegim tabiki, ailemi bir kere daha üzemem, onlari cok seviyorum, iyiki varlar.. anne babanin yerini hic bir varlik dolduramazmis, bunu gec olsada anladim. erkek arkadasima dedim nikaha gitmeyelim gelin isteyin sonra güzelce hersey olur ama o kabul etmedi. tartistik. annesi aradi halami, kiziniza sahip ciksaydiniz, gezdi gezdi, ortada kalacak evlenmezse dedi, halamda o... luk mu yapti benim kizim, gezdiysede oglunla gezdi dedi, o da yapmadigini ne biliyosunuz dedi.ve bunun üzerine ben erkek arkadasimi aradim ben o kadina anne diyemem, o kadina kahve ikram edemem, o beni nasil gelip isteyecek, evimize nasil girecek dedim ve ayrilma karari aldim. iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum, ama aileme birdaha böyle seyler yasatmayacagima dair söz verdim kendime.. suan hic bisey hissetmiyorum, umarim onu cok özlememcok seviyorum ama aileler anlasmayincada olmuyor maalesef.. eger kabul etseydiler nikahin iptal olmasini ve haftaya gelmeyi kabul etselerdi hersey cok güzel olacakti ama inat edildi ve haksizliga ugradigimi düsünüyorum, en cok üzülen ben oldum cünkü.. oof of
istemeye gelinmeden nikahmı olur öyle yangından mal kaçırır gibi..
babamda öyle dedi zaten nisanlanmadan önce nikahmi olur daha istemeye gelmediler filan dedi.. herneyse ya, bana verdigi degeri görmüs oldum. annesine de o lafi dedittirdi ya, bisey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?