Hersey yoluna girecekken yapilan haksizlik..

Erkek arkadaşın adam olsaydı, önce seni istemeye gelmeyi zaten kabul ederdi ki, olması gereken zaten bu baban da kabul etmiş sorun kalmamış zaten. İkincisi de annesini senin hakkında konuşturmaz, bu terbiyesiz lafı dedirtmezdi. Üzülecek birşey yok, belki olayı yaşadığın için tam olarak göremeyebilirsin ama kurtulduğuna şükret canım. Daha evlenmeden bu şekilde konuşan insanlar, evlenince en olmayacak bir olayda iftira da atabilme kapasitesindeler. Bırak ana-oğul otursunlar evlerinde, sen ailenin gönlünü almaya bak evlenmeden kurtulduğun için de ne kadar şükretsen az canım.

bitirmekle cok dogru bır karar almıssınız .
annesının soyledıklerı hıc yenlır yutulur seyler degil.
o laflardan sonra hıc bırsey olmamıs gıbı devam etseydınız eger,
onlara muhtac oldugunuzun ızlemını verıp,kadının soyledklerını dogrulams olurdunuz.
hem aıleler artık onay verdıkten sonra yangından mal kacırır gıbı acelesı neymıs de
odu bıttıye getırmye calsıyor.o kadının amacı dugunsuz derneksız hc bır masrafa gırmeden
gelın almakmıs .ee senın aılen de evlılıge onay verınce ,kadıncagızın planı yattı .
halıyle asabıyet yaptı:51:

Doğru olanı yapmışsın.

Helal olsun sana, herkes yapamaz bunu. :34:

cok ıyı yapmıssın vazgecmekle ,
aılenden gızlı nıkah yapsaydın bu kadın nasıl olsa resmı olarak evlendınız dıye , senın ıstedıgın hıcbırseyı yapmazdı dıye dusunuyorum
ıyıkı vazgecmıssın bak kurtuldun bu kotu ınsanlardan gercek yuzlerını gormus oldun

Bence sakın ama sakın özleme ailenın basınıda yere egme cunku gercekten aıleden baskası yalan anlayacaksın bunu ...

herşeyin hayırlısı canım..
zaman en güzel ilaç herşeye...
çok çok güzel bi karar vermişsin..
bak allah gösterdi sana nasıl insanlar olduklarını..
herşeyde bi hayır var işte....
allah yardım etsin ........

bir sürü yanlıştan sonra çok doğru bi karar vermişsin. Bu doğrun inşallah bütün yanlışlarını götürür. İçini ferah tut. İyi yapmışsın cnm.

Onun annesinin söylediklerini iyi ki annen baban duymadı iyi ki halanla muhatap olmuş ne kadar ağır sözler
Çok geçmiş olsun herkes hata yapar ama hatanı çabuk anlamışsın inan karşına daha ne insanlar çıkacak hiç üzülme

hepinize cok tesekkür ederim, moral veriyorsunuz :) bugün hersey bitti, sabah sabah cat kapi evimize geldiler babamda bana sordu istiyormusun diye istemiyorum artik bu saatten sonra o kadin onlari dedikten sonra istemiyorum dedim onlarda gittiler sonra, erkek arkadasimin evinin anahtari vardi bende babam onuda ver dedi geri verdim ve erkek arkadasim baba: kizin o eve girip cikiyordu dedi... halasida daha beni tanimadan bu sayede kizinizin gercek yüzünü görmüs olduk dedi.. nasil bir aile bilmiyorum.. 2 yilima aciyorum ben sadece, gecirdigimiz güzel vakitlere, safligima yaniyorum.. halbuki ona herkesten cok güvenirdim, o cok iyi bir insan derdim, ama taniyamamisim... verilmis sadakamiz varmis, kurtulduk cok sükür.. simdide email sifrelerimi degistirmis akli sira.. neyse muhattab ollmayacam, onun olsun emaillerim, yenisini acarim :) hasta hepsi sanirim:32:

Tam terbiyesizleşmişler. İyi ki geri evine dönmüşsün canım yoksa kaynanan etmediğini bırakmaz, eski sevgilin de çıtını çıkarmazdı.
Allah hayırlı kısmetler nasip etsin :16:

bencede doğru olanı yapmışsınız.terbiyesizlk resmen yaptıkları istemeye gelmiyor birde arkandan laf söylüyor.seni kötülüyor sakın sakın birdaha hata yapma derim

Ne çirkef bi aileye düşüyormuşsun canım ya,ucuz kurtulmuşsun..Allah bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın inşallah...

Back
X