Makyaj Ürünleri herşeydahaiyiolacak makyaj yapıyor :))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

herseydahaiyiolacak

inanmakla başlar her şey....
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
1.587
1.477
evet hanımlar makyaj sever biri olarak bende kendimce bir şeyler paylaşmak istedim.günlük makyajlarım dahil olmak üzere abartılı makyajlar, temalı makyaj, nude makyaj, arabic makyaj vs bazı denemeler yapıcam bu denemelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
eleştiriye açığım tabi kırıcı olmamak şartı ile :))
haydi başlıyorum o zaman

2.JPG

işte günlük olarak yaptığım göz makyajından bir örnek

yanlis anlamassaniz birsey onerebilirmiyim
kas sekliniz goz yapiniza uygun degil
biraz kalinlastirip kavisi kaldirsaniz daha hos olur ve makyajinizida gozunuzude daha hos gosterir sanirim

Eki Görüntüle 1432074
işte günlük olarak yaptığım göz makyajından bir örnek

Bu makyajınızı hiç tercih etmeyin. Çünkü sizi yaşlı göstermiş maalesef ki. Eyeliner sürüp çizgisini uzatsaydınız gözünüze çok daha yakışırdı. Farınızı ve kaleminizi yarıda kesmemeliydiniz. Nacizane fikrim bu...

Bakın bu makyajınız çok hoş olmuş ama kaleminizi yarıda kesmeyin. Daha da güzel görünür gözleriniz. Yani biraz yaşlı ve bezgin haliniz vardı orrda. Alınmayın lütfen, niyetim kırmak değil asla...
yoo zaten 33 yaşındayım ne kadar yaşlı göstermişim diye merak ettim sadece :)
kirpik boyunca makyaj yapıyorum artık, ah ne günlerdi be diplineri kuyruklu yapardım

yanlis anlamassaniz birsey onerebilirmiyim
kas sekliniz goz yapiniza uygun degil
biraz kalinlastirip kavisi kaldirsaniz daha hos olur ve makyajinizida gozunuzude daha hos gosterir sanirim
çok güzel bir öneri ama kaşım yok ki benim :) kavis daha sert gösteriyor beni şuan ki kavisleri bile biraz yumuşatmayı düşünüyorum

X