- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Duygusal biriyim. Aşırı etkileniyorum olaylardan. Dünya kirlenmiş gibi hissediyorum. Evet kötü insanlar var ama iyi bildiklerin değişince daha bir farklı oluyormuş. En yakın arkadasım değişti ve ben bundan garip sekilde etkileniyorum baya. Üzülüyorum. Ben neden öyle değilim diyorum. Ahlak anlayışıma ters geliyor rahat olamıyorum geniş bakamıyorum olaylara. Gerikafalımıyım acaba diye düşünmeye basladım. Artık onunla her bulustugumda bir yasıma daha giriyorum. Bugunde girdim 2 en fazla 3 aydır sevgilisi var ve sevişmişler bunları anlattı bana. Hiç böyle biri değildi önemserdi böyle şeyleri ama artık hiç.umrunda değil bu kadar kısa zamanda kac kez cinsellik yaşamışlar onu tanıyamıyorum. İnsan arkadaşından tanınır. O benim en yakın dostum. Onun hayatı sonucta ama ben niye böyle etkileniyorum bilmiyorum güvenmiyorum ona eskisi gibi. Ben cok uzak kaldım uzun zamandır böyle seylerden. Lisedeyken yaşadım bu tarz seyler ama cocukluk ve cahillikti. Şimdi böyle seyleri arkadaslarmın devam ettirmesi garip geliyor sizce bende mi sorun? Etkilenmemek için ne yapmalıyım