Herşeyden çok etkileniyorum nedenn?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Duygusal biriyim. Aşırı etkileniyorum olaylardan. Dünya kirlenmiş gibi hissediyorum. Evet kötü insanlar var ama iyi bildiklerin değişince daha bir farklı oluyormuş. En yakın arkadasım değişti ve ben bundan garip sekilde etkileniyorum baya. Üzülüyorum. Ben neden öyle değilim diyorum. Ahlak anlayışıma ters geliyor rahat olamıyorum geniş bakamıyorum olaylara. Gerikafalımıyım acaba diye düşünmeye basladım. Artık onunla her bulustugumda bir yasıma daha giriyorum. Bugunde girdim 2 en fazla 3 aydır sevgilisi var ve sevişmişler bunları anlattı bana. Hiç böyle biri değildi önemserdi böyle şeyleri ama artık hiç.umrunda değil bu kadar kısa zamanda kac kez cinsellik yaşamışlar onu tanıyamıyorum. İnsan arkadaşından tanınır. O benim en yakın dostum. Onun hayatı sonucta ama ben niye böyle etkileniyorum bilmiyorum güvenmiyorum ona eskisi gibi. Ben cok uzak kaldım uzun zamandır böyle seylerden. Lisedeyken yaşadım bu tarz seyler ama cocukluk ve cahillikti. Şimdi böyle seyleri arkadaslarmın devam ettirmesi garip geliyor sizce bende mi sorun? Etkilenmemek için ne yapmalıyım

Onların hayatı. .
Sen kendine bak ..
Yapacak bir şey yok. .
Çocuk değil ya. .
Herkesin aklı kendine yeter ..

Duygusal biriyim. Aşırı etkileniyorum olaylardan. Dünya kirlenmiş gibi hissediyorum. Evet kötü insanlar var ama iyi bildiklerin değişince daha bir farklı oluyormuş. En yakın arkadasım değişti ve ben bundan garip sekilde etkileniyorum baya. Üzülüyorum. Ben neden öyle değilim diyorum. Ahlak anlayışıma ters geliyor rahat olamıyorum geniş bakamıyorum olaylara. Gerikafalımıyım acaba diye düşünmeye basladım. Artık onunla her bulustugumda bir yasıma daha giriyorum. Bugunde girdim 2 en fazla 3 aydır sevgilisi var ve sevişmişler bunları anlattı bana. Hiç böyle biri değildi önemserdi böyle şeyleri ama artık hiç.umrunda değil bu kadar kısa zamanda kac kez cinsellik yaşamışlar onu tanıyamıyorum. İnsan arkadaşından tanınır. O benim en yakın dostum. Onun hayatı sonucta ama ben niye böyle etkileniyorum bilmiyorum güvenmiyorum ona eskisi gibi. Ben cok uzak kaldım uzun zamandır böyle seylerden. Lisedeyken yaşadım bu tarz seyler ama cocukluk ve cahillikti. Şimdi böyle seyleri arkadaslarmın devam ettirmesi garip geliyor sizce bende mi sorun? Etkilenmemek için ne yapmalıyım
Etkilenmemek için uzak dur, kaç yaşındasın, benim de böyle bir arkadasım vardı kız iyiydi ama ahlak anlayışlarımız tutmazdı birbirini, bir süre idare ettim, sonra arkadaşlığımı kestim, çevremdekiler bile şaşırırlardı bunlar nasıl arkadaşlar diye, velhasılkelam sen doğru düşünüyorsun, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var hani tam o hesap.. Ben uzaklaştırdım kendimden ama seni bilemem.

Sizene kuzum
O onun kararı onun yaşam tarzı
Size uymuyosa görüşmeyin.
Yargılıyorsunuz etkilenmiyorsunuz

Arkadasin sevistigi icin mi dunya kirlenmiş gibi geliyor,
Kes o zaman munasebetini.
Duygusal bir sorunmus gibi anlatmana gerek yok.
Çünkü ortada duygu yok.

boşverin gitsin. herkes kendi hayatından kendisi sorumludur. kendimden örnek veriyim: birkaç sene önce arkadaşlarla bir gece kulubüne gitmiştik. cok yakın bir arkadasım (kardesim gibi gördüğüm) orada hiç tanımadığı biriyle öpüştü. bende bu yaptığı şeyin doğru olmadığını söyledim. sen misin söyleyen... aylarca konuşmadık, darılmış hanfendi. niye onu yargılamışım falan filan.. yani varya o...lukta yapsa kimse umrunda olmasın.

Arkadasin sevistigi icin mi dunya kirlenmiş gibi geliyor,
Kes o zaman munasebetini.
Duygusal bir sorunmus gibi anlatmana gerek yok.
Duygusal sorun bence arkadasım naptıgını bilmiyor saçmalıyor birgün geliyor patronuna asık oldugunu söylüyor birgün geliyor sevgilimle seviştim neymiş ona bağlanmak içinmiş

Duygusal sorun bence arkadasım naptıgını bilmiyor saçmalıyor birgün geliyor patronuna asık oldugunu söylüyor birgün geliyor sevgilimle seviştim neymiş ona bağlanmak içinmiş

Sen uyardiysan ve birsey degismiyorsa,
bu durum da sana tersse munasebeti kesersin.

Ooo bende sana kazık atıldı sandım
Ben kazığın alasını kardeş dediğim en yakın dostumdan yedim
Yine de böyle karalar bağlamadım
Selamı sabahı kestim önüme baktım
Sen daha ne gördün hayatta
Sanki evlendin de kocan başkasıyla berabermiş bunu öğrenmişsin gibi davranıyorsun
Ha bana ters diyosan da başka arkadaşlıklar edin
Gelip kk da ağlamak anlamsız
Hatta bu kadar şu şunu yapmış diye etkileniyosan 'bir derdim var' a hiç girme
Burda neler neler duyarsın, uyuyamazsın sonra

Hayatın çok bomboş gelip geçiyor ve yapacak pek de bir işin yok sanırım.
Başkalarının hayatlarına bu kadar karıştığına göre...
Çok rahatsız oluyorsan çevreni değiştirmek de bir seçenek mesela.

Hayatın çok bomboş gelip geçiyor ve yapacak pek de bir işin yok sanırım.
Başkalarının hayatlarına bu kadar karıştığına göre...
Çok rahatsız oluyorsan çevreni değiştirmek de bir seçenek mesela.

Hayatına karışmıyorum o benim yakın dostum ve bana göre hata yapıyor. Yaranın var gibi gocunmayın.

Hayatına karışmıyorum o benim yakın dostum ve bana göre hata yapıyor. Yaranın var gibi gocunmayın.

sen kimsin ki senin bakış açın beni gocunduracak?
buraya konu açmışsın değil mi? duymak istediklerini söyleyecek birisini arıyorsan bunun yeri milyonlarca ve farklı kesimlerden bireylerin oluşturduğu bir platform değil.
sana göre hata yapıyor olabilir, böyle düşünüyorsan gidip konuşursun.kaale alınmıyorsan da zorla kendine uyduracak halin yok değil mi?

Kızlar yapmayın lütfen ikinizde

Konu sahibi sana göre çok abesse öyle kişilerle arkadaş olmam diye düşünüyo olmalısın,görüşme olsun bitsin
Velisi değilsin neyi yapıp yapmayacağına karışamazsın, hatta bi yaştan sonra ailesi bile karışamıyor maalesef
Yorum yapan insanlara sarma lütfen burda
Ne dertler var bi gezsen şurayı, hakikaten benim taktığım şey devede kulak dersin belki
Tanımadığın insanlara yaran mı var da gocunuyosun demen çok ayıp, herşeyden etkilenen sen konuşurken karşındakileri de düşün

Bende ayni senin gibiyim benide cevremdeki olaylar hemen etkiler ve bu huyumdan nefret ediyorum.. Halbuki sanane dunyanin guzel tarafida var orayi gor dimi ama...

:) öyle bi dertlenmişsin ki sanki sorun sendeymiş,düzelmesi kendisini düzeltmesi gerken kişi senmişsin gibi.
uzak durmalısın o arkadaşından ve seni içsel rahatsız eden bütün olayları sanki çok normalmiş gibi yaşayan insanlardan
ve evet çok haklısın içinde yaşadığımız zaman oldukça bozuk
Allah sonumuzu hayırlara çıkartsın.
bozma kendini.

Kızlar yapmayın lütfen ikinizde

Konu sahibi sana göre çok abesse öyle kişilerle arkadaş olmam diye düşünüyo olmalısın,görüşme olsun bitsin
Velisi değilsin neyi yapıp yapmayacağına karışamazsın, hatta bi yaştan sonra ailesi bile karışamıyor maalesef
Yorum yapan insanlara sarma lütfen burda
Ne dertler var bi gezsen şurayı, hakikaten benim taktığım şey devede kulak dersin belki
Tanımadığın insanlara yaran mı var da gocunuyosun demen çok ayıp, herşeyden etkilenen sen konuşurken karşındakileri de düşün

He yani onun bana durduk yere işin gücün yok heralde boş birisin demesi normal avukat ol sen bence neyse buraya konu alanda suç yazmayın birşey dert anlatılmaz size. Ancak içinizi kusacak yer arıyorsunuz. Kimseye bana zorla katıl duymak istediklerimi söyle diyen olmadı

Gören de sizinle sevişmiş sanacak. Arkadaşınızım mahremiyetine bu kadar takılmayın. Dinlemek istemiyorsanız kibar bi dil ile duymak istemediğinizi söylersiniz, ha çok kasılıyorsanız arkadaşlığınızı kesin bu kadar basit..

He yani onun bana durduk yere işin gücün yok heralde boş birisin demesi normal avukat ol sen bence neyse buraya konu alanda suç yazmayın birşey dert anlatılmaz size. Ancak içinizi kusacak yer arıyorsunuz. Kimseye bana zorla katıl duymak istediklerimi söyle diyen olmadı
Kızlar yapmayın ikinizde demişim
Onu da tanımıyorum seni de
Niye avukatlık yapayım, ha fena bölümde değildir hani ama herkes kendi işini yapmalı diye düşünürüm
Akşam akşam kavga etmeyin diye dedim
İstiyosanız yiyin birbirinizi bana ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X