Çok bunalmaya başladım düşünmekten kafayı yiyeceğim kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum olmuyor olmuyor ! Bilgisayarım bozulmuştu gittim kendime aldım ama babamın kredi kartıyla haberi vardı tabiki.Söz verdim kendim ödeyeceğim diye ödüyorum da 100 tl her ay veriyorum babama ödesin diye.Her ay elime en fazla 200 geçiyor zaten iş yerinden paramı alamıyorum üsteleyince veriyorlar işte 200.Spora gidiyorum 50 oraya veriyorum e kaldı elimmde 50 tl 1 ay boyunca onunla idare etmem gerek ihtiyaclarım var kıyafet vs... ben nasıl ihtiyaclarımı karşılayacağım..Babamdan isteyemem 1 2 defa laf vurdu çalışıp kendi paranı kazanıyorsun diye zoruma gitti ölsem isteyemem artık..Erkek arkadaşımla yemek yiyeceğiz birşeyler içeceğiz mesela hep o karşılıyyor durumumu bildiği için utanıyorum artık
oda çok kızıyor ailemin durumu iyi Allaha şükür yardım etmedikleri için bu durumda olduğum için kızıyor.Ek işte çalışamam sözleşmem var ne yapacağımı bilmiyorum kızlar bana yardım edin çok bunaldım