Doğuda çok güzel şehirler var.ben de doğudayım.neden şimdi doğuya laf attınız ki ? Kastınız sizin şehrinizin küçük olmasıysa türkiyenin her bölgesinde çok küçük şehirler var.yaa bu doğu algınızı lütfen bir güncelleyin ya.iç anadoluda çok küçük bir şehre gitseniz orada da yapacak birşey bulamayabilirdiniz.ama kimse de ücre yerde değilim ama batıdayım demeyecekti.gerçi bizi hep bu medya önyargılı yapıyor, bilinç altımıza hep batı daha iyidir, doğu ikinci sınıftır algısı yeeştirildi yıllarca.ama büyüdük kendi gözlerimizle bakalım artık.Vandayım ben burası çok güzel ve neden batı batı diye tutturulduğuna hiçbir anlam veremiyorum.tam tersi ben de batı sevmiyorum.kimse kimsenin umrunda bile değil, hayalet gibi dolaşıyorsun ortalarda.sırf tatil yöresi diye Antalya, izmir hayranı olmak da çok saçma.normal şehirlerde arkadaş bulma sıkıntısı çekoyorsan bu tarz tatil şehirlerinde 10 kat daha fazla çekiyorsun.kimse kimseyi o kadar umursamıyor ki.eee bütün gün tek başına denize girip mutlu olabilirim diyorsanız eyvallah ama maalesef hiç hayallerdeki gibi olmuyor.eee madem tek de takılırım diyorsun ne olacak ? Adım başı öpüşen koklaşan bir sürü sevgiliye rastlayıp daha fena oluyorsun.
buralarda öyle mi iletişim kurmak çok daha kolay.olacak olan o.tam bir hayeller hayatlar şehir bu izmir, antalya civarları :)))
Açık konuşayım doğu illerinde en azından kadınların güzel giyinerek dikkat çekme durumları olabiliyor.batıya gitsen istersen çıplak çık kimse dönüp bakmaz bile.sevgili bulmak oralarda kat kat daha zor.o yüzden süslü tatil şehirlerine aldanmayın.kendi tatlı şehiriniz prensesi olmayı tercih edin :))