Herşeyden tiksiniyorum :(

Yok canım biraz azaldı ama hala yemek seçiyorum kokulardan hala etkileniyorum mentollü şeker yiyorum ağzım boş durunca garip tatlar alıyorum yoksa, benimde haftaya umudum var ama inşallah geçer hemen.. Mide yanmasına Rennie Duo şurup verdi doktor sakıncası yokmuş hamilelere... Yanmayı hafifletiyor

benim daha yeni yeni azaldı ama hala bitmedi et tavuk görmeye tahammül edemiyorum ekmek ağzıma almadım su içemiyorum hala ama zorluyorum. Çubuk kraker, makarna ama yağsız salçasız peynirli yiyebiliyorum. domates iyi geliyor diyordum ama midemi yakıyor. her gün sabah bitane patatesli poğaca yiyebiliyorum cok şükür :) en önemlisi yağdan uzak durun birde doktorunuza mutlaka söyleyin ilaç takviyesi olabilir ben premesis kullanmıştım sizin haftalarınızda sonra artırdık adını unuttum şimdi kullandığımında başladı şimdiden unutkanlık

Allah hepimize kolaylik ve sabir versin canim..ben ilk 2 ay bobrek ve idrar yolu iltihabiyla ugrastim surekli ilac kullandim enfeksiyon gebelikte onemli bir sorun ..ilk 8 hafta ne bulanti ne halsizlik hatta asiri yemek yemeler baslamisti cok guzel bulantim olmayacak galiba derken 8. Haftada oyle bir illet bulanti geldiki hayattim karardi su an 16. Haftadayim..yasadiklarimi paylasmak istiyorum 8.9.10.11.12.13.14. Haftalar tam bir kabus..ekmek ye cikar su ic cikar buzdolabinda kimsenin algilamadigi bana zulum gelen pis bir koku buzdolabini ac direk ne hali ne koltuk aninda kus banyoya giremedim lavabolara dokmedigim deterjan kalmadi salatalik ve domates kokusu salcali sulu yemekler simit kokusu pizza ki en sevdigim seydi artik omrum boyunca yemem vee tavuk nasil bi bulanti anlatamam ben ogurmekten agladigimi cok bilirim esim lavabodan beni alir yatagima yatiriyordu halsizlik hat safhadaydi ki halen oyle ustelik diger hamile komsularimin enerjik halleri sanki sadece ben bu kadar rahatsizlik yasiyormusum duygusu veriyordu bana gercekten kotu bir psikoloji...15.haftada artik dayanamayip annemlerde surekli kalmaya basladim cunku evimde yemek bile yapamiyorum kendi evimde sadece kendimin hissettigi koku mahvetti beni ...en azindan yemekleri annem yapiyor ama yine bulantilarim 15 16 .haftalar olmasina ragmen bir tik azaldi yani tamamen kesilmedi gunde 6-7kere kusma oluyoduysa simdi 1 veya 2 ....yasamayan bilemez hamilelikte sabir tasina dondum resmen Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..yan komsunun evinin kokusu bile kusmam icin bir sebep oldu asiri koku hassasiyeti ...sadece sade pogaca yiyebiliyordum peynir sut yogurt meyvelerrr oghhh aklima geldikce kus..evde olmasina gerek yok balik aklima geliyor ve aninda lavabodayim ..keske bulanti yasamayana hamileler gibi olsaydimm bulanti asiri halsizlikte yapiyo bende bekliyorum kizlar sabirla ne zman gececek diye inanin arkadasima oturmaya bile gidemiyorum kendi evimi batirdim zaten cok uzucuuu...bir arkadasim 22.haftada cok azaldigini ancak haftada birkac kez yine cikardigini soylemisti 6.aya kadar ins gecer Allah yardimcimiz olsunn

Senin kaçıncı haftan canım. Ben bugün 10+0 oldum. Çok zordayım inan çok. Midem çok perişan. Yarın doktora gidicem. Hazımsızlık için hiç değilse ilaç isteyeceğim. Ah o ağızdaki garip tat onu çok iyi biliyorum.

En siddetlendigi haftadasin canim umarim seni cok zorlamaz..bulanti ve hazimsizlik icin verilen ilaclar bana hic fayda saglamadi zofran diye bir ilac kullandim cokkk kotu oldugum haftalar sadece kusmayi onluyordu bulantilar aynen devam etti

Bende ölüyorum bulantidan bugun agladim bile cok zorlanıyorum hic gecmek bilmiyor bu bulanti 3 gündür kusmada başladı

11 bitmek uzere cnm Allah yardimcimiz olsun gecmiyor ben aksamlari zor ediyorum ve uyuyum bari diyorum bulanti uykumu bile kaciriyor sigarayı bıraktığım için de ciğerimden acı acı tatlar geliyor nikotini atıyor 2 aydır vücut herşey üstüste geliyor bakalım inşallah 12. Haftada bari geçer

En siddetlendigi haftadasin canim umarim seni cok zorlamaz..bulanti ve hazimsizlik icin verilen ilaclar bana hic fayda saglamadi zofran diye bir ilac kullandim cokkk kotu oldugum haftalar sadece kusmayi onluyordu bulantilar aynen devam etti
En şiddetlendiği haftadamıyım ( çok korkuyorum. Daha şiddetlisini düşünmek istemiyorum. Peki nezaman hafifleyecek. Allahım sabııırrrr.

En şiddetlendiği haftadamıyım ( çok korkuyorum. Daha şiddetlisini düşünmek istemiyorum. Peki nezaman hafifleyecek. Allahım sabııırrrr.
Canım valla 12 diyen var 14 diyen var 12 ye en yakın ben varım şuan sanırsam ben 12 ye giriyim yazıcam geçip geçmediğini ama şuan akşam yemeği zehir oldu uyuyup midemi unutasım var

Canım valla 12 diyen var 14 diyen var 12 ye en yakın ben varım şuan sanırsam ben 12 ye giriyim yazıcam geçip geçmediğini ama şuan akşam yemeği zehir oldu uyuyup midemi unutasım var
Ay yazık yaa. Bende az önce yemek yedim sayılır. Ama şuan midem perişan. Yesen olmuyo yemesen hiç. Çok merakla bekliycem senin 12. haftana girişini. Allahım geçsin bulantılar hayırlısıyla. Bizede umut olsun.

Reactions: Rup
Kızlar çok zof biliyorum ama aç kalmamaya çalışın. Bende aç kaldıkça midem daha fena oluyor. Evimin mutfağı meğer ne kadar iğrenç kokuyormuş bu dönemde bunu anladım. En güzel kokulardan bile nefret ettim Allahım Hepimize Yardım Et..

Reactions: Rup
İnşallah canım benim Allah hepimize sabır versin biran önce bulantıları atlayıp keyifli hamileliklere geçelim :)

Bulantılar devam ediyor mu kızlar
Evet canım devam ediyor. Bende hazımsızlık ve kabızlıkta var. Bugün doktora gittim. Mide için gaviscon double actıon kabızlık için de magnesie calcinee saba toz diye bi ilaç verdi. Kabızlık ilacında üç kullanılmaması gerek yazıyor. Korktum biraz ne yapsam diye. Midem şuan çok bulanıyo mesela.

İlk üç ay kullanılması yazacaktım

Bulantı hiç biter mi kızlar tam gaz devam yine uyuyumda bulanmasın modundayım nolur artık bugünler geride kalsın. Mide yanması olmazsa çok içmeyin şurupları, bana doktorum sadece yanma olunca iç dedi ama merak etmeyin bebeğe gitmiyormuş şurup doğrudan mideye iniyormuş kana karışmadan

Bende antibiyotikte kullanmak zorunda kaldım yeni bitti. O bitince biraz daha rahatladım.

Beyaz leblebi deneyin kızlar iyi geliyor..

Kayisi yiyin kizlar kabizlik icin iyi geliyor mide bulandirmiyor enazindan :) ya yemin ederim su bulantilar bitsin hepimiz icin dua ediyorum, ya artik bizde yiyen istahli hamilelerden olalim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…