Herşeye Ağlamak...

feslegenim

Rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
960
2
96
Diğer
Kızlar 5+2 haftalık hamileyim :nazar:
Zaten duygusal olan yapım iyice tavan yaptı. İnsan herşeye ağlar mı ya?
Eşimin şu anda yanımda olmayışı ve evimde kalamamam gibi faktörlerinde büyük etkisi var ama bu kadarda olmaz...
İş yeriymiş, yolmuş, evmiş hiç farketmez yaşların inmesi için...
Sinirlilik gerginlik, vicdan azabı (insanları kırıyor muyum acaba diye)
Hepsi birbirine karıştı...
Nasıl durduracağım bunu?
Benim gibi olan var mı acaba?

Kızlar 5+2 haftalık hamileyim :nazar:
Zaten duygusal olan yapım iyice tavan yaptı. İnsan herşeye ağlar mı ya?
Eşimin şu anda yanımda olmayışı ve evimde kalamamam gibi faktörlerinde büyük etkisi var ama bu kadarda olmaz...
İş yeriymiş, yolmuş, evmiş hiç farketmez yaşların inmesi için...
Sinirlilik gerginlik, vicdan azabı (insanları kırıyor muyum acaba diye)
Hepsi birbirine karıştı...
Nasıl durduracağım bunu?
Benim gibi olan var mı acaba?

Canım hayırlı olsun bebişin,sağlıcakla kucağına almanı dilerim.seni iyi anlayanlardanım zira normalde sulugozlü,duygusal olan ben su an daha beter oldum.zaten ilk 3 ayda hormon değişikliği yüzünden insan çok sarsılıyor duygular tavan yapıyor çoknormal.ayol survivordakiler aç kaliyolar diye bile ağladiğım oldu anla artık sulugözlülüğümün derecesini..merak etme gitgide daha da hafifleyecek.yalniz kalmamaya çalış,park bahçe dolan arada.

demekki yalnız değilim kafamda sanki su deposu var hemen açıyorum çeşmeleri her şeye küsüyorum her şeye alınıyorum ağlayıp ağlayıp susuyorum:)

ben normaldede duygusal biriyim, ama gebeligin baslarinda oyle sikayetlerim olmadi cok sukur :nazar: ama bir kac gundur yorgunluktanmidir nedir boyle bi sinirlerim lackalasti sanki..

Son düzenleme:
Aynısı bende de var maalesef zaten çok sakin bi yapım yok ama hamilelikte psikopata bağladım duygusallaştım bazen kırıcı olabiliyorum :( her zamanki sıkıntılarıma şimdi daha az tahammmül edebiliyorum:2:

Back
X