herşeye ağlıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
çok hassaslaştım yaa..kimsebişey diyemiyor bana..zırıl zırıl ağlıyorum..ve herşeyi üstüme alınıyorum kızlar..doğumdan sonradahada artıyomuş bu depresif haller...etrafımdakilerin ALLAH yardımcısı olsun

cnm normal hamılelıkte cok duygusal oluyosun kendını bılınclendırme sen yıne allah gostermesın depresyona falan gırersın bıde bak bebegını dusun sen aglıyınca oda aglıyo ıcerde uzuluyo oyle dusun tamam

anlatamam bebek hissediyo ama bunu biliyorum
canım sıkkın olsun ağlıyayım hemen hareketlere başlıyor
onun değişik hareketleriyle ağlamayı bırakıp gülüyorum
onun benimle olmasını hissetmek onu üzmemeye hakkım olmadığını düşünerek keyfim yerine geliyo
neleri feda ediyoruz onlar için ama değer bebişlerimize
düşünün bizden başka bişeleri yok çok muhteşem biz ersek beslenecekler bize bağlılar yani
bu duygu çok muhteşem ya
Allah tüm isteyenlere yaşatsın

oyyy canım yaaa...
hamıleyken ne aglardım gaka guka aglardım...tatlicadiarzu
çizgi film izlerken aglar mı insan tatlicadiarzu
ben aglıyordum o derece...
ama asıl dogumdan sonra aglamam gerekırken aglamadım
eşim yoktu gelemedi ama aglarsam annemler uzulur dıye ıkı ay hıç aglamadım..
ama sımdı yıne cok aglıyorum..oğlum 6 aylık..sanırım aglamadıgım gunlerın acısını çıkarıyorum..senağlama
ağlama be bıtanem.. Allahım aglatmasın senıde kımseyıde..:1hug:
Allah bır avazda kurtarır ısallah.. sevgıylea.s.

bende de var alınganlık özelliklede yenlız kaldığımda hep ağlıyom ama normal diyo herkes

ilk zamanlarım neydi benim yaa,durup dururken,eşime sarılıp 'özür dilerim isteyerek yapmıyorum ühüüüüü'diye bi saat ağlayabiliyordum..hayır yaş da varmış gözümde yani musluk gibi akıyordu.şimdi kalmadı çok şükür,zamanla geçer umarım seninki de

Valla başında biraz duygusaldım 39 haftamın içindeyim çok fena duygusallaştım biri bana aa dese ağlıcam stres,duygusallık çok fazla eşimin canını yedim adam ne yapacağını şaşırdı zır zır ağlayan birazda memnuniyetsiz oldum Ne olur doğur sen bu değilsin diyo hep:)Ailemede yapıyorum kim önüme gelirse annem ,babam yeter ki en ufak bi şey duymayayım :)))Doğurmak istiyorum artıkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…